Ondertussen bijna een maand geleden bloed laten afnemen op locatie. Ik had het pakket krachtsport en ook sport en prestatie uitgebreid. Omdat er best veel waardes gemeten worden in deze twee pakketen... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Op voorhand had ik erg goede vertrouwen in het bedrijf. Later speelden er toch een paar dingen die niet netjes zijn opgelost. Testafname duurde meer dan een uur omdat ik niet gevonden werd in h... Se mere
Een schandalige gang van zaken! Onze afspraak op 22/12/21 moeten annuleren, maar geld terugbetalen ho maar. Contact opnemen levert niks op. Mailen komt geen reactie op, daarop maar gebeld naar:... Se mere
2 maanden geleden in Vught pcr test gedaan. Perfect gegaan en zelfde dag alle bescheiden ontvangen. Vandaag 1 juli om 8 uur test gedaan na hoop onzekerheid en geklungel bij overheid. Vlucht naar Faro... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Maak werk van je gezondheid! Wij zijn er voor jou en je gezondheid. Om het makkelijker te maken en snel zekerheid te geven. Vragen te beantwoorden. Wijzer te maken. En dat allemaal op betaalbare wijze en in begrijpelijke taal. Bij ons kun je terecht voor allerlei onderzoeken. Preventief, of naar aanleiding van klachten. Om inzicht te krijgen. En elk vergezicht begint met inzicht!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super tevreden over onze PCR reistest
Wij hebben een groepsafspraak in testcenter Valkenburg (Limburg) gemaakt voor onze reis naar Curacao. Alles is perfect verlopen. De test gebeurde zeer correct en binnen 14 uur hadden wij alle documenten binnen. Wij zijn dus super tevreden over HealthCheckCenter 👍👍👍
Vals positief door fout HCC
Na anderhalve week in zelfisolatie te hebben gezeten voor huwelijk + reis hebben we op 23-1-2022 een PCR-test uitgevoerd bij locatie Oegstgeest. Vrouw testte negatief, ik positief. Door zelfisolatie, twee negatieve zelftests, klachtenvrij én huwelijk slechts één dag voor testmoment heb ik een dure extra spoed PCR-test gedaan bij een andere partij. Deze was natuurlijk wel negatief zodat bevestiging kwam dat we op reis konden en HCC een fout gemaakt had. Overigens ook in Curacao een antigeentest moeten doen, deze was voor beiden negatief.
HCC heeft bijna roet in het eten gegooid voor onze huwelijksreis. Ik raad iedereen af om via deze organisatie te testen.
Zeer positieve ervaring bij annulering afspraak
Gisteren onze afspraak voor pcr-testen voor onze kinderen moeten annuleren voor morgen. Geannuleerd via het contactformulier, netjes bevestiging ontvangen en vandaag geld al weer terug op onze rekening. Topervaring dus.
Enkele weken geleden zijn we voor €200 opgelicht door een site testcentra.net waar alles ook heel echt leek, maar uiteindelijk nep bleek. Dus deze ervaring met Health Check Centers geeft de mens weer wat vetrouwen.
Goede ervaring testlocatie Delft
Goede ervaring van de testlocatie in Delft.
Vriendelijk geholpen en uitslag na ca. 12 uur.
PCR test locatie Stadskanaal
Donderdag om 17:00 Pcr getest en de volgende dag om 10:00 hadden we de uitslag en reis certificaten ontvangen. Vriendelijke personeel en goed uitleg over hoe de test moest worden afgenomen. Locatie Stadskanaal is zeker een aanrader. Rustig en overzichtelijk locatie.
Dit bedrijf kan ik ten zeerste afraden
Dit bedrijf kan ik ten zeerste afraden: positieve pcr uitslag, volgende dag bij de GGD getest uitslag negatief.
Ze beantwoorden de mail niet en zijn telefonisch niet te bereiken!
Mijn reis moeten annuleren door deze onjuiste testuitslag.
