Havemandskive Anmeldelser 10

1. Gartner
  2. Anlægsgartner
  3. Plænepleje
  4. Træbeskærer

Havemand Skive er en lille lokal havemand hvor ingen opgave er for lille eller for stor. Ordner haver, renser fliser og tage, algebehandler sten, fliser og tag. Motto er : “-ordner din have, imens du slapper af”

3,9

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Giver forkert pris på telefonen

Arbejdet er udført ordentligt, men jeg fik en pris på telefonen (1.200 kr.) og endte med at betale næsten det dobbelte. Der blev nævnt 45 meters klipning og 25 kr. / meter, men det endte med at være 62 meter og 27 kr. / meter. Det er for ringe, og derfor får han 2 stjerner.

18. juni 2025

Kan klart anbefale “Havemand Skive”

Kan klart anbefale “Havemand Skive”
Flot udført arbejde til vores fulde tilfredshed, kommer til aftalt tid, rydder pænt op efter sig. Fuld service for pengene - holde hvad de lover og er yderst venlige og imødekommende mennesker.
Vi glæder os nu til forår, hvor vi har tegnet “abonnement” på pasning af vores haver.

23. oktober 2024

Overholder ikke aftaler.

Desværre fik jeg ikke klippet hæk af Havemand Skive. Har ventet på ham i 2 måneder, hvor der blev lovet fra en tidspunkt til anden, men så kom han aldrig. Til sidst har han sagt, når jeg kommer hjem fra sommerferie, så er min hæk klipper, men det er det ikke. En dårlig oplevelse👎. Fætter det ikke, har du ikke tid, så sig det til folk i stedet for at spilde vores tid🤬

1. august 2024

De var hos min mor på 90 år for at…

De var hos min mor på 90 år for at fjerne hækplanter. Det kostede over 5000 kr. Det foregik på den måde at de med en motorsav skar lige over jorden. Nu er der så en masse rødder tilbage og det ser forfærdeligt ud. Nu læser jeg så i Midt På ugen at de har træk og spil til trærødder. Det har de bare ikke brugt. Nu står min gamle mor tilbage med en stor regning og ufærdigt arbejde. Vi ringer ikke til Havemand Skive igen.

16. marts 2022

Besvarelse fra Havemandskive

Hej Maskinvudering ApS. Da vi var nede og besigtige din mors have snakkede vi om hvordan vi ville beskære hendes buske. Hun ville IKKE have os til at fjerne rødder. Dette kunne hun selv klare sammen med hendes børn. Vi forklare hende at det ikke vil blive så pænt bagefter da vi vil gøre det med mortorsav men at buskene vil komme igen. Dette accepter hun. Da min medarbejder er færdig ved hende dagen efter, er hun ude og roser han for det fine arbejde. Da jeg er nede og aflever hendes regning snakker vi igen om det samt regningen. Hun fortæller at det ikke er blevet som hun havde håbet på. Jeg giver hende en masse rabat og vi får en god snak om hendes forhave. Derefter accepter hun regningen. Vi aftaler at hun kan kontakte mig hvis hun har spørgsmål.
Jeg er da ked af at du har fået denne opfattelse. Hvis du vil kan du ringe til mig på 27595457 og så vil jeg gerne snakke med dig. Mvh Jens, Havemand Skive

Det er en fornøjelse.🍀

Det er en fornøjelse at have besøg af Jens og hans dygtige og kompetente folk.
Vi er rigtig glad for resultatet😊
Tidsplan og pris holdt👍🏻, dejligt fleksibel, så der under vejs kan fin justeres.
Tak for besøget Jens, vi ringer helt sikkert igen, hvis vi får behov for dygtige folk og en hjælpende hånd.
Vh.Finn og Birthe

16. oktober 2021

en glad haveejer

En positiv 0plevelse!
Vi var kommet håbløst bagefter med havearbejdet. Fik et overslag, efter han set og hørt hvad vi ønskede udført.
Arbejdet blev udført yderst tilfredsstillende, samt nogle ekstra opgaver der ikke var medtaget i overslaget.
Til trods for dette blev den endelige faktura cirka 10% billigere end overslaget.
Jeg kan derfor varmt anbefale Jens Havemand

11. oktober 2020

Hej Knud Erik.
Mange tak for de fine ord. Dejligt i var tilfredse med arbejdet.
Mvh
Jens
Havemand Skive

Jeg anbefaler Havemand Skive

Jeg anbefaler Havemand Skive. De laver et godt arbejde, er rimelig i pris, og giver et ærligt overslag på forhånd. At både Jens og hans personale er flinke og sympatiske er også et stort plus.

10. september 2020

Hej Lis og Jens.
Mange tak for de fine ord. Godt at høre i var tilfredse med vores arbejde.
Mvh
Jens