Ik vind het een hele prettige garage waar je met respect behandeld wordt door het personeel en zal deze garage straks missen
Virksomheden har svaret
Voelde mij erg prettig in de zaak. Bij het afleveren werd alle tijd genomen en veel uitleg gegeven.
Virksomheden har svaret
Miste de oproep voor onderhoud (kwam niet) en ik moest ver vooruit plannen ivm drukte daar. Wel goed geholpen.
Snelle en correcte afhandeling. Vriendelijk personeel. Het geheel geeft een betrouwbare indruk.
Skrevet af virksomheden
Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Nijbracht 90, 7821 CA, Emmen, Drenthe, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Echt waardeloos geen Fiat dealer meer in Emmen.
Ga echt niet voor onderhoud kilometers rijden,naar Hoogeveen of Assen.Snap uw reactie dan ook niet.Mijn volgende auto wordt vast geen Fiat weer dit is de 3e en de laatste..Kortom 1 ster nog te veel.

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive - Emmen
Om 8.00 uur de auto gebracht voor APK, beurt en bandenwissel, voor 10.30 uur al telefoon dat hij weer klaar stond.
Wel goed geholpen.
Voelde mij erg prettig in de zaak.
Bij het afleveren werd alle tijd genomen en veel uitleg gegeven.

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive - Emmen
alles prima verlopen, alleen wordt er mij de vraag gesteld of ad blue bijgevuld moet worden.. ik geef aan dat er ook niet gevraagd wordt of de brandstof bijgevuld moet worden en dat ik zelf wel voor ad blue kan zorgen... Kom ik de auto weer ophalen, staat er 24,95 ex btw Ad blue op de rekening.. er zit een tankje op van 12 liter... ad blue kost aan de pomp 1 euro... heb het gevoel dat ik bedonderd wordt... heb gebeld, er is een credit gemaakt. maar het maakt wel dat ik de rekeningen heel goed uitpluis teweijl ik dat normaal niet zou doen.

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive - Emmen
Een Fiat met 18.000 km op de teller, ad-bleupomp kapot(hoe kan het), geen coulance regeling, natuurlijk de garantie er net af, en dan krijg je een leenauto waar wij bij denken dat het aftank
en door ons wordt betaald maar nee mag je ook nog 25 euro per dag voor betalen, schandalige service:(
Helaas na een week te hebben gewacht op een reactie van de regiomanager....nog steeds niks😬 en natuurlijk zijn we allemaal druk...
En we zijn al 8 maanden (d.d. 26-7-2023) verder en er is nog nooit contact met ons opgenomen, ze zetten er netjes bij dat ze dat gaan doen, maar nog NOOIT wat gehoord, erg slecht🤨

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive - Emmen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.