Altid venligt personale, det må siges. Købte et par briller til ca 8000- kr for 2 år siden. Efter 6 mdr. skilte stangen ad og man gjorde et forsøg på at få den til ikke at skille ad. Har... Se mere
Fantastisk service samt professionel vejledning hvor der i høj grad blev lyttet til mine behov og ønsker i forbindelse med kontaktlinse. Meget omhyggelig med at finde den rette styrke samt prøve lin... Se mere
Prof. medarbejder, god snak om lige netop mit syn. Billederne der bliv taget sendes videre til øjenlæge for samarbejde med optikerkæden. Jeg får besked senere. Optikeren mente ikke at jeg behøver n... Se mere
Vi har haft en rigtig god oplevelse med synsprøve i hjemmet hos et ældre familiemedlem, der bor på plejehjem. Optikeren medbragte udstyr til synsprøve og flere kufferter med brillestel. Det hele foreg... Se mere
Heiko Stumbeck er din optiker, hvor personlig service og tid til den enkelte kunde altid er i fokus. Vi tager os god tid til at lytte og forstå dine behov, så du får skræddersyede løsninger, der passer præcis til dig – uanset om det drejer sig om briller, kontaktlinser eller avancerede synsløsninger. Hos os finder du kvalitetsprodukter fra førende mærker, nøje udvalgt for både design, komfort og holdbarhed. Vi tilbyder også fordelagtige kundeklubber og fleksible abonnementsordninger, så du kan få det bedste udstyr til dine behov på en enkel og overskuelig måde. Med fem butikker i Danmark kombinerer vi lokal tilgængelighed med ekspertviden og en varm, inspirerende oplevelse, hvor du altid er i centrum. Vores mål er, at hvert besøg hos os ikke blot løser dit synsbehov, men også giver dig en positiv og tryg oplevelse – hver gang.
Østergade 42, 5500, Middelfart, Danmark
- 66 13 50 54
- info@heikostumbeck.dk
- heikostumbeck.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Heiko i Middelfart får 10 stjerner herfra.
Jeg kan varmt anbefale Heiko Stumbeck i Middelfart, de er altid hjælpsomme og til at snakke med.
John har mine og min families varmeste anbefalinger, han er èn som virkelig har styr på sit arbejde, og han prøver altid at gøre alt hvad han kan for at hjælpe.
Uhyrlig dårlig service og alt for dyre…
Uhyrlig dårlig service og alt for dyre ‘in house’ glas. Jeg bad om Zeiss glas men fik husets egne elendige uspecificerede glas til 6-7000 som end ikke var poleret efter tilskæringen, presset ‘ned over hovedet’. En rigtig dårlig oplevelse.. Jeg blev desuden lovet rabat som jeg aldrig fik, og kom oven i elendigheden til at betale for synstesten. Good Lord
Jeg kan desværre ligesom de andre…
Jeg kan desværre ligesom de andre skuffede kunder kun bekræfte, at Heiko ikke er et godt sted at handle. De glemmer aftaler. Især ved fakturering er der problemer, da de ikke udviser rettidig omhu. Regninger sendes måneder for sent. De glemmer at sætte abonnementer i gang. Når man omtaler problemerne enten griner de fjollet eller de bliver meget gnavne.
Hvis man siger hvad andre firmaer gør, så bliver de fornærmede. Når man fortæller om de problemer, som deres manglende professionelle praksis giver en, så svarer de, at de ikke kan leve op til helt almindelige standarter. F.eks. at udskrive faktura. F.eks. at sætte et allerede betalt abonnement i gang. De forventer at man tager alle de selvskabte problemer med et smil. Gør man ikke det, så bliver de lodret aggressive og ubehagelige og grænseoverskridende. Det er rigtig ubehageligt. Tilbage står man med en følelse af, at man ikke kan stole på dem. At man f.eks. ikke har fået det antal kontaktlinser, som man har betalt for. At der er blevet opkrævet et forkert beløb. Den diskussion kan man ikke tage med dem, da de bliver stiktossede og aggressive. Det er virkelig underligt. Og adfærden går åbenbart for sig I flere afdelinger, så det må være firmaets kultur den er gal med.
Det er en skam. Men manglen på professionalisme gør, at jeg fremover ikke vil handle med Heiko og stærkt vil fraråde andre at gøre det. Der er mange gode alternativer i samme prisleje.
Super god og faglig service
Super god og faglig service i Middelfart .( hver gang ) Og til de rigtige priser .
