Vi fandt heartfelt-moments.dk lidt…
Vi fandt heartfelt-moments.dk lidt tilfældigt da vi sad og kiggede rundt efter en fotograf der kunne fange noget ægte, og det må man sige de kunne! Vi havde ikke brug for noget fancy eller overdrevet bare nogen der kunne se os som vi var, og det gjorde de virkelig. Kommunikationen op til brylluppet var nem og ukompliceret. Vi skrev lidt frem og tilbage og de var hurtige til at svare. Meget afslappet tone, men samtidig kunne man mærke at de havde styr på det hele. Vi følte os set og hørt, og det betød virkelig meget.På selve dagen var fotografen nærmest usynlig – på den gode måde. Vi havde næsten glemt de var der, og alligevel fik de fanget så mange smukke øjeblikke. Det var ikke kun de store øjeblikke, som vielsen og kysset, men også de små… min mor der knapper min kjole, min mands far der klapper ham på skulderen, min niece der danser i græsset. Altså, vi blev helt bløde i knæene da vi så billederne første gang. Stilen er meget ærlig og følsom, ikke så meget “se lige hvor flotte vi er” men mere “her er vi lige her, lige nu”. Og det var præcis det vi ønskede os.Vi modtog billederne efter ca. 3 uger og vi har nærmest ikke lavet andet end at kigge på dem siden. De er SÅ fine og stemningsfulde.
Vi kan 100% anbefale heartfelt-moments.dk hvis I ønsker en bryllupsfotograf der går efter det ægte og ikke det opstillede. Vi følte os totalt trygge hele vejen og fik minder vi aldrig vil glemme.
– Sarah & Jonas, bryllup i Maj 2025 ved Mols Bjerge.