Hedekaffe Anmeldelser 17

3,7

3,7

Middel

Smørrebrød

Vi har i dag besøgt hedecafeen, normalt plejer jeg at bestille 4 stk. smørrebrød, jeg bestilte 3 stk. og måtte kæmpe for at få dem ned.
Kæmpe stykker og godt belagt alt var frisk velsmagende og nysmurt, kan varmt anbefales.

9. august 2025

Dårlig service og dårlig…

Dårlig service og dårlig returhåndtering

Har aldrig hørt om at man tager 75kr i returgebyr, selvom kunden selv sørger for at returnere varen. Derudover får man lov til at betale fragten (60kr) oveni. Købte en tampermåtte 360kr til en julegave, det blev en dyr returnering.

Der er åbenbart forskellige handelsbetingelser når man køber ved hhv. Hedekaffe eller Kaffehjørnet

14. januar 2025

Elendig service i afsendelse

Elendig service i afsendelse. Der går 3 dage fra man har bestilt, til at det faktisk bliver sendt af sted og er det op i mod en weekend så tager det over 6 dage for at få fremsendt en pakke indenrigs i Danmark. En pakke fra Norge ankommer hurtigere. Elendig service.

6. september 2024

Dejlig kaffe

Super hyggeligt lille familie risteri med tilhørende cafe. Rigtig god service og god hjælp til at vælge den rigtige kaffe. Caféen har lækkert smørrebrød.
Den kaffe vi har købt er rigtig god til vores espressomaskine.

25. juli 2024

Test af Hedekaffe Espresso Supremo…

Test af Hedekaffe Espresso Supremo mørkristet (Lidl). Håber I tager denne anmeldelse konstruktivt - jeg ved hvad jeg snakker om. Mit setup: Rocket R58/Faema, Mazzer kværn, superblødt vand og 30 års erfaring med brygning og ristning.

Mørkristet espresso skaber for kaffe kendere en forventning om "Napoli style" ristning, hvor bønnen er ristet så hårdt, at den er tæt på sort og olien trukket ud på overfladen.
Dette er ikke tilfældet med Supremo, som visuelt fremstår "blandet" i ristningen. De fleste bønner er mellemristede, enkelte meget svagt ristede og endnu færre hårdt ristede. Bønnernes størrelse varierer kraftigt, og der er mange kvaste/deforme bønner, som kan give problemer med kværnen. Espresso bønner skal som absolut minimum være ensartet ristet, helst også ensartet i størrelse.
I koppen er smagen i bedste fald anonym. Den dominerede smag er reelt "papkasse", for der er ikke rigtig noget "godaw" i bønnen - vi er langt fra Napoli. Vi er langt fra en hvilket somhelst italiensk supermarkedskaffe. Niveauet er bare højere i Italien, og det er ikke kun Hedekaffe der har svært ved at ramme noget der sparker - det er et generelt problem med danske risterier. Men skuffende er det da!

14. april 2024

Du får hele oplevelsen - og god kaffe!

Hedekaffe og café ligger idyllisk på landet og er et familiedrevet kafferisteri.

Jeg køber alt mit kaffe derude og har flere gange nydt en frokost i caféen eller deres store kagebord.

Priserne er yderst fair og personalet er venlige og har altid tid til en snak. Portionerne i restauranten er store, og kagebordet har et stort udvalg.

Selvfølgelig koster friskristet kaffe mere end i supermarkedet men oplevelsen er også meget bedre! Kaffe brygget på friske bønner er bare bedre, og du får historien om bønnerne, ristningen og kan se hvem du støtter.

17. august 2023

En virkeligt skuffende oplevelse vi har…

En virkeligt skuffende oplevelse vi har haft med afholdelse af konfirmation den 7-5-2023. Fik en regning som er helt ublu og hen i vejret, ca. 34.000 kr. for 44 mennesker, skal siges vi var der i 2018 og afholdt også konfirmation hvor alt mad var en kuvertpris på 290 kr. pr person, dvs. forret, buffet, ta selv is, kage/kaffe, skrub af mad var inkl. og så plus drikkevarerne oveni, der var vi 48 personer og endte på 21.700 kr. Har haft 2 vennepar som afholdt konfirmation der i 2021 og i 2022 til omkring samme pris på de ca. 22.000
Denne gang er alt ganget med 44 som var antallet vi var, bare selve kaffen/drik i kander u. kage var 1232 kr. Ta selv Is og kage 7084 kr. i alt, det er 161 kr. pr snude, og sådan er det hele, så vores samlet kuvertpris uden drikkevarer er denne gang 544 kr., det er en stigning på 87,5 %. kuvertpris med drikkevarer 760 kr. pr person. Vi tog kontakt da vi tænkte der må være en fejl i måden de laver udregningen på, det var de helt uforstående overfor, men ville slå 2000 kr. af prisen, hvilket vi stadig syntes var hen i vejret. Og ja, vel kunne vi have fået en pris inden, men det gjorde vi heller ikke sidst, da vi egentligt var vel tilfredse og set i lyset af venners pris de 2 år før, så tænkte vi, inflationen har været på ca. 10 %, så ville prisen være ca. 25-26.000.
At alle drikkevarer også er steget til det dobbelte, er så hvad det er, men at de er så frække at henvise til at vi jo kunne se priserne på deres side, det gør vi så efterfølgende og vi har betalt 275 kr. pr flaske vin, hvor de på hjemmesiden står til 225 kr. og 250 kr., det giver ingen mening, og det var ikke fordi de skænkede noget i glassene, på hjemmesiden står der ydermere også; vi fremsender altid et skriftligt tilbud på den enkelte fest: øh nej. Efterfølgende skrev de at vi skulle komme forbi så vi kunne finde en løsning, for kun at få af vide, at vi jo også havde fået borddækningen i rabat, øh det har vi og vores 2 vennepar ikke betalt for før, og det nævnes der heller ikke noget om på deres hjemmeside og jeg havde endda selv bordpynten med.
Vi kender mange lige nu der har holdt konfirmation andre steder, og ingen af stederne kommer i nærheden af prisen på denne. Ydermere var der fejl i det vi havde bestilt, m.h.t. til menuen, hvilket vi ikke engang fik pointeret da vi var så rystede over regningen. Efterfølgende har de rettet priser på deres hjemmeside til det vi har betalt. Så ingen anbefaling til andre herfra, da det åbenbart er måden de afholder arrangementer på

7. maj 2023
Vis anmeldelser på alle sprog (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto