Helle er en super dygtig coach og en dejlig person
Mit navn er Helle Darre Pedersen, og jeg er en erfaren coach og vejleder med en stærk baggrund inden for Coaching, positiv psykologi og salg. Jeg har en international life-coach uddannelse fra ID Academy og har arbejdet med alt fra overenskomstforhandlinger til coaching af ledige og udfordrede unge. Mit fokus er at hjælpe mennesker med at opdage deres potentiale, kompetencer og opnå deres mål, uanset om det drejer sig om karriere, personlig udvikling eller livsstilsændringer. Jeg tilbyder skræddersyet coaching og rådgivning, der bygger på empati, direkte kommunikation og en dyb forståelse af menneskers adfærd.
Danmark
Helle er en super dygtig coach og en dejlig person
Helle Darre var min choach der jeg gik på fvu skole. Jeg var rigtigt glad for hendes støtte efter havde det svært tilbage i folkeskolen. Hun var god til at lytte og forståene, når man fortalt om enes problemer. Hun er den sødeste og den bedste choach jeg har haft.
Jeg kan varm anbefalde hende.
Jeg er utroligt glad for den hjælp jeg fik af Helle, fik styr på min dagligdag igen, og overskud til at færdiggøre mit forløb. Er nu stabil igen og selvstændig.
Helle er en ener. Hun præsterer over forventning og er uden tvivl den bedste coach jeg har mødt. Helle er udover det det sødeste menneske og god til at finde vejen ind til alle slags mennesker
Har du brug for en rigtig god coach, kan jeg på det varmeste anbefale Helle Darre coaching
Hun har hjulpet mig i en svær periode, hvor jeg mistede troen på mig selv og mine evner. Men efter nogle sessioner, har jeg fået troen igen og nogle værktøjer til ikke at “falde” tilbage.
Hun er empatisk, støttende og samtidig fantastisk til at få dig til at se dine egne ressourcer.
Og så er hun en en meget varm og humoristisk person.
Her får du valuta for pengene 🙏🏼