Helios Health Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

All'inizio la sensazione era un po'…

All'inizio la sensazione era un po' troppo intensa e temevo di aver fatto la scelta sbagliata. Ho abbassato il volume e, dopo due o tre giorni, mi sono abituato. Ora li uso quasi tutti i giorni, soprattutto quando sono in compagnia. Considerando il prezzo, sono soddisfatto dell'acquisto.

3. august 2026

NON ACQUISTATE!!

NON ACQUISTATE!!! Arrivati in ritardo, non c'è modo di contattarli anche se dicono che appena fatto l'acquisto ti mandano un link per una chiamata, non rispondono alle mail e ovviamente gli auricolari non funzionano.

5. august 2026

Ho acquistato una coppia di apparecchi…

Ho acquistato una coppia di apparecchi in data 21/07/26 con spedizione entro 72h e consegna entro 10gg lavorativi, sono trascorsi 20gg e l'articolo risulta ancora non spedito; dopo numerosi solleciti, la risposta è sempre la stessa: la merce è in preparazione. In effetti penso che quella merce non esiste proprio nei loro magazzini. Se l'azienda fosse seria dovrebbe essere più trasparente. Spero di non dovermi rivolgere a un legale.

9. august 2026

Oseriöst företag säljer undermåliga produkter!

Tänkte att dessa skulle hjälpa mig till jag fick komma till hlrcentralen. När dom väl kom såvar det bara en som fungerade. Har skrivit med dem( troligtvis en AI) i 2 1/2 månader och bett om en ny. Samma svar gång på gång." Vi ber om ursäkt! Ha lite tålamod Har inre ersärrningsapparaten kommit om en vecka, hör av dig igen" . Nu, efter 2 månader slutade även den apparat som var hel vid leveransen att fungera. Inga stora pengar. Men oerhört irriterande & frustrerande att dessa oseriösa företag finns

28. juli 2026

Det framgår inte att detta är en…

Det framgår inte att detta är en mikrofon förstärkare, som förstärker alla ljud, vilket medför att vissa ljud blir bättre, men vissa blir obehagliga. Dessutom är det krångligt med retur.
Accepterade deras erbjudande om 80% tillbaka, för att få det ur världen.

23. juni 2026

Svarar inte på mail

Svarar inte på mail, trots 45 dagars returrätt. Men anger inte vad de ska returneras
Nu efter att antal mail varje dag, har Helios Hear nu återbetalt pengarna och jag fick även behålla apparaterna

14. juni 2026

Skickar inte returblankett vid…

Skickar inte returblankett vid ångerrätt.
Svarar initialt på mail men försöker att få återbetala del av priset mot att man får behålla hörapparaterna.
Efter flera mail fram och tillbaks slutar de att svara efter 27/5.
Fick beställningserkännande 4/5-26, mottog paket 15/5-26. Skickade ångermail 15/5-26.

27. maj 2026

Er dette din virksomhed?