Het was in Almere en hoofdkantoor. 14 jaar trouwe klant en altijd mobiliteit service gehad en nu krijg ik dat niet meer terwijl heel internet en meerde sites zeggen dat ik er recht op heb. Heel kinder... Se mere
Virksomheden har svaret
Te woord gestaan door Sebastiaan, erg open en toegankelijk. Goede adviezen en tips. Afspraken maken ging ook erg makkelijk en vol vertrouwen van I Auto.BV konden we de auto al meenemen terwijl de... Se mere
Zeer vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van de geschikte versie Smart #3 als nieuwe leaseauto door Kim. Nu blijkt echter dat er folie los laat op de dakspoiler. Daar in juli al melding van... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn voor onderhoud van onze (toen net aangeschafte) Smart bij Stern geweest voor een (controle) onderhoudsbeurt. Hier uit zijn een aantal punten naar voren gekomen welke aandacht nodig hadden. D... Se mere
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
vakkundige diagnose, snel uitgevoerd, snelle administratieve afhandeling, zeer vriendelijk personeel die zeer service gericht is...............top smartdealer

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Ik denk dat de rekening extreem hoog is t.o.v. de uitgevoerde werkzaamheden. Jammer, niemand wil het gevoel hebben je ''gepakt'' wordt. Gelukkig heb ik deze ervaring niet met onze Mercedes Sprinter bij een andere vestiging van u. M.v.g. Simon van der Ven (Goldiva Technical Parts)

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Slechte service, hebben electrisch deel over genomen van 𝗠𝗮𝗻𝗴𝗼 𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝘆 en gaven het de naam 𝗦𝘁𝗲𝗿𝗻 𝗘𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗶𝗰 met aan het hoofd daarvan 𝗫𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗭𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻.
Al ruim 3 jaar knok ik voor een slecht afgeleverd karretje. Waarvan de accu's al niet goed waren. Karretje kwam stil te staan, en kreeg "nieuwe accu's" die niet voldoen aan de waarde die ze behoren te hebben. Geef ik door maar wordt van kassie naar de muur gestuurd. Schande dat zij zo met hun klanten omgaan.
Uiteraard werd ik weer tot volle tevredenheid te woord gestaan en geholpen door de medewerkers.

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Vriendelijk personeel, klantvriendelijk, fijne wachtruimte, komen netjes zeggen als de auto klaar is.

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
De afspraak voor de werkplaats heb ik via de site gemaakt. Een dag later kwam ik er achter dat de afgesproken datum mij niet goed uitkwam. Ik heb telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt en de oude afgezegd. De oude afspraak zou verwijderd worden. Een paar dagen werd ik gebeld door een andere medewerker met de vraag welke afspraak door moest gaan!! Interne communicatie???

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Het is een uitstekend garage bedrijf voor Smart en Mercedes qua technische kennis. Het is alleen heel vervelend dat er niet word gereageerd op terug bel verzoeken tot 3x toe. En ook als je een vraag via de website stelt krijg je geen antwoord. Communicatie is niet op orde. Helaas weet ik het antwoord nog steeds niet!

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Vriendelijk personeel wordt goed geholpen wordt vooraf gebeld wat er gedaan moet worden met de kosten daarvan en je kunt nog dan de iets minder belangrijke reparatie laten vervallen voor een volgende afsprak 👍

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Het was heel erg lastig om een afspraak te kunnen maken voor de APK. Het toegestuurde online afsprakensysteem gaf alleen maar foutmeldingen en telefonisch lukte het pas na een paar dagen en eindeloos in de wacht te hebben gestaan om iemand aan de lijn te krijgen. Wel pas als je dan in het keuzemenu aangeeft dat je iemand van de verkoop wil hebben. De rout ewerkplaatsafspraak leidt tot niets. Helaas was de auto ook pas klaar helemaal aan het einde van de dag. Ik kreeg kort voor 18.00 uur het sms'je dat de auto weer klaar stond (wel zorgen dat deze er om 8.00 uur 's ochtends is) Kortom pas de volgende dag kon deze weer worden opgehaald. Voorheen kon ik altijd wachten op de uitvoeren van de APK met een kop koffie. Nu kost dit heel veel tijd met regelen van vervoer. De APK zelf is prima uitgevoerd en het baliepersoneel is zeer vriendelijk in Nieuwegein. De totaalervaring om alleen maar een APK te laten uitvoeren was buitengewoon vervelend.

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Snel, eerlijk en correct. Houden aan afspraak en doen goed hun werk. Vooral eerlijke ondernemers (zeldzaam tegenwoordig)

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Contact te krijgen met de garagemedewerkers om afspraken te maken is moeizaam. Service is verder prima.

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Ik probeer al dagen telefonisch iemand te pakken te krijgen maar kom niet verder dan een bandje dat alle medewerkers in gesprek zijn. De zoveelste keer dat de service van Smart heel veel te wensen overlaat. Ik zal blij zijn als ik van de Smart en daarmee deze dealer af ben.

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Voor het eerst bleek een onderdeel van mijn bijna 20 jarige smart niet meer leverbaar. Met een beetje geduld en inzet van mijn kant, maar vooral veel inzet en improvisatie van de monteurs en de vestigingsmanager Mark Barneveld, functioneert alles weer tiptop!

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
APK en onderhoud: ik had een afspraak gemaakt en werd later gebeld of de auto een nacht mocht blijven ivm drukte. Geen probleem. Op de dag zelf werd ik gebeld door de monteur met de prijs. Prima. Ontving daarna een sms dat de auto gereed was.
Helemaal goed. Het op de hoogte houden van de voortgang is heel belangrijk. Prima.

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
De dame aan de balie is uiterst vriendelijk. Alles ging goed alleen de rekening was erg hoog. Erg hoog. Auto was gewassen en uitgezogen hopelijk kan ik weer een poos rijden....

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
keurig ontvangen, twee maal thee gekregen. Stoel teruggeplaatst. Dame van de werkplaatsreceptie uitermate vriendelijk.

Besvarelse fra smart-dealer Hedin Automotive
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.