Heemstra Outlet

Ik kan geen min-sterren geven, anders had ik het zeker gedaan! Helaas voor mijzelf pas achteraf gekeken naar de reviews van dit bedrijf; ben er ook ingetrapt. Achteraf had ik het natuurlijk wel kunnen... Se mere

Gewoon om te kotsen,mensen zoals jullie horen in de gevangenis te zitten wegens oplichting!!!!! Geef het adres van jullie bureau en wij komen alles kort en klein slaan! Nep schoenen van nike uit China... Se mere

Eerst wekenlang moeten wachten, en nu bestaat de website niet meer en kan ik het (te kleine) artikelen niet meer retourneren. Ook geen reactie op je mail. OPLICHTERS ZIJN HET!!!!!! Deze mail wordt... Se mere

Grootste oplichters en je bent je geld kwijt. Site is nu ook niet meer terug te vinden. Helaas twee paar Skechers gekocht en twee paar waardeloze schoenen voor ontvangen die ook nog twee maten te kl... Se mere

Nooit iets ontvangen

Ik had iets besteld en kon het netjes volgen tot een week geleden kon ik niks meer volgen en website is ook niet meer te vinden dit is een bedrijf dat echt mensen oplicht en je geld ben je kwijt want je kan ook geen contact meer met ze opnemen dus trap er niet in

19. oktober 2024

Het zijn OPLICHTERS

Deze mail wordt zogenaamd door Truspilot doorgestuurd naar een email van Van Heemstra outlet maar dat emailadres bestaat ook niet

8. oktober 2024

Geld ook voor van heemstra mode!

Geld ook voor van heemstra mode!
mooie broeken online gevonden en besteld (eigen domme fout om niet de reviews eerst te bekijken).
Reageren niet op hun mail en bellen lukt ook niet.
Website is ook niet meer beschikbaar.
NIET HIER IETS BESTELLEN!!!!!!

3. oktober 2024

Hier een jas besteld

Hier een jas besteld. Zou de volgende dag verstuurd
worden, maar ben ruim een week verder en nog steeds
niets ontvangen. Ik denk erover om aangifte te gaan
doen, want ik voel me wel een beetje belazerd.

27. september 2024

Schoenen

De schoenen die ik besteld zijn nooit verzonden, beetje jammer mensen voor een paar tientjes oplichten en in het begin werd er nog gereageerd op de email maar later ook niet meer en de site was ook ineens niet meer te vinden

15. juni 2024

Oplichters

Oplichters. Product voldoet totaal niet aan wat wordt aangeboden in advertentie. Voor de vorm wordt contact met je opgenomen maar met klacht wordt vervolgens niets gedaan, laat staan geld terug. Niet aan beginnen!!

12. juli 2024

Reviews te laat gezien...OPGELICHT

Oei oei. Ik lees nu pas de reviews. Boss polo besteld, die al lang moest aangeleverd zijn. De links werken niet meer. Ik vrees dat het bedrijf gestopt is. En geld kwijt
Zo erg dat deze oplichters niet gevat worden...

12. juli 2024