In momenten van spoed/omstandigheden is het fijn als het vervangende personeel goed ondersteund wordt mbt tot de route. Contact met HelloBus was goed, we werden op de hoogte gesteld van de vertraging... Se mere

Virksomheden har svaret
Op 4 verschillende plekken mensen opgepikt en afgezet op Schiphol voor een familiefeest naar Lapland. Alles perfect op tijd met een goede communicatie. Week daarop weer opgepikt op Schiphol en gee... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een enorm fijne ervaring gehad met dit bedrijf: ze waren het meest voordeligst vergeleken met andere partijen, en de service die ze boden was echt heel vriendelijk en top niveau. Ze hebben met... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel fijn telefonisch contact gehad, bevestiging email en een email vooraf aan de trip met naam en telefoonnummer van de chauffeur! Top! Bericht voor de buschauffeur: Bedankt buschauffeur Thomas, we... Se mere
Virksomheden har svaret
HelloBUS is hét online boekingsplatform voor touringcarvervoer in heel Europa. Via onze online prijsberekening ontvang je direct een prijs voor jouw rit. Of het nu gaat om een schoolreisje, bedrijfsuitje of grootschalig evenement, met HelloBUS ben je verzekerd van professioneel, efficiënt en betrouwbaar groepsvervoer. HelloBUS is in 2022 ontstaan vanuit het idee dat het huren van een touringcar voor iedereen toegankelijk moet zijn: waar je ook woont en voor elke gelegenheid.
Westplein 8, 3016BM, Rotterdam, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bus was op tijd en contact was prettig, al was het telefonisch beter dan via de mail. Buschaufaur was op tijd en had begrip met onze eigen vertraging bij het ophalen.
Goed geprijsd en zou nog een keer boeken.

Besvarelse fra HelloBUS
Op Naam DWP KBRI Indonesisch ambassade.....
Wat een leuke rit naar Brugge België....
Voelen goed en veilig in de bus, een vriendelijke chauffeur....mooi bus...schoon...toilet is netjes.

Besvarelse fra HelloBUS
Dit bedrijf meldt niets in de voorwaarde over kurkengeld of 4,50 voor een drankje in de bus. Wees gewaarschuwd, want de 'directeur' komt naar je adres om even verhaal te halen. Bizar

Besvarelse fra HelloBUS
Op zeer korte termijn een bus kunnen organiseren voor ons schoolreisje naar Walibi. Aardige mensen, die met je meedenken en meebewegen. Snelle reactie en de bussen waren goed

Besvarelse fra HelloBUS
De mensen achter HelloBus zijn makkelijk te bereiken, beantwoordt emails en whatsapp berichten vrij snel.
De bussen zijn erg goed en ruim, chauffeurs waren beleefd en behulpzaam.

Besvarelse fra HelloBUS
The drivers were very friendly and precise, which was important for a group of 55 people.
The bus itself was also very fine.

Besvarelse fra HelloBUS
Hele fijne ervaring vanaf het begin tot einde van het proces. Open, transparante communicatie. Triple A kwaliteit en service!! En onze groep heeft genoten van de service, geduld en behulpzaamheid van chauffeur Issam! Top gegaan!
Mario Belfor

Besvarelse fra HelloBUS
Inmiddels reeds twee keer gebruik gemaakt van HelloBUS (eenmaal in Nederland en eenmaal in Oostenrijk!) en het gemak waarmee je het boekt, de zeer redelijke kosten en het hele soepele verloop van alles - ik vind het ongekend. Ik ben ontzettend verrast want had dit niet meteen zo goed en professioneel verwacht! Geweldig! En ik ben geen familie of werknemer van HelloBus, je zou het namelijk bijna gaan denken gezien mijn endorsement!

Besvarelse fra HelloBUS
Super simpel een goede busreis kunnen regelen via HelloBus. Klantenservice is goed bereikbaar voor wijzigingen. Bus informatie werd netjes doorgegeven. Bus was schoon en op tijd aanwezig.

Besvarelse fra HelloBUS
We zijn uiterst tevreden met onze ervaring met Hellobus. De service was snel en verliep buitengewoon soepel. De buschauffeurs waren vriendelijk en de bussen waren schoon en van goede kwaliteit. Kortom, een uitstekende ervaring!

Besvarelse fra HelloBUS
Het was geweldig. Bus netjes op tijd.
Aardige nette chauffeur. Alles volgens afspraak.
Bus keurig netjes. Top ervaring

Besvarelse fra HelloBUS
Goede service, snel een marktconform aanbod gehad, maar dit bedrijf wint vooral in service.
Buschauffeurs waren vriendelijk en stipt op tijd. Volgende keer is dit bedrijf weer onze eerste keus.

Besvarelse fra HelloBUS
Geweldig! Alles top geregeld. Makkelijk te boeken, soepel contact. Dag van te voren telefoonnummer van chauffeur. Deze dame Marloes was ruim optijd heen en terug weg, gezellig, vriendelijk en meegaand.
Wij maken zeker nog een keer gebruik van HelloBus. Heerlijk concept!

Besvarelse fra HelloBUS
Top geregeld! Chauffeur was ruim op tijd en de rit verliep soepel. De afterparty in het Gelredome duurde iets langer en voordat iedereen uiteindelijk weer in de bus zat waren we ook ruim over de afgesproken tijd heen, helemaal geen probleem.
Goede contacten gehad met klantenservice.

Besvarelse fra HelloBUS
Heel fijn contact gehad met zowel de klantenservice als de chauffeur. We hebben een feestje gebouwd in de bus op de terugweg van een bruiloft! Zeker een aanrader.

Besvarelse fra HelloBUS
Als basisschool tot nu toe twee keer gebruik gemaakt van de diensten van HelloBus. Het contact verliep soepel, snelle reacties en ze denken graag met je mee!

Besvarelse fra HelloBUS
Van de week gebruik gemaakt van de service van Hello Bus. Heb dit als zeer positief ervaren. Het contact met de medewerkers verloopt makkelijk en goede prijs /kwaliteits verhouding. Zou zeker nog een meer via Hello Bus boeken

Besvarelse fra HelloBUS
We hadden voor afgelopen weekend via HelloBUS een bus gehuurd om naar een festival te gaan. Het boeken ging super makkelijk via de website. Alles communicatie ging snel en was duidelijk. De bus was mooi op tijd en we hadden een erg leuke chauffeur. Wat ons betreft is HelloBUS een dikke aanrader!

Besvarelse fra HelloBUS
Hallo hello bus. De boeking ging heel goed duidelijke afspraken en de bus was keurig op tijd volgens afspraak. Verder een aardige chaufeur en alles was te overleggen Peter bedankt. En ook Dafne bedankt het was een goede ervaring met hello bus en zal dit bedrijf ook zeker doorgeven aan anderen. Groetjes familie E.

Besvarelse fra HelloBUS
Wij hebben op 29 augustus een bus gehuurd voor ons bedrijfsuitje. Het contact per mail was erg vlot en vriendelijk. De chauffeur was netjes op tijd en ook erg vriendelijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra HelloBUS
Læs mere om andre typer anmeldelser.