Havnekiosken Roskilde Anmeldelser 17

1,7

1,7

Dårlig

Elendig is

Elendig is, ( kugler )med en smag af syntetiske tilsætningsstoffer, virkelig en grim smag, der ligger et lag i munden, Softisen kunne 'stå' af sig selv, så meget tilsætning er der i den, den skal selvfølgelig også holde en flødebolle. SPILD af penge, ærgerligt jeg ikke lige smuttede over til Roskilde-Ismejeriet 10 skridt længere henne i første omgang...men sødt personale :-)

9. juli 2025

Stor bøfsandwich bestilte jeg

Stor bøfsandwich bestilte jeg, da den så lille ud spurgte jeg til om det nu var en stor - vi har kun en størrelse var svaret, så er det forkert betegnelse, så hedder det bare en bøfsandwich til en al for høj pris 73 kr. Flæskestegssandwich lille 2 skiver 78 kr.
Sidste gang vi spiser der.
De unge mennesker der arbejder der, mangler lidt oplæring, Flæskestegssandwichen var færdig ca. 10 før bøfsandwichen, bestilles samtidig - udleveres samtidig...

30. juni 2025

Jeg fik en forfærdelig…

Jeg fik en forfærdelig flæskestegssandwich. Alt var smurt ind salatmayonise, så brødet blev helt opløst og det var ikke muligt at spise den uden ske. Prøvede at få personalet til at forstå at det var helt uspiseligt….. men det synes personalet ikke. Jeg bad dem smide den ud, hvilket var meget overraskende for dem.

30. maj 2025

Jeg har ellers købt mange gode…

Jeg har ellers købt mange gode flæskestegssandwich i havnekiosken, men i går var sidste gang. Min søn og jeg købte en hver, og det var det eneste mad, vi spiste sammen i går. Ellers har vi ikke spist noget ens mad i går. Men vi fik begge en meget dårlig mave, så der er nok nogen, der skal se på hygiejnen her.

6. maj 2025

Min sommer oplevelse

Dette skete i sommers, efter at have stået i kø i næsten 1 time skal jeg have en flæskesteg sandwich. Super flink ung gut bag disken, med kort brunt hår der var super smilende. Dog var der en gammel kinesisk dame bag disken som sad oven på bordet i rigtig lang tid, hvor der derefter blev lavet en sandwich lige hvor hun sad. Virkelig som i virkelig uansvarligt og ulækkert gjort🤮 Opfører sig ihvertfald ikke som en af hendes alder. Mener hendes navn var Ajer elg. super ulækkert og uhygiejnisk, kommer aldrig igen.!

18. juli 2024

Fy for den siger jeg bare

Efter at havde stået i kø i 20 min. Bliver man mødt af 4 unge mennesker bag disken. Den en unge knægt med halvlangt hår der hver halve minut blev kørt en hånd igennem. En anden ung knægt der kommer gående ud fra baglokalet og ud til disken, med den ene hånd nede i underbukserne. For efterfølgende at tørre sig under næsen, først med hånden der havde været i bukserne og der efter også en tur med den anden hånd. Herefter stiller han sig helt frem til disken og spørger om han kan hjælp den næste i køen. Fy for den siger jeg bare🤢🤮 en ting var helt sikker, jeg skulle ikke havde nået🤯 samtidig blev der talt et sprog blandt personalet der bestem ikke var for små børn😱 tro måske det ville være på sin plads, at lære de unge menneske op i god hygiejne og ordentligt sprog, inden de sendes ud for at ekspedere kunder😤

19. maj 2024

Snusket og uhygiejnisk

Var der i dag ved en indskydelse. Købte flæskesteg sandwich som var ok men smasket ind i majo.
Utrolig ringe Service, møgbeskidt allevegne, både på disk og borde. Personalet skiftede ml. Kasse og madlavning uden afvaske eller spritte hænder. Faktisk temmelig ulækkert. Hvorfor kræver en ejer af kiosken inke mere af sine medarbejdere. Ellers tak til andet besøg.

25. august 2022

Jeg har idag på min mc tur

Jeg har idag på min mc tur, fået verdens dårligst lille burger Og dåse cola til 96.-
totalt dårlig service at fjantende unge medarbejder. Burgerbollerne var næsten kolde
Bøffen var totalt tørstegt. Ingen majo.Ingen ketchup. En billig burger dressing løg lidt tomat . JEG ER RYSTET OG KOMMER DER ALDRIG MERE .

4. maj 2022

Isen smager OK

Isen smager OK, men kommunikationen med IS mutter er dårlig, og hun forstår desværre ikke hvad der bliver sagt. Derfor opstår der situationer, hvor hun bliver sur og hvor man ender med en kugle, som man ikke har ønsket.

19. juli 2021

UBETINGET RINGESTE BURGER

UBETINGET RINGESTE BURGER - EVER !!!! 2 smagsløse burgere (faktisk utroligt at man kan lave mad som kan smage af så lidt ) 2 næsten ligeså smagsløse sodavand (uden is) og en lille bakke pommes med mayo - men igen, det kostede da også kun 194 kr !!! Der kommer man vist kun én gang, på trods af den trods alt meget venlige betjening - søde unge ansatte men virkelig virkelig ringe mad ☹️

2. juli 2020

Knas tør smagsoplevelse.

Var forbi havnekiosken i dag. Købte 2 franske hotdogs og 1 alm. hotdog. Pølserne havde ligget på grillpladen, at de var knastøre og sprøde hele vejen igennem. Da jeg - uden at have spist mere en 2 bidder - klagede over smagsoplevelsen blev jeg mødt med “det er jeg ked af at høre”!!!! Ja det er jeg fa’me også. Til gengæld vidste man godt, hvad det skulle koste. 87,- for ovenstående!! Så er det da vist også betalt. De behøver ikke at holde vejret til jeg kommer forbi igen🤢🤮

1. juli 2020

Beskidt

En ellers dejlig og velfungerende burger og iskiosk skuffede i den grad.
Vi ville købe is, men der var møgbeskidt på disken, den havde ikke været tørret af i flerer timer, på gulvet lå der en halv is uden at nogle havde gidet at gøre et forsøg på at tørre det op. Alt i alt en ulækker oplevelse.

10. august 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto