3,2

Middel

3,2

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

HOLD JER VÆK!!!!

Jeg kan kun give Kim Jensen ret. som har skrevet lidt længere nede 👇🏼 ... Min kæreste havde det samme problem som dig. han fik også en advokat regning, dog først på 42.000kr! Vi prøver at kontakte dem, og de vil ikke tale med os! Så kontakter vi advokatfirmaet, og får en mail tilbage, hvor der står: hvis min kæreste kunne betalte 17.000kr ville de glemme alt og afslutte samarbejdet!! Et samarbejde som han aldrig fik!! Og de ville ikke tale med os over telefon, kun over mail. Dette firma er fup og fusk!! De stjæler penge fra firmaer, og udføre intet arbejde.. HOLD JER VÆK!!!!!!!!!!!!!!!! I stjæler med arme og ben!! Skam jer. FØJ!!!!! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

18. januar 2018

Jeg er desværre kommet i kløerne af …

Jeg er desværre kommet i kløerne af dette svindlerfirma.
Pas på derude for de tager numsen på jer.

Det startede med en opringning om at få lavet en hjemmeside og der var ikke grænser for hvad der kunne lade sig gøre indtil der var skrevet under.

Efter 2 mdr kontaktede jeg selv hazzlefree for at høre hvad der skete med min hjemmeside, de fortæller så at de nok er kommet til at sende til en anden men lige pludselig kom der et udkast som jeg skulle kikke på.Derefter skulle jeg finde ud af hvad tekst og hvis der skulle ændres noget og det sagde jeg så videre til dem men ingenting skete.
Jeg valgde så at droppe aftalen med dem efter ca 4 mdr hvor jeg stadig ikke havde fået en hjemmeside.
så foe ca en uge siden kom der så et brev fra deres advokat at jeg lige skulle betale 17000 kr for en hjemmeside jeg aldrig fik og de vil ikke annullere den.
fra vi indgik en aftale til der kom brev fra deres advokat gik der 7 mdr
.De sidste 3 mdr har de overhoved ikke prøvet at kontakte mig eller noget som helst.
Intet hørt så gik ud fra vores aftale var anuleret.
DE ER KUN UDE PÅ AT STJÆLE DINE PENGE SÅ HOLD JER VÆK

27. december 2017

Vi har brugt Hazzlefree siden de …

Vi har brugt Hazzlefree siden de begyndte og vi har gode erfaringer med Hazzlefree, både når det kommer til hjemmeside (de har lavet nogen virkelig flotte nogen for os), CEO optimering er virkelig godt og de er dygtige og ved hvad de laver. Deres kundeservice er nem at få fat i
Vi kan varmt anbefale Hazzlefree.

Mvh
Thomas
Copenhagen Event Denmark ApS

11. december 2017

TAK FOR HJÆLPEN

TAK FOR HJÆLPEN!

Tidlig sidste år begyndte jeg selv på Google adwords, det skulle jeg aldrig have gjort! 15.000 kroner senere og ikke en eneste kunde i butikken, jeg blev en eftermiddag kontaktet af hazzlefree, de tilbød mig en gennemgang af mit adwords.

Kort tid efter fik jeg et opkald, og ganske rigtigt var den hel gal, men hazzlefree lovede at få styr på sagerne.

Jeg gav dem lov til st styre mit adwords et par måneder, og der er vist ingen tvivl, det skulle jeg have gjordt fra starten af, de halverede mit budget og gav mig flere kunder end jeg kunne nå at håndtere, det virkede næsten for godt.

Tak for hjælpen, uden det opkald en torsdag eftermiddag, ville jeg nok havde været mange tusind kroner fattigere.

22. juni 2017

Orden i sagerne

Vi blev kontaktet af Hazzlefree da de gerne ville lave vores SEO og adwords. Dette takkede vi ja til og de lavede oven i købet en ny hjemmeside til os som er væsentligt flottere end vi havde turde håbe på. Vi kunne hurtigt mærke at vi fik flere henvendelser på vores partybusser og vi er godt tilfredse!

Vi mangler dog at få de sidste delmål på plads før vi kan sige vi er 100% i mål, men de har kun været i gang i 2 måneder og vi regner stærkt med at de kan leverer det sidste :)

Thomas Hagner
VOGNEN.DK

2. juni 2017

Glade og tilfredse!

