Heldigbutik IKKE Heldigt.dk Jeg ejer en virksomhed der hedder Heldigt.dk og sælger antikviteter. Jeg har modtaget mange klager fra utilfredse kunder som har handlet hos heldigbutik.dk som har ove... Se mere
Heldigbutik
Bestilte 2 stk. lejetøj, det ene defekt. Bestilte 2 stk. lejetøj lovet leveret inden jul. Lejetøjet ankom 31/12 2020. 1 stk. ok 1 stk. defekt med produktionsfejl. Vi konstaterede først hvad fejlen v... Se mere
Jeg har som mange andre bestilt “ magiske tusser” i nov. Pengene er trukket, men har stadig ikke modtaget tusserne. Har skrevet til dem flere gange og bedt dem betale pengene tilbage, de undskylder s... Se mere
Har købt en UFO!!!
Har købt en UFO, som kom frem efter 5 uger! UFOen, virker ikke, idet propellerne ikke vil køre rundt! Jeg har skrevet til firmaet 5 gange, under henvisning til deres hjemmeside, hvor der står, 100% tilfredshed, eller hele beløbet vil blive refunderet! Jeg har intet hørt fra firmaet! Men betalingen for UFOen, trak efter få dage!
Snydt ?
Jeg har den 27 november bestil magisk tusch pen.
Har skrevet, fået svar som .jeg forstår din bekymring, men de skal nok komme.
Nu kan jeg se på følg pakken at den skulle være afleveret , meeen jeg har ikke modtaget nogen, ej heller fået besked på at den er leveret.
Har skrevet en besked, men intet hørt.
Jeg har købt og betalt tusser i…
Jeg har købt og betalt tusser i november 2020 og de er ikke dukket op endnu har klaget flere gange og er lovet at de kommer hmmm
Rigtig dårlig oplevelse!!
Er en af dem der også bestilte tusser i november måned og jeg har stadig ikke modtaget varen. Har klaget på mail, men får kun et standard svar der ikke kan bruges, hvor det påståes at varen er sendt. Pengene er trukket😨
Så lykkedes det efter næsten 2 mdr. Jeg har så i dag den 4 januar…
Jeg har så i dag den 4 januar 2021modtaget mine tusser . Som jeg bestilte den 14. November 2020 🙆♀️De burde oplyse ,at det tager så lang tid at sende dem .
Svindelfirma
Har aldrig fået de bestilte tudser fra sidst i nov. Har klaget til firmaet to gange, og fået svar at de snart kom. I morgen går jeg til politiet. Køb aldrig der.
Kommer mine tusser med et cykelbud fra Kina
Bestilte varer den 16. november. Pengene blev trukket ned det samme.
Nu er det 2. januar, og jeg har stadig ikke fået mine varer. Glemte at kigge på trustpilot inden jeg købte....
Efter købet af drone
Efter købet af drone. Så jeg på trustpilot at mange aldrig fik deres varer. Jeg spærrede dankortet straks og så så tiden an. Har nu modtaget dronen. Så???
Ikke alt er svindel fordi varen ikke kommer straks. Dronen er ok.
Ufo dronen kom som lovet og den er…
Ufo dronen kom som lovet og den er rigtig sjov og fantastisk. Dog kan man have det sjovt med den i ca 15 min og herefter oplades. Firmaet har været god til at svare på mine henvendelser. Havde forventet en kortere leveringstid. Bestilte 12. December. Modtog idag 1. Januar.
Samme oplevelse som alle andre
Samme oplevelse som alle andre, varen kom aldrig. Køb Ikke noget fra den butik.
Jane Kaste
Der var jeg så heldig
Der var jeg så heldig, i dag kom min drone efter utallige henvendelser...var overrasket da jeg var sikker på det var fusk. De har sådan set været gode til at svare mig med det samme jeg skrev til dem. Synes dog det er dårligt at det ikke fremgår at de vil sende fra Kina, for så kunne jeg selv have bestilt den og betalt de 42kr den koster og ikke 229kr
Efter lang ventetid
Efter lang ventetid, kom den bestilte vare. Da jeg henvendte mig, fik jeg fin besked tilbage om, at varen var på vej. Eneste beklagelse er ventetiden
Jeg vil ALDRIG igen købe noget hos…
Jeg vil ALDRIG igen købe noget hos Heldigbutik! Jeg fik at vide, at min pakke ville ankomme d. 23/12, lige tidsnok til at komme under træet! Men ak!! Dernæst, at den ville ankomme et par hverdage efter jul Nu har jeg så lige fået besked på, via tracking, at den kommer ml. D 9/1 og 17/1!! Det er ganske enkelt noget svineri!! Brug dem aldrig!
Samme oplevelse som andre med varer som…
Samme oplevelse som andre med varer som ikke kommer. Må råde andre til at holde sig fra firmaet
Drone aldrig modtaget
Bestilte d. 1.12 en drone til julegave og firmaet reklamer med st de sender ordre 1 til 2 dage efter bestilling - de skriver ikke at de sender fra KINA 👎🏻😡 hold jer fra dette firma. Pengene er trukket men Drone aldrig modtaget
Har lige opdaget at de nu kører en…
Har lige opdaget at de nu kører en hjemmeside der hedder VARONA, hold fingrene væk
Jeg blev ret overrasket i morges når…
Jeg blev ret overrasket i morges når jeg fik besked fra Dao om at de havde afleveret min pakke fra Heldigbutik. Rigtig nok lå pakken på trapperne. Jeg bestilte en drone den 9 december og den kom så i dag den 29. December. Det havde jeg ikke regnet med efter alle de negative anmeldelser jeg har læst. Dronen virker som forventet. Det som har irriteret mig er at på hjemmesiden kommer det meget dårligt frem at varen bliver sendt fra Kina. På Shop hvor man kan spore pakken står det at pakken stadigvæk befinder sig i Kina selvom jeg har modtaget den. Jeg håber også at i får jeres varer hjem.
Godt nytår
HELDIG er det værste fupfirma
HELDIG er det værste fupfirma. Varen får man aldrig, de lover og lover, og selvfølgelig er pengene hævet. Jeg forstår ikke, at Spotdeal vil have noget med dem at gøre. Jeg vil gerne være med til at politianmelde dem.
Aase Ebbesen
Manglende levering.Har som mange andre…
Manglende levering.Har som mange andre ikke modtaget magiske tusch . Får besked på de er leveret men det er de ikke,.meget dårlig service. Hvordan får man det stoppet...