Hella Service Partner - Autohuset-Schibsbye Anmeldelser 110

4,7

Ny Strandvej 68, 3060 Espergærde, DK

Jeg fik tid til et tjek samme dag, som jeg havde registreret en motorfejl. Bilen blev tjekket i løbet af en halv time og jeg fik en grundig gennemgang af fejlfindingen

Jeg har været hos Autohuset-Schibsbye i Humlebæk i dag. Rigtig god service, hurtigt og billigt. Jeg er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen.

1. nr. 6 af de 59 bedste virksomheder i Autoværksted

Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted

• Ny Strandvej 68, 3060, Espergærde, Danmark

• 44443737

4,7

God personlig kontakt

God personlig kontakt, søde og dygtige mekanikere og god service.
Har dog flere gange fået tjekket mit lys på bilen, uden resultat. Det blev først løst ved syn af bilen.

5. marts 2026
Hella Service Partner - Autohuset-Schibsbye-logo

Besvarelse fra Hella Service Partner - Autohuset-Schibsbye

Hej Monique

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores service og personale – det sætter vi stor pris på.

Vi er dog kede af at høre, at problemet med lyset ikke blev løst hos os, og at det først blev opdaget i forbindelse med syn. Det tager vi naturligvis til efterretning, da vi altid ønsker at finde og løse problemerne for vores kunder første gang.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse.

Autohuset Schibsbye // Hella Service Partner

Lidt et kompromis med hensyn til de…

Lidt et kompromis med hensyn til de mange meddelelser fra bilen angående bremser, der kan være slidte og bremsebelægningen bør tjekkes. Alt viste sig at være fint, på nær noget med håndbremsen, hvor der måske kunne blive noget der var galt....Men alle på værkstedet er søde folk. Og rart at vide, at alt med bremserne er i orden. Især her i vintervejret.

3. februar 2026

Aftale holdt tidsmæssigt og fin…

Aftale holdt tidsmæssigt og fin forklaring.

Opgaven var køb og montering af nye vinterdæk. Jeg havde forud spurgt på prisen og mener ikke jeg var oplyst om, at der kom en udgift på kr. 1.040 + moms for af-og påmontering, og gik ud fra, at det var inkluderet i prisen. Eller var alt meget fint.

5. december 2025

Værkstedet forstod mit akutte problem

Værkstedet forstod mit akutte problem. Og fik presses mig ind i deres program med det samme. Og jeg er generelt tryg ved, at de reparationer, der bliver foretaget på min bil, rent faktisk er nødvendige. Og at prisen for reparationerne er yderst rimelige.

9. oktober 2025