KN Byg A/S har et GODT samarbejde med Team Hazzlefree. Vi havde nogen idéer og ønsker til, hvordan vores hjemmeside skulle se ud og disse ønsker blev 100 % opfyldt. Altid venlige og servicemindede og jeg har altid følelsen af ærlighed i samtalen. I skrivende stund er Hazzlefree i gang med at lave vores 2. hjemmeside, som vi glæder os til at se det færdige resultat af! Er der noget vi er i tvivl om eller savner svar på, så har vi altid bare kunne ringe eller skrive.
Vi, hos KN Byg, anbefaler gerne andre kunder et samarbejde med Hazzlefree!

2. juni 2017

Hold jer væk fra dette firma det er fup og svindel

har valgt at kopiere hvad en tidligere har skrevet her inde da det passer nøjagtig med hvad min bedømmelse og min erfaring med dette firma er magen til plat og svindel fortagene skal man lede længe efter.

Absolut det værste firma !!! Hold Jer væk fra Hazzlefree - man er nødsaget til at give en stjerne for at skrive en kommentar. Hvis det var muligt at give nul stjerner, havde jeg gjort det.

Hold dig langt væk fra dette firma. De er udelukkende ude på at tag dine pengene og lave mindst muligt. De er dybt uprofessionelle og er kun ude på at tjene penge. Derudover påstår de at et samarbejde er indgået selvom det overhoved ikke er indgået.

Min anbefaling er at I holder Jer væk fra Hazzlefree og finder et andet firma, til at lave Jeres hjemmeside, SEO søgeord mv.

Da jeg ikke kan svare på tiltale som hazzlefree har skrevet af svar til hvad jeg skriver vil jeg skrive det her der har aldrig forkommet nogen snak om nogen form for adwords med hazzlefree så det er bestemt ikke noget der er afgørende i denne sag.

2. maj 2017
Hazzlefree A/S-logo

Besvarelse fra Hazzlefree A/S

Striden mellem Wemler og Hazzlefree består i en uenighed om, hvorvidt et Adwords klik-budget betales af Hazzlefree eller kunden. Det fremgår af vores skriftlige aftale, at det er kundens omkostning, men vi beklager, hvis vores sælger ikke tilstrækkeligt tydeligt har understreget det.

Vi har efterfølgende, accepteret at frafalde Adwords aftalen og i stedet lave søgeoptimering for jer. Det tolker vi ikke som en aggressiv adfærd, ej heller at vi har forsøgt at tage ”R…” på jer.

Vi er stadig villige til at finde en fornuftig løsning, men det kræver at i kontakter os, så vi kan få en god dialog.

Mvh Finn Ketler, Hazzlefree

HOLD DIG LANGT VÆK

Svar til Finn besvarelse - Vi havde rettidigt annulleret aftalen med Jer, men I påstår at dette ikke er sket, og da I siger at man bare kan annullere mundtlig, er det det vi gør. En fordel for Jer, da man ikke kan bevise mundtlige aftaler. I forstår virkelig at lave bondefangeri og en dag må det bede Jer bag i, da man ikke kan blive ved med at drive forretning på den måde. I opsøger folk hvor de arbejder og tvinger dem nærmest til at skrive under, samtidig med at I siger at man sagtens kan annullere aftalen igen. Men da vi rettidigt annullere aftalen, påstår I at dette ikke er sket. Uacceptabel måde at drive forretning på !!
Hvorfor skal vi betale for noget vi aldrig har modtaget ? Vi modtog aldrig et stykke arbejde fra Jeres side. Det er da en fuldstændig uprofessionel måde at drive forretning på. Efterfølgende er vi blevet kontaktet af flere som har været udsat for lignende fra Jeres side, stopper I ikke snart Jeres urimelige og grove måde at drive forretning på !!!

28. februar 2017
Hazzlefree A/S-logo

Besvarelse fra Hazzlefree A/S

Kære Bangsgaard Brolægning,

Vi beklager, at i har det på følgende måde med os.
Dog har vi, med nogen undren læst jeres anmeldelse af Hazzlefree, i en sag der er velbeskrevet. Sagen er, at I indgår en skriftlig aftale med Hazzlefree, vi udfører det håndværk, I bestiller og som I under forløbet beviseligt udtaler jer positivt om. Da vi er færdige, og i har tilkøbt diverse services og tekstforfatning, kan eller vil I ikke betale. Og derfor ender sagen hos advokaten efter mange måneders tålmodighed fra vores side.

