Helle er meget godt
Helle er meget godt, hun lyt til, hvilke problemer jeg har
Kan godt anbefales

Besvarelse fra Helle Due - Krop & Sjæl
Jeg tilbyder massage, japansk lifting og håndlæsning i rolige og trygge omgivelser. Her er plads til at lande, give slip og finde tilbage til dig selv - både fysisk og mentalt. Jeg arbejder både med afspænding, ro og velvære – og med behandling af spændinger efter skader, overbelastning eller andre gener. Massage, der giver afspænding og ro i kroppen Japansk lifting - en ansigtsbehandling med både fysiske og energetisk effekt Håndlæsning - der giver dig indsigt, refleksion og klarhed.
Sct. Gertrudsvej 7, Sig, 6800, Varde, Danmark
Helle er meget godt, hun lyt til, hvilke problemer jeg har
Kan godt anbefales

Besvarelse fra Helle Due - Krop & Sjæl
Meget tilfreds med behandlingen af mine nakkesmerter.

Besvarelse fra Helle Due - Krop & Sjæl
Som løber har jeg været afhængig af gode ben og især forebyggelse af skader har været vigtig - Helle er 100 m mester i forebyggelse men især når jeg har være tæt på en konkurrence og jeg virkelig havde tunge ben hjalp hun mig mere end hun aner!
Hun har givet mig et par podiepladser 😉
Kæmpe anbefaling!

Besvarelse fra Helle Due - Krop & Sjæl
Et kæmpe ydmygt tak til en fantastisk behandler. 🌟
Jeg ønsker at give min største tak til Helle for den uvurderlige hjælp og støtte, jeg har modtog sidste år, da jeg var så uheldig at brække skulderen. Jeg var fyldt med smerter, angst, og tvivl om, hvorvidt jeg nogensinde ville få min fulde bevægelighed tilbage. Du var hele tiden optimistisk,heppede på mig og var en kæmpe støtte.🙌🏻
Din behandling har været så meget mere end bare fysisk genoptræning. Med din dygtighed inden for massage, healing og øvelser samt din evne til at forstå kroppens signaler, har du hjulpet mig hele vejen igennem – både fysisk og mentalt. Din vejledning, tålmodighed og tro på processen gav mig styrken til at holde fast, også når det var svært.
I dag har jeg en skulder, der fungerer fuldt ud igen, og det skyldes i høj grad din hjælp. Jeg er dybt taknemmelig for alt, du har gjort, og kan varmt anbefale dig til alle, der har brug for en kompetent og omsorgsfuld behandler.🌟
Tusind tak🥰
Kh Mette 🌸

Besvarelse fra Helle Due - Krop & Sjæl
Hos Helle er du i gode hænder. Første gang havde jeg et reelt problem men min nakke - det blev løst af en gang. De andre gange har været for både nakken og generel muskel øm-hed. Helle finder den behandling din krop "beder om" på dagen og alt er meget bedre, når jeg går derfra, end før jeg kom. Det er snart tid igen. Min varmeste anbefaling.

Besvarelse fra Helle Due - Krop & Sjæl
Helle er super god massør, og tager sig tid til at forklare hvad og hvorfor hun gør hvad hun gør.
De bedste anbefalinger herfra

Besvarelse fra Helle Due - Krop & Sjæl
Helle er meget dygtig massør , professionel og god til at forklarer hvad og hvorfor hun gør sådan med min skulder, hvor der sad en muskel fast . Efter 3 behandlinger var alt godt igen

Besvarelse fra Helle Due - Krop & Sjæl
Helle er meget professionel, empatisk og giver sig god tid til en meget personlig behandling. Hendes håndlæsning er eventyrlig.