HC Farver A/S Anmeldelser

5.033

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 68 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkternes høje kvalitet og den gode rådgivning, de modtager fra det kompetente personale. Mange fremhæver den fremragende service, de oplever, samt de konkurrencedygtige priser. Forbrugere sætter også pris på den hurtige og effektive levering, som ofte overgår forventningerne. Dog var nogle anmeldere ikke tilfredse med, at de modtog forkerte varer, ufuldstændige pakker med manglende dele, eller oplevede problemer med produktkvaliteten som klumpning eller forkert farveblanding, hvor ansvaret ikke altid blev taget.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produkter, og mange roser den gode kvalitet og de gode priser.... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, og mange fremhæver medarbejdernes professionalisme... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den professionelle rådgivning... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om prisen, og mange takker for gode produkter til en super god pris.... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice, hvor mange fremhæver den hurtige og effektive... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg var selv meget skeptisk da jeg kiggede inde på deres hjemmeside og skulle finde en autolak til min gamle Saab. Jeg forhørte mig rundt og flere nævnte HC Farver, så jeg ringede til dem, de var v... Se mere

Jeg bliver lige nød til at dele mig oplevelse med hc’s autolak Mobihel - Base Mix - jeg er ikke professionel, men har dog malet nogen biler. Men den lak fra Hcfarver har bare været super fed at arbejd... Se mere

Fik fantastisk vejledning over telefonen til at få bestilt den rigtige reparations farve til bilen, til en rigtig god pris. Der blev ringet dagen efter at de først fik farven på lager igen efter. Fan... Se mere

Jeg var taknemlig for hurtig opmærksomhed, sprørgsmål og præcisering om hvad jeg kom efter. Som en prisfølsom kunde fik jeg vist forskellige muligheder i forskellig prisklasse og jeg endte med at beta... Se mere

1. Farvehandel
  2. Kunstnerartikelbutik
  3. Butik med biltilbehør
  4. Gardinbutik
  5. Fyrværkeributik

HCFarver.dk er Danmarks største online farvehandel med rødder tilbage til 1977. Vi er kendt for vores konkurrencedygtige priser på bygningsmaling, gardiner, kunstartikler, bådmaling og autolak samt vores store, velassorterede fysiske butik, hvor du kan få personlig og professionel rådgivning. Med over 45 års erfaring tilbyder vi markedets bedste udvalg og en unik kombination af høj kvalitet, lave priser og fremragende service. Vores dygtige team af eksperter står klar til at hjælpe dig med alt fra kreative projekter til komplekse maleropgaver. HC Farver er det oplagte valg for både private og professionelle, der ønsker den bedste løsning til deres projekter. Besøg vores butik eller HCFarver.dk og oplev den høje standard og ekspertise, vi er kendt for!

HCFarver.dk - Eksperter i vedligehold og fornyelse.

VI TILBYDER
Salg, rådgivning og konsulent tjeneste indenfor bygningsmaling og boligindretning med farver og gardiner. Engros salg: B2B med focus på Autolak, bygningsmaling og industrilak. Egen import fra bla, Italien, England m.m. Vores motto er at vi lever af tilfredse kunder. Vi forsøger, at formidle brugbare totalløsninger til vores erhverskunder via økonomisk sparring, produkt vejledning og produkt træning med henblik på, at vores kunder fortsat udvilker deres forretninger til fælles glæde.
PRISMATCH
Skulle du, mod forventning, finde et af vores produkter billigere et andet sted, er vi naturligvis opgaven voksen og matcher til enhver tid prisen. Det er vores mål at blive din foretrukne leverandør af maling og tapeter.
KUNDESERVICE
Vi sidder klar til at hjælpe dig, enten ved telefon eller mail - Har du spørgsmål så skal du endelig bare kontakte os.

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(5.033)

Tak for super vejledning i at…

Tak for super vejledning i at genopfriske /male vores ikea køkken låger- det fungerede bare ! Og I samme ombæring tak for råd og vejledning mht til maling af kælder og udarbejdelse af et overslag ift forsikringsskade.