Der indgås efterfølgende et forlig der er tabsgivende for Hazzlefree. Så at hævde, at vi er aggressive er ikke et retvisende billede. Næste gang I bestiller nogen til at udføre et håndværk for jer, bør I nok inden tjekke om I har pengene og villigheden til at betale for det, I skriftligt indgår aftale om.

Mvh / Finn Ketler, Hazzlefree

Så kom der gang i butikken

Lad mig starte med et irritations moment som mange af os kender, i det der er ca. 30 forskellige firmaer der dagligt ringer med hver deres verdensløsning på hvordan vi kan få noget mere skub i butikken via online markedsføring.

Jeg ved udemærket godt at meget af fremtidens markedsføring ligger online, jeg er bare træt af at høre på tryllekunstnere der via en lang og indøvet salgstale for det meste bare spilder både deres og min tid, med iskold kanvas.

Jeg er af den overbevisning af man kalder en spade for en spade, hvilket er en af de helt store grunde til at jeg står af 10sek inde i sådan en samtale.

Trods mine voksende fordomme mod disse firmaer og deres gode ideér, lykkedes det Hazzlefree at komme helt ned på jorden i deres måde at forklare tingene på. Jeg startede samtalen med at sige, at jeg ikke bliver fanget, hvis en sælger fortæller mig at jeg skal regne med 100 ekstraopgaver månedligt ved at bruge hazzlefree, jeg lytter derimod efter hvis vi begynder at holde os til realiteter.

Efter at have afslået i første omgang, gik der 20min før samme sælger stod og bankede på. Han var så overbevist om hvad Hazzlefree ville kunne gøre for mig, så han var nødt til at have mig som kunde. For at bevise dette, tilbød han en fordelagtig løsning til min side.

Jeg kan ærligt sige, at det er gået over alle forventninger. De tal vi stod og regnede med da jeg snakkede med sælgeren, var overskredet efter de første 14 dage, og hvor jeg før havde 6-8 henvendelser fra min hjemmeside om måneden, havde jeg i en periode 2-3 henvendelser dagligt efter at have skiftet til Hazzlefree.

Selve holdet af mennesker hos Hazzlefree er utroligt hjælpsomme og imødekommende, og ringer man og skal bruge hjælp eller have ændret nogle ting, bliver tingene klaret med det samme, uden så meget udenomssnak.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Hazzlefree herfra, vi hos Mester Murer ApS er utroligt tilfredse.

27. februar 2017

Troværdigt Webbureau!

Her er et web firma der er til at stole på. Jeg har et fantastisk samarbejde med Hazzlefree, de tager sig tid til en og giver god rådgivning.
Det har lavet en super flot hjemmeside til os, hvor både tekst og design afspejler firmaet rigtig godt.
Seo arbejdet er kommet super fra start og der tegner godt for fremtiden.
Hazzlefree kan klart anbefales!! 5 stjerner herfra.

23. oktober 2016

Fantastisk samarbejde!

Absolut et firma der står inde for det de laver! Kan på ingen måde, sætte en finger på den aftale jeg har indgået med Hazzlefree. Min hjemmeside har fået SEO, som efter kort tid fik den effekt som der blev stræbet efter. Ikke nok med at der er en professionel tilgang til tingene, men at man samtidig interessere sig for hinandens ve og vel, har gjort at Hazzlefree's navn uden tvivl skal formidles videre i det lokale netværk! Hamrende godt arbejde!

19. oktober 2016

1 stk tilfreds kunde.

Hazzelfree har leveret et kanon produkt, en helt fantastisk service, og personlig betjening helevejen igennem, fra da jeg overvejede hvor jeg skulle have min hjemmeside seo og adwords, til de nu hvor jeg har fået lavet en super god og lækker hjemmeside, hvor det hele bare køre og jeg kan mærke stigningen af kontakt fra nye kunder..

19. oktober 2016

Fantastisk hjælpsomhed og utrolig god kundeservice

Har haft nogle kanon snakke løbende med Jeppe i løbet af forløbet. Selvom jeg har haft problemer med betaling, har han været samarbejdsvillig til at finde en løsning løbende.

Samtidigt har Nikolaj lavet en fed hjemmeside, hvor jeg har fået mine ideer med og haft en god dialog med ham omkring hvor jeg skal ligge mit fokus og hvordan jeg præsenterer mig bedst i forhold til min hjemmeside.

Alt i alt har de virkelig været hjælpsomme overfor mig da havde brug for det og givet mig en fantastisk behandling.

5 stjerner værdige

18. oktober 2016