Købte bevis på downtown og glædede mig…
Købte bevis på downtown og glædede mig til at få løsnet op, men må nok indrømme det er den dårligste massage jeg har været ude for. Beskidte lagner/tæpper fyldt med dyrehår, stærkt parfumeret lokale uden udluftning. Skulle have 60 min massage. Tror heldigvis kun hun gav mig små 50 minutter.
Allerede 20 minutter inde i behandlingen virkede det som om hun var kørt igennem sit program og bare udfyldte den resterende tid - med mærkelige tryk og meget lidt overblik, trods hun kun havde taget en side. Aldrig oplevet så smertefuld massage heller. Måtte minde mig selv om at trække vejret adskillige gange, fordi smerten var så voldsom fra hendes massage, og hendes bevægelser føltes utroligt stressede og hurtige, som gjorde det umuligt at ‘være’ i smerten. Hun masserede også vha et gult hjælpemiddel hun holdt i hånden, det føltes som om hun brugte en sten. Var inde før frokost, og her til aften skriger min krop og mine muskler kramper helt op. Kan knap nok bevæge mig.
Og så masserede hun mig også i hovedbunden, med olie, som så bare sad i håret, hun forsøgte dog at tørre det, med et håndklæde, som hun bare kørte rundt i håret på mig - ville måske gerne have vidst, jeg skulle have haft en børste med, siden jeg i hvert fald ikke forlod lokalet på en præsentabel måde.
Og så brokkede hun sig ret meget over downtown - på trods af hun selv har valgt at lave et tilbud igennem dem.
Jeg var forbi til massage den fredag den 16/8 kl 11.
28. august 2019