10. februar 2025

Hej Trine;
Tusinde tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at du har brugt tid på at give din mening til kende! Fornøjelsen var vores - jeg er glad for, at I er vilde med resultatet.
Jeg håber, at handle med jer igen i fremtiden 😊

Marie Svendsen, HC Farver

Super god service ved telefonhenvendrlse

Da jeg som ny kunde handlede i netbutikken fik jeg brug for hjælp, faktisk hele to gange.Jeg ringede og fik straks kontakt og al den hjælp jeg kunne ønske mig. Jeg fik tilmed tilsendt ekstra foto af emner så mit valg kunne være helt rigtig. Jeg blev oplyst om at der er en ny hjemmeside på vej. Jeg glæder mig til at surfe rundt og tjekke alle kunstartiklerne ud på den nye side, der sikkert også kommer til at byde på gode produkter til fair priser.

7. maj 2025

Hej Dorthe,
Tusinde tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at du har brugt tid på at give din mening til kende! Du skal være mere end velkommen til at browse - både nu og på den nye webshop 😊

Marie Svendsen, HC Farver

Jeg har altid fået god og kyndig…

Jeg har altid fået god og kyndig behandling i HC farver. Jeg har købt alt fra maling og materialer til leje af bla. tæpperenser. Altid uden problemer 😊

6. marts 2025

Hej Lærke,

Udlejning

Har igennem de sidste mange år, årligt lejet tæppe renser ved HC farver- Bedste service og billigste pris👍🏻

Hej Ditte,

Marie Svendsen, HC Farver

Gode priser og højt serviceniveau

Jeg har soldet især kunstnerfarver og -artikler hos HC Farver siden 2021.
Dels er priserne ofte rigtig gode, dels har de en høj servicemoral - fx de gange, hvor der er noget, jeg har glemt, som så har kunnet tilføjes med en ny ordre, men kun én forsendelse. De svarer hurtigt på mail i åbningstiden.

7. september 2024

Hej Marianne,

Godt resultat

Vi modtog ret hurtigt de bestilte varer. Malingen er i rigtig god kvalitet, og vi er meget tilfredse med resultatet.

22. januar 2025

Hej Hanna,

Marie Svendsen, HC Farver

HC farver giver så sød og personlig…

HC farver giver så sød og personlig service.
Jeg har et par gange oplevet at de har haft spørgsmål til min online bestilling hvor de har ringet mig op. Jeg er også blevet tilbudt et bedre produkt end det jeg bestilte fordi det var en udsolgt vare.
Jeg kan varmt anbefale at bestille kvalitets maling og væv mm ved HC farver

Hej Anne Mette,
Tusinde tak for din anmeldelse og din anbefaling, det betyder meget for os, at du har brugt tid på at give din mening til kende!

God service og fine produkter

God service og fine produkter

17. april 2025

Hej Lars,

Altid sikker og hurtig levering 👍

Altid sikker og hurtig levering 👍
Gode vare, til rimelige penge. God service 👍🍻
Jeg har, de seneste år, købt adskellige liter maling til både bil og båd, og hvergang modtaget varen hurtig og sikker.

Hej Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! 🙏 Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både levering, service og kvaliteten af varerne!

Vi håber på at hjælpe dig igen næste gang!

Mvh,
Lasse Jensen, HC Farver

De er bare så hjælpsomme

De er bare så hjælpsomme. Gode til omkodning af farvekoder og rammer altid rigtigt.
Jeg køber alt min Auto maling hos hc farver.

