Ændrer dimensioner på varen uden at rette beskrivelse. Har tidligere købt afsætningspinde i tykkelsen 2,5x2,5 cm. Køber dem igen under samme vare nr, og får pæle der er 2x2 cm istedet. Løsning: at... Se mere
Købte 4 vandingsposer juli 2019. Levering tog 1 1/2 dag. Jeg elsker de poser de er diskrete, nemme at montere. Personalet er meget hjælpsomme, søde og venlige. En pose var defekt og jeg fik omgående t... Se mere
Jeg bestilte nogle sorte Viking støvler - ved en fejl kom de i grønne. En opringning til en meget venlig medarbejder resulterede at støvlerne blev ombytte næste dag via GLS - perfekt En anden ting... Se mere
Dalgas er din leverandør af alt udstyr til brug i skoven, til produktion af juletræer og pyntegrønt, til kirkegårde, til planteskoler og anlægsgartneri, til frugt-, bær- og vinproduktion. Vi har desuden skovudstyr, sikkerhedsudstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning.
Gl. Skivevej 91, 8800, Viborg, Danmark
Købte urtepotter.
God, kraftig kvalitet. Hurtig levering.

Besvarelse fra Dalgas Shop
produktet lever helt op til mine forventninger, og der var en meget hurtig levering.

Besvarelse fra Dalgas Shop
hurtig service, fin kvalitet og nemt at afhente uden for åbningstid

Besvarelse fra Dalgas Shop
Her får man god kvalitet, faglig sparing og levering fra dag til dag. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Dalgas Shop
Hurtig levering af ordrer. Venlig og kompetent kundeservice. Jeg kan absolut kun anbefale denne virksomhed.

5 stjerner herfra, god kundeservice, hurtig levering

Besvarelse fra Dalgas Shop
Har lige handlet for anden gang som privatkunde,
1. gang: fordelagtig forhold imellem pris og kvalitet. samt god service.
2, gang i går. En telefonsuport så god at jeg ikke i mine 65 år har oplevet den bedre.

Besvarelse fra Dalgas Shop
HD2412 må være svaret på Skjerns Magasin i Matador! Sikke en udsøgt service og så på en lørdag, jeg fik klart en følelse af gamle dage og det ved at handle over nettet. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Sku købe nogle støvlespore til klatring og blev i tvivl pga om jeg ku nå at få dem, men en vaks medarbejder forstod min situation og gjorde det muligt at hente på en søndag!! Jammen Jammen, ingen stress her for mig jeg kan bare gå i krig mandag. Tak for det og go weekend:-)

Besvarelse fra Dalgas Shop
Der var et mindre problem under bestillingen, som dog er helt min eget, hvor jeg fik skrevet tlf. nummer under EAN feltet i bestillingen. Dette resulterede i at ordren skulle godkendes manuelt, hvilket jeg fik en meget sød og venlig mail om, samt et link til direkte betaling af ordren, fremfor faktura. Pakken blev sendt afsted samme dag. Fremragende service! Vil helt klart anbefale til andre, og bestille herfra igen.
- J

jeg bestilte en juletræsfod d 22/12 og jeg havde den allerede d. 23/12
det er virkelig fremragende service

købt trævoks flydende
2 dage fra bestilling til modtagelse er ikke mindre end fremragende
det kan simpelt hen ikke gøres bedre
m.v.h

Besvarelse fra Dalgas Shop
Bestilte sikkerhedssæt bestående af skærestøvler, hjelm og skærebukser torsdag aften.
Mandag stod leveringen i min carport, og pengene blev først trukket tirsdag. Varerne var iorden og i god kvalitet - super service!

Besvarelse fra Dalgas Shop
Jeg stod akut og manglede udstyr til en beplantning. Jeg kontaktede forskellige leverandøre, der mest havde travlt med at tilbyde mig tvivlsomme alternativer.
Så fandt jeg HD2412 på nettet. Jeg ringede til dem, og mindre end 24 timer senere lå udstyret i min indkørsel. Det kalder jeg service!
Her kommer jeg helt sikker til at handle igen!
Hvis jeg skulle give HD2412 et råd, så er det navnet hd2412 der for mig ikke virker helt indlysende. Det var faktisk først da jeg havde klikket på alle andre links, at jeg klikkede på "det lidt mærkelige" HD2412.
Mvh Jens