Den mest vanvittige syn &…
Den mest vanvittige syn & skønsforretning nogen kunne drømme om udført af Johnnie Ankjær og hans hjælper Helgason.
Vi havde købt en byggegrund hvor arealet efter senere landmåler opmåling manglede 390m2 ca. 11% af arealet. Ved skønsforretningen vurderede Ankjær/Helgason at de 390m2 ingen værdi havde hvilket medførte at sælger slap helt gratis fra at sælge et mindre grundstykke da retten altid godtager en hvilken som helst vanvittig skønsrapport og forsikringsselskaberne må ikke viderefører en sag med en sådan skønsrapport.
Derfor er der nu helt åbent for svindel med arealer, sælg din grund større end den er og få Ankjær/Helgason som skønsmand så er den hjemme.
I denne sag agerede Realmæglerne "faktura fra Realmæglerne" skønsmand men tør du købe noget af en mægler der ikke mener at et afvig på 11% af arealet ikke betyder noget bedøm selv, men jeg ville hverken købe eller sælge noget af sådan en mægler. Selv en sælger kunne komme i vanskeligheder med en sådan indgangsvinkel.
Grundet skønsrapporten slap sælger samtidig for at betale sagsomkostninger, dem betaler jeg så samtidig med at have modtaget 390m2 mindre areal end betalt for.
For god ordens skyld er der ingen der modsiger, at der mangler 390m2 heller ikke sælger, han ønskede blot at slippe billigere ud af sagen hvilket han så gjorde, igen godt gået Helgason.