Geen veilige coronatestlocatie
Slechte hygiëne, testlocatie is een keet zonder ramen waar slecht geventileerd wordt en geen afstand wordt gehouden. Half uur buiten wachten in de regen in een lange rij, terwijl we netjes op de afgesproken tijd aankwamen. Onvriendelijke mevrouw die geen medische achtergrond had.
Testuitslag wel binnen 24 uur binnen.
Ik was eerst huiverig vanwege de…
Ik was eerst huiverig vanwege de slechte reviews en een relatieve lage prijs voor het testen voor reizen. Maar testen ging makkelijk en snelle uitslag. Ik heb een hele goede ervaring in Amersfoort! Bedankt
Wij moesten 48 uur van tevoren getest…
Wij moesten 48 uur van tevoren getest zijn en dat hebben we in Enschede gedaan. Het moest 48 uur zijn en mocht alleen bij Health Check Center. Keurig op tijd aanwezig. Na twee dagen géén uitslag en opeens in de avond rond 20.00 uur ontvangen wij bericht dan de test van één van de personen niet juist is geweest. We konden dezelfde avond naar Badhoevendorp dan hadden we binnen één uur uitslag. Even op en neer naar Badhoevedorp, totaal 4 uur onderweg terwijl we de volgende morgen om 11.00 zouden vliegen. Nee Health Check Center hier klopt helemaal niets van. Van de andere drie personen die getest waren hebben we nooit iets van gehoord. Moesten snel een test doen bij ons de buurt, kosten €. 730,00 euro voor vier personen. Nee zegt Health Check Center daar kunnen we niets meer, jullie hadden naar Badhoevedorp gekund. Zij maken een fout en wij moeten betalen. grote, echt grote oplichters zijn het....nooit maar dan ook nooit hier meer laten testen.
Oplichters geen corona test aanwezig
Week van tevoren afspraak voor testen voor toegang gemaakt. Kom je daar krijg je te horen dat de testen op zijn en ze niks voor je kunnen betekenen! Oplichters zijn het als ik jullie was geen afspraak bij hun in plannen niet te vertrouwen!
Zeer slecht
Zeer slecht! Helaas mijn reis moeten annuleren door opname ziekenhuis. Netjes op tijd geannuleerd geheel volgens de richtlijnen. Binnen 5 werkdagen zou ik mijn geld terug krijgen. 3 weken later nog niets ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd en telefonisch wordt de verbinding verbroken.. niet bereikbaar. het gaat hier wel om een hoop geld (groeps test).. NIET HIER GAAN TESTEN.
We moesten verplicht binnen 24 uur voor…
We moesten verplicht binnen 24 uur voor vertrek naar Aruba testen en via de TUi site werden we verwezen naar HCC. Op 2 januari om 10.00 uur getest (7 personen) en om 03.38 uur s’nachts van 5 de uitslag binnen. De overige 2 zijn uiteindelijk naar Spoedtest gegaan om 07.00 uur(€150,00 PP) en om 07.30 uur de uitslag binnen. Om 08.02 uur kwam dan eindelijk de testuitslag van HCC binnen… Toen zaten ze dus al in de trein naar Schiphol!
Art 1 lid 3 zegt tussen 12 en 24 uur testuitslag, ze vergeten dat er heel veel stress ontstaat als je onnodig lang moet wachten op de uitslag. HCC werkt inmiddels niet meer samen met TUI, het waarom laat zich raden… HCC? NOOIT meer!
Een schandalige gang van zaken!
Contact opnemen levert niks op. Mailen komt geen reactie op, daarop maar gebeld naar: U-Diagnostics bv, Hermesweg 15, 3741 GP Baarn via telefoonnummer 030 – 77 40 220. Dit is het bedrijf achter HealthCheckCenter. Ook daar kastje-muur.
