Virksomheden har svaret
Duidelijke en praktische uitleg. Léanne komt enthousiast en professioneel over. Veel kennis en kunde. Goed en duidelijk taalgebruik. Geeft advies op maat en spreekt ook een brede doelgroep aan. Kan... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelling werd vlot geleverd, was mooi ingepakt en bevatte een heel leuk extraatje, inhaler met proef-olie. Dat was een fijne verrassing! Mijn bestelling waren cadeautjes die inmiddels zeer gewaarde... Se mere
Ontdek de prachtige wereld van etherische oliën via Helio's webshop! Bij ons vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige etherische oliën van het meest bekende en zuivere merk dōTERRA. Of je nu nieuwsgierig bent en een enkele olie wilt uitproberen of meteen wilt starten met een prachtige startersset, bij Helio is (bijna) alles mogelijk! In onze gebruiksvriendelijke webshop kun je moeiteloos je favoriete oliën vinden en bestellen. En dat is niet alles! Wanneer je kiest voor een startersset, nemen we je mee op een boeiende reis vol kennis en inspiratie. Via video's, informatieve PDF's en persoonlijk contact staan we altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven. Bij Helio begrijpen we hoe belangrijk het is om een reactie te krijgen nadat je hebt besteld. Daarom reageren we altijd snel op jouw bestelling, zodat je direct weet dat deze goed is ontvangen. En mocht je hulp nodig hebben, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Op werkdagen proberen we altijd binnen 24 uur te reageren, en ook in het weekend doen we ons best om je zo spoedig mogelijk te helpen. Bij Helio streven we ernaar om jouw ervaring met etherische oliën zo aangenaam mogelijk te maken. Kom vandaag nog langs in onze webshop en ontdek leuke nieuwe producten, geweldige aanbiedingen, sieraden, tasjes en nog veel meer Lieve groetjes Léanne van Helio
Ir. Driessenstraat, 2312KZ, Leiden, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De producten arriveerden snel , voldoen goed en waren met zorg verpakt

Besvarelse fra Helio
Betrouwbare site (incl. levering).
Fijne producten van d’Õterra met waar nodig advies of meedenken over welke olie geschikt/fijn zou zijn.

Besvarelse fra Helio
Hier een mooi DoTerra-pakket gekocht als kerstcadeau voor mijn zus. Persoonlijke benadering en vlotte levering. Het pakket werd prachtig verpakt, met zelfs wat leuke extraatjes en een persoonlijke touch van de verkoper (Leanne). Gewoon leuk om het pakket te mogen geven. Aanrader!

Besvarelse fra Helio
Bestelling werd vlot geleverd.
Was heel netjes verpakt met een persoonlijk briefje erbij.
Blij mee :)
Is laagdrempelig: bij vragen kun jeatijd contact opnemen.
Ook gelijk sites gedeeld met waardevolle informatie !
Dank je Leanne

Besvarelse fra Helio
Kreeg meteen antwoord op een ingestuurd bericht over de voortgang.

Besvarelse fra Helio
Alles prachtig verzorgd en heel blij met mijn bestelling

Besvarelse fra Helio
1 bestelling geplaatst en die is in goede orde ontvangen. De olie is van prima kwaliteit.

Besvarelse fra Helio
Snelle levering en vriendelijke communicatie goedverzorgd

Besvarelse fra Helio
Kan 10.000 dingen tegelijkertijd. Snel in reacties geven.
Je bent in goede handen met Léanne als coach!

Besvarelse fra Helio
Goede producten goede levering en vooral goede ondersteuning .
Vragen worden snel beantwoord. Ga zo door

Besvarelse fra Helio
Snelle levering, mooi verpakt.
Een klein foutje is meteen gecorrigeerd. Heel blij mee!

Besvarelse fra Helio
Super blij met Helio, alles wat nodig is over olie vind jij hier! Super makkelijk en prachtig site! Veel hulp per email en meer! Een aanrader! Love olie!

Besvarelse fra Helio
Leanne helpt je goed en professioneel. Wij zijn vrij sceptisch over supplementen en alternatieve geneeskunde, maar hebben altijd Blue Rub in huis. Het helpt bij beginnende migraines, maar ook bij spierpijn of verrekte/gekneusde/stramme gewrichten en spieren. Ik weet niet precies hoe het werkt (Leanne wel), maar het helpt wel. Wij kunnen in ieder geval niet meer zonder ❤️

Besvarelse fra Helio
Super fijn geholpen door Leanne. Ze weet veel van de oliën af en heeft voor elke kwaal een bijpassende olie. Daarnaast is ze altijd snel bereikbaar en fijn in de omgang. Van harte aan te bevelen.

Besvarelse fra Helio
Uitstekende uitleg van de producten. Heel fijn naar te luisteren. Snelle service. Leuk er een verrassing bij het pakket zit. Super tevreden.

Besvarelse fra Helio
Tevreden over de geleverde producten. Dankzij de duidelijke informatie kon ik gelijk met de essentiele olieen aan de slag.
Meer dan tevreden over de service, de snelle reacties op vragen en het meekijken/meedenken.

Besvarelse fra Helio
wel, de doTerra producten waren, zoals altijd prima! de uitleg van Helio , in de persoon van Léanne, is uitstekend. fijn dat eea zowel live te volgen is, maar ook latem bekeken kan worden. zonder pushen, krijg je, bij haar enthousiaste en deskundige uitleg, gewoon "zin" om meerdere olién, en name rollers, aan te kopen, dan je eerst van plan was!!! ;)&

Besvarelse fra Helio
Starterskit besteld. Snelle levering. Nog wat extra cadeautjes erbij gekregen. Erg leuk.

Besvarelse fra Helio
Læs mere om andre typer anmeldelser.