Health Group Anmeldelser 7

4,2

1. Fitnesscenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Specialister i sundhedsfremme og arbejdsmiljø. Kernekompetencer er sundhedstjek, motionsrum, APV, APVsund, trivselsundersøgelser, rådgivning

4,2

God

God oplevelse med sundshedstjek

Jeg fik igennem mit arbejde tilbudt et sundhedstjek hos Health Group. Sundhedstjekket blev udført kompetent og behageligt, og det var i det hele taget en positiv oplevelse.

Sundhedstjekket gav mig spændende indsigt i min generelle sundhed, og selvom jeg var overordnet sund, var det gavnligt at blive opmærksom på, hvor der var plads til forbedring ift. min livsstil. For eksempel er jeg efter sundhedstjekket blevet mere opmærksom på, hvad jeg spiser, da mit kolesterol var lidt i den høje ende.

Generelt var det rart at få sat nogle konkrete tal på forskellige sundhedsparametre – fx min body age, som var præcis den samme som min reelle alder. Jeg vil fremover gøre mere for at sænke min biologiske alder.

Jeg kan varmt anbefale virksomheder at booke Health Group, de er både professionelle og søde.

10. december 2024

Godt samarbjede!

Vi har har og er meget glade og tilfredse med vores samarbejde med Health Group! Alt fungerer super selvkørende, og vi har et tæt samarbejde med vores kontaktperson derinde fra :)

23. oktober 2024

Tilfredsstillende oplevelse

Fitnesscenteret på Aalborg Universitet er yderst tilfredsstillende omkring træningsfaciliteterne, herunder både pladsen og træningsredskaberne. Samtidigt har jeg nydt at fitnesscenteret lå så tæt på der hvor man tilbragte allermest tid i sin hverdag. Alt i alt en god oplevelse.

12. januar 2021

Healthgroup fitness på Aalborg…

Healthgroup fitness på Aalborg Universitet har lukket pga. corona, men de bliver ved med at trække penge fra medlemmerne, medmindre man selv sætter medlemskabet i bero. De undlader bare at informere medlemmerne herom. Rent snyd. Skide god service Tim!

4. januar 2021

Absolut forfærdelig kunde"service".

Absolut forfærdelig kunde"service". Jeg nægter at betale for de 3 måneder de vil have at man skal betale for når de har haft lukket i over 6 måneder hvor jeg har betalt. Vi kan slå en streg over det eller i kan give mig mine penge retur.

26. oktober 2020

Ekstremt dårlig kundeservice og grådig adfær.

Ekstremt dårlig kundeservice.

Efter et længere forløb med Health Group må jeg desværre konstatere at jeg føler mig ekstremt dårligt behandlet dels af deres inkompetente kunde support men især deres adm. direktør.

Jeg modtager i februar 2019 et girokort fra en ukendt udbyder Health Group A/S. Jeg har aldrig før hørt om Health Group før, på det her tidspunkt, og jeg skriver dem derfor en email og spørger om hvorvidt det er en fejl og beder dem ligeledes slette min data i det tilfælde at det er.

Jeg høre aldrig noget, men modtager derimod endnu et girokort måneden efter. Jeg ringer derefter til deres hotline. Personen i den anden ende kan hverken finde noget på min person, adresse eller nogen andre oplysninger jeg giver ham. Han påstår ligeledes at de har været ude for at få deres navn misbrugt og slår tvivl om hvorvidt jeg har henvendt mig til det rigtige sted, efter 30 min på telefonen bliver jeg bedt om at dobbelt at ringe tilbage efter at jeg har kontrolleret mit girokort.

Han lover iøvrigt at skrive mig en mail med kontaktoplysninger på en person der kunne være mere behjælpelig med adgang til flere interne systemer. Jeg modtager aldrig en mail.

Derimod modtager jeg endnu et girokort. Jeg ringer ind igen. Endelig en der kan fortælle mig hvad der foregår, omend herren i den anden ende er ekstremt kort for hovedet. Regningerne stammer fra et fitness abonnement, jeg er blevet skrevet op til, i et andet regi i forbindelse med ansættelse i et andet selvskab. Jeg har ikke haft adgang til sagte fitness center siden august 2018, kva ophørt samarbejde. Der står ingen ting på mine girokort der henleder til at dette kunne være tilfældet.

Nu godt 4 måneder siden at jeg skulle være blevet informeret(pr. min oprindelige mail), om mit forhold til Health Group. Bliver jeg så bedt om at betale det fulde abonnement op til dagsdato, af manden jeg talte med på telefonen, vi er i mellemtiden overgået til email. Han viser sig at være adm. direktør Tim Herbst.
Jeg er forundret; manden ved jeg har betalt uden adgang siden august. Han ved at jeg har været i kontakt med hans kundeservice over flere omgange. Jeg er tilmed villig til at betale op til det punkt hvor de fejler.

Det her handler ikke om penge, men om kundeservice og interaction. Simpelthen bare latterlig opførelse, helt igennem usympatisk og grådigt. Så nu er du advaret hvis du overvejer et samarbejde med Health Group.

3. juni 2019

Er dette din virksomhed?