hellasofia.com Anmeldelser 6

4,2

1. Kursus

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Professionel Numerologisk Rådgiver og indehaver af hellasofia.com.

4,2

God

Tillidsvækkende og autentisk

Hellasofia er utrolig professionel i sit arbejde med nummerologi. Jeg følte hurtig en tryghed og fin sparring gennem hele processen. Jeg følte mig holdt og støttet, set og hørt. Nummerologi kan være et stort spring for nogen mere end andre. Og derfor er det vigtigt man sidder overfor en med nogle solide værdier, som har styr på tingene, og det følte jeg i den grad i mødet med Hellasofia. Så tak. 😊🙏

18. januar 2024

Tusind tak Sofie.

Jeg fik ændret mit navn for knap 3 år…

Jeg fik ændret mit navn for knap 3 år siden og inden da vidste jeg intet om numerologi. Jeg blev ret nysgerrig på numerologi efter at jeg fik lavet den lille tolkning ved Hellasofia. Det var som om alle mine udfordringer og dybeste tanker blev beskrevet kort og præcis på et A4 ark. Det var imponerende og derfor besluttede jeg mig, at jeg ville skifte navn. Jeg bestilte en session ved Hellasofia, velvidende at jeg stadig ikke vidste helt, hvad jeg havde gang i, men det eneste jeg kunne mærke var, at jeg SKULLE prøve det her. Det har vist sig, at mit liv har ændret sig på mange områder og faktisk blev det bedre end det jeg nogen sinde har drømt om. Siden jeg har skiftet navn for knap 3 år siden, har jeg fået ro på mit liv, har mødt en fantastisk mand og har en dejlig familie. Vi har købt vores drømmehjem, som nu danner rammen om vores dejlige liv sammen. Jeg har også fået en indre ro, som jeg aldrig har haft før og det føles som om jeg er kommet hjem inde i mig selv. Selv min krop har givet slip på de overflødige kilo, som jeg har kæmpet med at slippe det meste af mit liv. At skifte navn er ikke noget quickfix og udrensningsprocessen, hvor jeg slap mine gamle energier har til tider været hård. Men nu hvor alt falder på plads i mit liv, så har det været det hele værd og mere til. Hellasofia har været en rigtig god hjælp gennem hele forløbet, både til at give mig en numerologisk forklaring på de udfordringer, som jeg stod med, men også til at give mig lige præcis den healing, som jeg havde brug for, så jeg kunne komme nemmere igennem min proces. Derfor går mine varmeste anbefalinger til Hellasofia.

10. juni 2020

Besvarelse fra hellasofia.com

Tusind tak Corneliah, det har været en fornøjelse at følge din rejse.

Succes på alle planer med kærlighed og udvikling

Hellesofia er dybt professionel, nærværende, grundig, dygtig til at tale i dit sprog om det er ung eller voksen, og giver en friheden til at være med i processen - og ikke mindst rammer total plet i alt. Jeg er dybt taknemmelig for Hellesofias hjælp med mit navn jeg har nu, og mit liv har taget en kærlig og positiv drejning lige siden. Jeg vil til enhver tid anbefale Hellesofia.

8. juni 2020

Besvarelse fra hellasofia.com

Tusind tak for de skønne ord Mettemarrie!

Hermed min varmeste anbefaling af…

Hermed min varmeste anbefaling af Hellasofia. Hellasofia har både hjulpet mig (og min familie) med numerologien, herunder ændring af hhv. mit firmanavn og hele familiens fulde navne (hvilket er en ret utrolig og fantastisk videnskab i sig selv), og derudover har både jeg og min familie modtaget hendes helt igennem fantastiske Theta-healing, hvor så helt utroligt meget bliver healet, 'renset' og ikke mindst forklaret - både ift. nuværende liv og evt traumer fra tidligere liv. Og endelig er Hellasofia en helt igennem fantastisk, nærværende og grundig sparring ift. forståelsen af alle disse energier, der 'kører' i og omkring mig som klient. Alt bliver tålmodigt forklaret, gentaget og forklaret igen, indtil man har taget 'budskaberne' helt ind. Og så har jeg - ikke mindst -modtaget en masse brugbare og let omsættelige værktøjer og teknikker, således at der også er den altafgørende hjælp til selvhjælp... herunder selvfølgelig forståelsen af, at Hellasofia kan rense, heale og 'gøde jorden' men du skal selv tage ejerskab og arbejde med tingene:-) Jeg kan kun sige; kontakt Hellasofia, hvis du er klar til 'den store tur', hvor du virkelig får 'ryddet op' i det hele - i og omkring dig selv:-) Du vil ikke fortryde! God fornøjelse!
/Thomas

8. juni 2020

Besvarelse fra hellasofia.com

Tusind tak for de flotte ord, Thomas.

Det Hellasofia kan og gør virker!

At foretage et numerologisk navneskifte har været en helt igennem fantastisk oplevelse 🙏🏻 Hellasofia er en dybt professionel, vidende og dedikeret Numerolog. Det hun kan og gør virker! ⭐️💛 De allersværeste anbefalinger herfra!

4. juni 2020

Besvarelse fra hellasofia.com

Tusind tak for de flotte ord Sara!

Hellasofia har mine varmeste anbefalinger

Hellasofia har mine varmeste anbefalinger. Hun er både dygtig, nærværende og har hjertet med i alt, hvad hun laver. Det har været så tryg og opløftende en oplevelse, at have mit navneskifte i Hellasofias hænder. Og det er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv. Mit liv bliver aldrig det samme igen - heldigvis! :-)

4. juni 2020

Besvarelse fra hellasofia.com

Tusind tak for de skønne ord Rosemei!