Kan varmt anbefale 👍
Fantastisk service
Fantastisk service. Anna er en utrolig grundig optiker. Jeg havde længe ikke kunne se ordentligt pga. grå stær osv. Men Anna fandt præcis de rigtige linser der passer til mine øjne. Det er dejligt et år efter mit øjenuheld at kunne se klart igen takker være så kompetent og velbegavet optiker som Anna. Bortset fra det har firmaet også været utrolig tålmodig, da jeg har prøvet 7-10 linser over 4-5 måneder inden det lykkedes, da det var en udfordrende opgave.
Fantastisk service og hjælpsomhed
Fantastisk service og hjælpsomhed
Jeg mødte stor hjælpsomhed og service i butikken i Svendborg.
Har kun en masse godt at sige om butikken og personalet
Briller skal s*u være i orden
Briller skal s*u være i orden, og efter at have handlet i Heiko Stumbeck i Klaregade, Odense er jeg ikke et sekund i tvivl om hvor mine næste briller skal købes henne. Jeg anbefaler at man give dem en chance.
Manglede akut en brille og Heiko Stumbeck Odense kunne hjælpe.
Jeg havde en virkelig god oplevelse, da jeg stod i en situation, hvor jeg akut manglede et par briller!
Jeg ringede tre kvarter før de lukker og en venlig stemme fortalte mig, at jeg kunne komme forbi med det samme. Vi fandt en stel og de kunne lave glassene med det samme og efter 20min havde jeg et par ny reserve briller! Super søde og hjælpsomme mennesker.
Hvilken service altså
Hvilken service altså
Jeg syntes det kneb med at se med mine briller. Jeg opdagede, at ikke bare havde mit syn ændret sig, men der var nogle fine ridser i glassene som var 3 år gamle.
Afsted til Heiko Stumbeck i Klaregade i Odense, som også kunne konstatere at de var ridsede. Den søde optiker sagde straks, at det var noget hurtigt brillerne var blevet ridsede og kom med et tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Enten kunne jeg få dem byttet kvit og frit, eller få et par nye med en anden styrke til halv pris.
Én synsprøve afgjorde at jeg skulle have briller med en anden styrke, til jo altså halv pris, så langt så godt
Jeg ventede så i 14 dage på de nye briller, hvorefter jeg ringede for at høre hvornår mine briller kom.. Det viste sig at de var afsendt fra Sverige, men ingen anede hvor de så blev af under fragten. Efter en uge uden de var dukket op, bestilte Heiko Stumbeck et par nye til mig. To dage efter dukkede mine briller så alligevel op og Heiko Stumbeck afbestilte de nye. Det kiksede så åbenbart for pludselig lå der alligevel et sæt glas mere i Klaregade. Heiko Stumbeck har nu tilbudt mig at hvis jeg havde et stel, vil de slibe de ekstra glas til, så de passede i det gamle stel. Da jeg sagde, at jeg da gerne ville betale for deres besvær endte det med at jeg skulle give kage, hvilket er billigt for et par ekstra briller!
Gerhardt Andersen
Super købsoplevelse.
Super købsoplevelse.
Første brillekøb hos Heiko Stumbeck Svendborg men bestemt ikke det sidste. Høj faglighed, kvalitetsbriller og super god kundeservice. Tak 😊
Service, udvalg, betjening i top!
Rigtig godt udvalg af briller, med særlige mærker der ikke forhandles andre steder.
Fremragende efter service på briller, og generelt en virkelig rar betjening:-) Er så glad for at være kunde hos heiko stumbech. Håber der er nogle der vil komme til butikken på jagtvej efter at have læst denne anmeldelse, da de virkelig fortjener flere kunder.
Vh Michael
Grim behandling af kunder
Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det, den 26 nov. var jeg inde for at få linser men her i dag den 29.dec er der stadigvæk intet sket har ringet og spurgt men blev telefonisk modtaget med, en meget sur medarbejdere som var ret ubehagelig at tale med.. Der blev smækket røret på og jeg blev ret chokeret over denne behandling. Til dags dato over en måned siden er der intet sket endnu men pengene vil de gerne have at jeg betaler.. Finder mig andre optikere med bedre service og mere høflige over telefonen når man spørger pænt til sine linser
Det vil klæde Heiko Stumberg at tale ordentligt til sine kunder ligesom man gjorde i gamle dage men de tider er vist forbi forlængst.

Besvarelse fra Heiko Stumbeck A/S
jeg kan kun sige godt om Heiko Stumbeck…
jeg kan kun sige godt om Heiko Stumbeck , altid god service og søde og rare og gode til og hjælpe med at finde brillestel som passer og ser godt ud til en
Tip top kundeservice
Har været kunde ved Heiko Stumbeck i rigtig mange år, og er fuldt ud tilfreds. Altid god kundeservice. Altid fået byttet min brille hvis den har været gået i stykker, selv efter 1 år så fik jeg et par nye uden beregning.