A++

Mvh Pelle

Hej Pelle,

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os! 🙏 Vi gør os umage for at yde god service og ramme præcist med farvekoderne.
Vi står altid klar til at hjælpe, uanset hvilket maleprojekt der er i gang 🚗🎨

Lasse Jensen, HC Farver

Gode tilbud og hurtig levering

Gode tilbud og hurtig levering.
Kan varmt anbefale HC Farver, har købt flere hobby ting til rigtige gode priser. Varene er pakket godt og sikkert ind

29. november 2024

Hej Tanja,

Tusind tak for den varme anbefaling og de pæne ord! 😊 Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både priser, levering og indpakning.
Vi gør os umage for, at dine varer kommer hurtigt og sikkert frem – og selvfølgelig til en god pris 🎨📦

Lasse Jensen, HC Farver

Altid god service og vejledning.

Hej Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du oplever god service og vejledning – det er netop dét, vi stræber efter hver gang.

Køber nu kun hos HC farver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har for nylig købt maling og malerudstyr fra HC farver, og jeg er virkelig imponeret. Malingen fra Jotun har en fremragende dækkeevne og giver et flot, og ensartet resultat.
Penslerne og rullerne var af høj kvalitet og gjorde arbejdet nemt og effektivt. kundeservicen i top og jeg fik god og kompetent vejledning.
Jeg kan varmt anbefale HC farver til alle, der leder efter pålidelige produkter til deres malerprojekt.
Det framragende personale står altid klar med råd og vejledning 💪🏼

23. april 2025

Hej Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at både malingen, udstyret og servicen har levet op til dine forventninger. Jotun er et stærkt valg, og vi gør vores bedste for at sikre, at du får både de rette produkter og den rette vejledning til dit projekt 🎨

Altid god service

Altid god service og vejledning

Hej Tina,

Lasse Jensen, HC Farver

Altid go service ved jer og smil og…

Altid go service ved jer og smil og grin altid gode ting og maling jeg har købt ved jer med go rådgivningen er i top

Hej Iben,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😄 Det varmer at høre, at du oplever både god service, godt humør og rådgivning i top – det er præcis den stemning, vi gerne vil skabe!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, når du er klar til næste projekt 🎨

Lasse Jensen, HC Farver

God og kompetent rådgivning til vores…

God og kompetent rådgivning til vores malerprojekt

26. april 2025

Hej Henrik,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du har oplevet god og kompetent rådgivning – vi sætter en ære i at hjælpe godt på vej, uanset projektets størrelse.

Super!

Fair priser, godt pakket, hurtigt leveret og kanon gode produkter. Bestilte et kit med primer, filler, klarlak og lak på original farvekode til min bil. Farven er "spot on" og det spiller bare maks. Handler der helt sikkert igen.

9. april 2025

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden! 😊🚀

Super kompetent virksomhed

Super kompetent virksomhed. Hjælpsomme medarbejdere der hjælper og vejleder til de rette produkter.

20. marts 2025

Hej Anders og tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os altid at høre, når vores kunder oplever god service, kompetent vejledning og hurtig levering – det er nemlig lige præcis det, vi stræber efter hver dag.

Har du brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi står klar!

En fantastisk kundeservice.

Efter at have afgivet min ordre hos HC Farver, vælger Google at vise mig selvsamme produkter hos en anden forhandler, men til en lavere pris.
Men HC Farver tilbyder prisgaranti, så jeg sendte dem en mail med oplysningerne.
Jeg fik en mail retur fra Marie med E, som uden tøven kunne primatche og efterfølgende sende et beløb retur til mig.
Det må siges at være en helt fantastisk god service.
Tak for den hurtige respons, og den fantastiske kundeservice. Det er en positiv oplevelse at handle hos jer. 👍

8. april 2025

Hej Rico,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Hvor er det bare dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os – og at Marie kunne hjælpe dig hurtigt med prisgarantien. Jeg sørger for at sende de rosende ord videre til hende!

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at opdage en lavere pris lige efter et køb, så vi er glade for, at du tog kontakt – og at vi kunne finde en god løsning med det samme.

Skulle du få brug for hjælp igen, sidder vi altid klar – både på mail, telefon og i butikken.

Kvalitets produkter
Gode priser.