Healthy Heads Animal Care Anmeldelser

4,7

Chloe onze Boston Terriër had veel last van jeuk bij haar pootjes en regelmatig was haar ontlasting. Chloe krijgt nu sinds 3 weken de probiotica tegen jeuk. Zij heeft geen jeuk meer en het w... Se mere

Onze hond liep niet goed had pijn bij het opstaan.(artrose) Zij staat nu op healthy heats support+poeder en ze heeft geen last meer met opstaan lopen enzo. Wij zijn er super tevreden over echt een a... Se mere

Over de producten tevreden, over de service met betrekking tot het beantwoorden van de mails tav dat er ineens geen staffelkorting meer was,waardoor producten gemiddeld 20% duurder werden zeer ontevre... Se mere

1. Dyrehandel

Bij Healthy Heads gaan we alleen voor het beste. Voor de gezondheid en het geluk van jouw hond of kat. Alles om jouw huisdier in gouden conditie te houden! Onze 100% natuurlijke supplementen zijn een aanvulling op de reguliere voeding en bieden ondersteuning voor de algehele gezondheid of voor specifieke klachten. Zo bieden wij onder andere een oplossing voor vervelende huidongemakken, een slechte vacht, honden met artrose, maag- en darmklachten of voor het verbeteren van de weerstand. Met Healthy Heads lukt het!

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,7

meedenken, snel reageren en goed advies

Meedenken en advies gegeven na een bestelling doen. Omdat ik een opmerking kon invullen met een vraag, hebben ze meteen gereageerd en goed advies gegeven. Zelfs hebben ze voor mij meteen de bestelling aangepast. Dat noem ik nu eens goede service en luisteren naar de klant en huisdier.

10. januar 2024

Wanneer mijn maatje maag darm problemen…

Wanneer mijn maatje maag darm problemen heeft dan is golden resistance het eerste wat ik gebruik.
Ook wanneer er weer wat virussen rond gaan onder zijn honden maatjes altijd preventief .
Heeft hier altijd heel veel baat bij .
Als ik zie dat de pot tot de bodem geraakt altijd weer opnieuw bestellen 😊😊
TOP KOEKJE

14. august 2023

Topbedrijf

Gereageerd op een notitie bij mijn bestelling. Op de site stond dat het poeder niet leverbaar was maar wel de vloeibare vorm. Dat bleek achteraf een foutje en er werd mij gevraagd of ik de poeder wilde ipv het drankje . Heel attent.
En de levering is altijd prima net zoals de producten.

1. august 2023

De producten zijn top.

De producten zijn top.
Ik gebruik Complete Support voor al mijn honden. Ik merk zeker verschil.
De bijenzalf werkt ook super, mijn hond wordt elke zomer minimaal een keer door een wesp geprikt.
Het enige nadeel vind ik de lange levertijd van de producten. Het duurt meestal 5-8 dagen voordat ik mijn bestelling binnen heb.

30. maj 2023
Healthy Heads Animal Care-logo

Besvarelse fra Healthy Heads Animal Care

Bedankt voor je reactie. De bestellingen geplaatst voor 12u, vertrekken dezelfde dag. Anders is het een dagje later. We merken wel dat er de voorbije 2 weken veel problemen zijn geweest en nog altijd bij Post NL. Hopelijk is dit snel opgelost anders bekijken we een alternatieve transporteur. Groetjes

Product is prima.

Product ´Complete Support´ is uitstekend, had vorig jaar niet gedacht dat mijn greyhound deze jaarwisseling zou halen gezien haar afnemende kracht in haar achterhand. Ze krijgt dit inmiddels al vele vele maanden. Zonder had ze het zover niet gered. Deze levering duurde wat langer maar ter compensatie was er een extra produkt meegestuurd. Prima actie!

9. januar 2023

Heathy Heads toppers

Netjes verpakt, snel verstuurd. Mooie grote verpakkingen! Voor de werking zal ik nog moeten afwachten, want heb het net binnen, maar het ziet er goed uit.

16. november 2022

Hi everyone

Hi everyone! I found that product very good for my dogs. It's sort of regulate their stomach , and I have less problem to collect 'something' from the street ))) I can advise this product for all owners !

13. september 2022