Head-Boards Anmeldelser 71

TrustScore 4 ud af 5

3,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij lagen op een oud matras en wisten niet wat het beste voor ons was, het proefliggen heeft geleid tot een helder advies, snelle bezorging en nu rustige nachtrust. Thanks team Headboards

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer positieve ervaring met Headboards. Alles verliep soepel en de communicatie was duidelijk vanaf het moment van bestellen tot aan de levering. Netjes optijd geleverd en van goede kwaliteit. Ik zal... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat begon als een droomproject- een luxe design bed met hoofdboord, eindigde voor mij in een juridisch traject van bijna twee jaar. In 2023 bestelde ik bij HeadBoards een op maat ontworpen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben onlangs een maatwerkbed gekocht bij Head boards en zijn vanaf het eerste moment heel goed geholpen door Anouk en haar team. Ze namen alle tijd om samen ons droombed samen te stellen. Ook de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Soveværelsesmøbelbutik
  2. Sengeforretning

Skrevet af virksomheden

Head-Boards is een familiebedrijf uit ’s-Hertogenbosch. Het team bestaat uit ondernemers en medewerkers met ieder zijn of haar eigen expertise. Het samenbrengen van deze verschillende expertises zorgt voor een unieke, innovatieve en creatieve creaties voor uw droomslaapkamer. Teamwork makes dreamwork! Head-Boards is ontstaan doordat de oprichters oneindig op zoek waren naar de juiste luxueuze finishing touch voor hen droomslaapkamer: een bed met hoofdbord, die u vaker in luxe hotels en villa's treft. Head-Boards maakt het mogelijk en brengt deze luxe op maat naar u toe. U zult met een hoofdbord of compleet bed van Head-Boards het gevoel hebben dat u leeft in een hotel of luxueuze villa. Van een inmeet- en montageservice aan huis tot persoonlijk advies op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Head-Boards heeft een duidelijke visie en missie om u als klant, interieurontwerper, designer, stylist of architect goed van dienst te kunnen zijn met de juiste professionele hulp en advies. Onze missie is om iedereen het gevoel van rijkdom, comfort en luxe te geven doormiddel van samengestelde op maat gemaakte hoofdborden, complete bedden en accessoires. Om onze missie waar te kunnen maken werken wij alleen met hoogwaardige materialen en producten. Head-Boards biedt de klant het beste van het beste en alle garanties om er een fantastische aankoop van te maken. Head-Boards gaat niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar ook voor een langdurige duurzame kwaliteit van onze producten. Onze visie is om Nederland en België te voorzien van een gepersonaliseerd en op maat gemaakt hoogwaardig, stijlvol en luxueus hoofdbord met een comfortabel en exclusief compleet bed voor het ultieme slaapcomfort en luxe gevoel. Met Head-Boards realiseert u uw droomslaapkamer!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super blij mee!

Super blij met mijn nieuwe head board board en de service is top!

20. november 2021

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als jong meisje sloeg ik zulke bedden…

Als jong meisje sloeg ik zulke bedden op mijn Pinterest, en toen ik zag dat die droom werkelijkheid kon worden door Headbords was ik gelijk verkocht. En wauw wat zijn we toch blij met het bed. Elke dag alsof we in een hotel wakker worden. Hartstikke bedankt!

4. november 2021

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakkundig, snelle communicatie en top kwaliteit

Ik was al enige tijd opzoek naar een mooi, kwalitatief goed hoofdbord. Ik had een specifiek idee en een bepaalde kleur in gedachte. Geen enkel bedrijf kunnen vinden dat op deze wijze maatwerk kan leveren. Door een collega werd ik gewezen op het bedrijf Head-Boards. De communicatie verliep snel en professioneel. Er werd goed meegedacht en geadviseerd. De kwaliteit en de wijze waarop maatwerk kan worden geleverd, laat zien dat ze vakkundig zijn en passie hebben voor het vak. Al met al een echte aanrader. Het eindresultaat is prachtig geworden!

9. juni 2021

Klantvriendelijk en super kwaliteit

Klantvriendelijk en super kwaliteit.

Daarnaast ook super blij met het resultaat van de uitgekozen headboards. Ik kan Head-Boards aan iedereen aanraden. Super veel keuze qua kleuren en de eigenaren denken ook graag met je mee. Dat vond ik vooral ook erg prettig.

9. juni 2021

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super blij met mijn nieuwe headboard

Super blij met mijn nieuwe headboard! Hele mooie stof, goede kwaliteit en daarbij ook nog een snelle levering. Echt een top bedrijf!

Ik ben ontzettend blij!!

Ik ben ontzettend blij!!
Mijn headboard is prachtig, de kleur is top en hij maakt mijn kamer helemaal af.
Ben ook echt te spreken over de service.
Een echte aanrader..

In een woord, geweldig!!

Heel fijn bedrijf! Ben ontzettend bij met mijn geleverde en geïnstalleerde headboard. Een fijne service, goede en hele mooie kwaliteit en afwerking.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer lang op zoek geweest naar een mooi…

Zeer lang op zoek geweest naar een mooi bed.
Veel winkels bekeken alleen de modellen en stoffen die Head-Boards heeft zijn echt uniek, maatwerk, montage, inmeet service in een prima prijs.
Wij zijn erg blij met ons bed, en zijn verliefd op onze mooie stof!

7. juni 2021

Team Head-Boards

Læs mere om andre typer anmeldelser.