Jeg savner ord til at beskrive Feta'en. Hvis man kun har prøvet "salatost" fra supermarkedet i nyere tid skylder man sig selv dén oplevelse. Og de grønne oliven med sten passer perfekt til det. Glæde... Se mere
Helt fantastiske produkter med masser af smag i forhold til hvad man ellers køber herhjemme. Man kan virkelige smage og mærke, at de produkter som de sælger er udvalgt specielt. Ren 5 stjernet oplevel... Se mere
Har købt flere gange fra Meander Shop, og kvaliteten har altid været i top og der er hurtig levering. Kan helt sikkert anbefales
Hellenic Imports is a trusted B2B supplier of authentic Greek and Italian food products, serving restaurants, supermarkets, delicatessens, and food businesses across Denmark and Europe. We source premium Mediterranean products directly from carefully selected producers in Greece and Italy, offering reliable supply, consistent quality, and professional service. Our range includes extra virgin olive oil, feta cheese, Kalamata olives, pasta, flour, delicatessen products, and more—bringing authentic Mediterranean flavors directly to your business.
Søvej 14, 4330, Hvalsø, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg fik tilsendt 2 glas honning, som var pakket godt ind, men der var intet andet end tynd plastik imellem de 2 glas honning. Så ved ankomst har de 2 glas banket mod hinanden og det dyre glas til 190 kr er smadret. Det kunne man næsten regne ud. Sælgers kommentar var at de var intakte ved afsendelse og at forsendelsen sker på købers ansvar. Mage til flabet og ubehøvlet kundeservice har jeg godt nok aldrig oplevet.
Og jeg undrer mig i meget høj grad over at firmaet udelukkende har 5-stjernede anmeldelser her på Trustpilot. Det lugter langt væk af fabrikerede anmeldelser.
Jeg læser nu svaret fra sælger, som er meget langt fra hvad jeg oplevede. Utroligt hvor langt nogen er villig til at gå, for 190 kr :)

Besvarelse fra Hellenic Imports
Produkter af høj kvalitet til rimelige priser.
Gode leveringsmuligheder og hurtig levering.
God og inspirerende side, der er fin at manøvrere på.
Fantastisk lol
Varer af ægte græsk oprindelse, til en fornuftig pris og hurtigt levering.

Besvarelse fra Hellenic Imports
Glæder mig til at prøve at stege noget Halloumi :-)

Kan helt sikkert anbefales
Super lækre produkter, leveret hurtigt, har altid været tilfreds med de leveret vare.

Besvarelse fra Hellenic Imports
Fantastiske produkter, og hurtig levering. Ikke sidste gang vi handler hér 👍
Super lækre produkter!
Altid hurtig og rigtig god service.
Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Hellenic Imports
Skønne produkter med en fantastisk smag. Vi kommer helt klart retur.

Besvarelse fra Hellenic Imports
Hurtig levering og lækre produkter, bestemt ikke sidste gang jeg bestiller.

Besvarelse fra Hellenic Imports
Har handlet i Meander Shop en del gange og altid med dejlige lækre produkter - kan anbefale deres Oliven olie den smager bare fantastisk - Oliven i forskellige varianter samt deres Feta der er hentet fra en lille producent i Grækenland - meget lækkert. Desuden meget god betjening og rådgivning fra shoppen.

Besvarelse fra Hellenic Imports
Rigtig gode produkter og meget venlig service og betjening, anbefales helt sikkert 😊

Besvarelse fra Hellenic Imports
Fik anbefalet deres ekstra jomfru oliven olie og blev bestemt ikke skuffet, ikke sidste gang jeg handler Der og hurtig levering tilmed .

Besvarelse fra Hellenic Imports
Jeg har købt en olie og den er simpelthen så lækker. Der er massere af lækre produkter. God service og hurtig levering. Kan klart anbefale dette firma til andre.
Mvh Tanja

Besvarelse fra Hellenic Imports
Helt fantastiske produkter med masser af smag i forhold til hvad man ellers køber herhjemme. Man kan virkelige smage og mærke, at de produkter som de sælger er udvalgt specielt. Ren 5 stjernet oplevelse