Jeg skifter i hvert fald ikke brillebutik👍🏻👍🏻
Heiko Stumbeck i Middelfart
Heiko Stumbeck i Middelfart
Altid super service, hjælp og vejledning. Gang på gang en god oplevelse og yders rare og venlige medarbejdere uanset om man kommer ind i butikken eller ringer. Kan varmt anbefales
Dårlig service og intet overblik over kundebestillinger
Da min mand fyldte år besluttede jeg mig for, at han skulle have et par rigtig gode solbriller og derefter besøgte vi Heiko Stumbeck i Odense en lørdag da jeg var overbevist om at servicen var i top. Vi fandt begge et par solbriller fra Mau Jim til samlet pris lidt over 4.500 kr. Da min mand ønskede et par i sorte lavede vi en bestilling, og butikken lovede at bestille dem hjem så vi kunne få begge par med på ferie om torsdagen.
Dette blev desværre ikke muligt, og vi tog desværre på ferie uden solbriller, og de lovede at kontakte os når de havde dem hjemme.
Efter fem uger undrede jeg mig over at jeg ikke havde hørt noget og ringede derfor til butikken. De meddelte at der var sket en fejl i systemet og brillerne til min mand var åbenbart slet ikke bestilt, og efter tre telefonsamtaler meddelte de at nu var brillerne udsolgt og det var ikke muligt at få dem længere. Da jeg jo allerede havde give ham dem i fødselsdagsgave, sagde ekspedienten at han havde tre par som lignede som han kunne bestille hjem i sort, men først efter at vi havde været forbi butikken for at prøve dem. Vi aftalte at vi kom forbi fredag eller lørdag, hvor ekspedienten ville være på arbejde til at vise os brillerne.
Da vi mødte op i butikken var der ingen der kendte til vores sag, og ekspedienten som havde lovet at være behjælpelig havde ikke tid. Det blev en utrolig dårlig oplevelse, og de havde ingen solbriller som mindede om dem vi havde bestilt som lovet, og vi endte med at forlade butikken uden solbriller men med en følelse af en masse spildtid.
Planen var at købe to Mau Jim solbriller i butikken, og nu har vi slet ikke lyst til at handle i butikken længere.

Super service!!
Har lige fået poleret mit brillestel (købt et andet sted) kvit og frit hos Optiker Heiko Stumbeck - fantastisk service.

Den bedste optiker oplevelse
Velkommende betjening, lækre briller og en uformel og hjemlig atmosfære. Tak for god service
Super service. Jeg er mega glad for mine nye briller som blev designet til mig, fra Tom Davies. Som noget helt nyt skulle jeg have studieglas, efter en enkelt tilretning fungerer det bare rigtig godt.
Meget tilfreds. Positivt og kompetent personale.
En gyser af rang!
13.04.2016 – Synstest og valg af stel og solbrillestel.
02.05.2016 – Hente nye brille og solbrille.
18.05.2016 – De leverede glas er med forkert synsfelt, nye bestilles.
03.06.2016 – Nye glas isat og stellet rettes.
27.09.2016 – Stel rettes.
04.01.2017 – Stel rettes.
18.04.2017 – Stel rettes.
15.06.2017 – Stel rettes.
21.08.17 - Kl. 14:46 Heiko Stumbeck v/Mette ringede– der ligger et nyt stel til ombytning.
29.08.2017 – Ombytning af stel med lak fejl. Stel rettes, farven er en anelse mørkere, mere mat og sidder stramt/fast.
05.9.17 – Jeg konstaterer afslags mærker i lakken i nederste kant på begge brilleglas.
19.09.2017 – Nyt stel vælges, der er også lak fejl på de ombyttede. Stel rettes uden held, de klemmer på næsen og giver hovedpine i alle vågne timer. Differencen på det købte stel og det nye betaler Heiko Stumbeck.
27.10.2017 – 5 ugers venten på stel. Det nye stel prøves og der sættes mærker på til glassene, aftalt med store næsepuder.
17.11.2017 – 4 uger venten på glas. Briller er i butikken, venter på næsepuderne!!! Af hvilken grund blev næsepuderne ikke bestilt samtidig med glassene???
28.11.2017 – Endelig kan jeg hente den nye brille som efter 5 mdr. stadig sidder godt uden rettelser, desværre har jeg også på denne brille konstatere små afslag i lakken og Heiko Stumbeck har stadig ikke svaret på min mail.
Selv om der er gjort forsøg på at rette alle disse fejl, står det ikke mål med de besværligheder jeg som brillebære er blevet udsat for, ikke en optiker at anbefale.