Kortom, geen gebruik maken van deze partij!
het kost wat moeite om een annulering door te voeren
Na meerdere emails te hebben gestuurd én gebeld, na 2x lange tijd aan de lijn te hebben gezeten en verbinding verbroken werd nadat mij verteld was dat ik wordt teruggebeld........., is dat idd gebeurt. Ter plekke werd de annulering van 22 december 2021 verwerkt en nu nog even w88 op. Werd verteld door mevrouw aan de andere kant van de lijn dat het heeeeeeeel errug druk was met annuleringen.... dus verwerking liet even op zich wachten, excuses hiervoor.
Heb mijn bedrag teruggevraagd
Heb mijn bedrag teruggevraagd, omdat ik uiteindelijk geen test meer hoefde te doen, omdat de vakantie niet door ging. Dit heb ik 22 december al gedaan en er stond dat het 5 werkdagen zou duren. Nu heb ik nog steeds mijn geld niet terug en op mijn mail wordt ook niet gereageerd. Erg slechte communicatie
Prijs-kwaliteit dik in orde!
Fijne ervaring met dit testcentrum. We hadden een goede en professionele ontvangst bij lokatie Rotterdam-Alexandrium. Makkelijk parkeren en we stonden met 10 min weer buiten.
Binnen 14 uur uitslag en reiscertificaat per mail ontvangen. Tevens kun je de uitslag in de coronacheck app toevoegen. Prijs-kwaliteit van dit testcentrum is echt dik in orde! Hebben helemaal voldaan aan onze verwachting. Komen hier zeker de volgende keer weer.
geen mail met uitslag ontvangen
geen mail met uitslag ontvangen
geen mail met uitslag ontvangen, app werkt niet
Gisteren ben ik naar een van uw locaties geweest voor een testafname. Nadat ik een bericht op mijn telefoon heb gekregen dat de uitslag binnen was heb ik mijn mailbox gecheckt (ook de spam) geen mail vervolgens de app geïnstalleerd, kan niet de barcode scannen, de link die ook met werken staat niet in de brief. Als uw basis niet werkt hoe staat het dan met de veiligheid van mijn gegevens? Ik wil dat u mij zo snel mogelijk de resultaten doorgeeft en daarna al mijn gegevens vernietigd. Mijn tip ga naar de GGD
Geen contact gekregen.
Ik wil een PCR test plannen voor een reis naar Oostenrijk. Testen en afreizen moeten volgens een nauw schema en ik heb een vraag over het tijdslot waarin ze de test afnemen.
Live chat is niet beschikbaar en na veel zoeken vind ik een telefoonnummer.
Ik hang ruim 10 minuten in de wacht als het bandje komt dat ze me zo spoedig mogelijk te woord staan.
Hierna wordt de verbinding direct verbroken.
Wat zal er gebeuren als ik de test niet (of niet op tijd) ontvang?
Dan kan ik ze dus niet bereiken.
Ik ga ergens anders de test laten doen.
Verder rijden, maar wel met een geruster gevoel.
Zij namen de telefoon direct op.
Utrecht Zuilen locatie aanrader!
Utrecht Zuilen locatie aan de Amsterdamsestraatweg is een fijne plek om te testen. Direct geholpen, vriendelijke jongeman die de tijd neemt en erg deskundig de test afneemt. Hij gaf aan dat het resultaat minimaal 12 u later zou komen en dat klopte, ik deed de test om 12:55 u en had het resultaat incl. reis certificaat om 23:35 u in mijn mailbox. Kosten €65.
Ik ben erg tevreden!
Prima en betrouwbaar bedrijf.
Prima en betrouwbaar bedrijf.
Voor veel verschillende testen gebruikt.
Nu voor het eerst voor 2x een PCR voor een reis die aanving 24 uur na de test.
Binnen 17 uur de uitslag!
Konden ook op een andere locatie terecht waar de afspraak niet was op een ander tijdstip.
Flexibel bedrijf niets op aan te merken.
En vergeet niet ze hebben ook een locatie op schiphol.
Dus mocht er wat mis gaan kan je altijd op schiphol nog snel testen.
Ik begrijp ook niet dat anderen waar iets mis gaan hier schrijven dat hun reis dan mislukt dat kan nooit zo zijn.