Fantastisk god oplevelse, jeg havde købt et par sko, håbede de kom inden jeg tog på ferie, det gjorde de, men Postnord sendt dem til en anden bydel, hvor jeg ikke kunne nå at hente dem. Jeg skrev ti... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Havanna Shoes har vi et stort udvalg af modesko til alle typer og aldre. Vi sætter en stor ære i at udvikle kvalitetssko til fornuftige priser. Vi har fingeren på pulsen på hvad der rører sig og vi har altid de sidste nye trends i sortiment. Kig også i vores outlet sortiment og gør en rigtig god handel. Havanna Shoes er stedet hvor du finder billige damesko og billige herresko og vi er både til stede på nettet og i vores mange butikker rundt om i landet. Besøg os og oplev en rigtig god service og se vores store udvalg af mode sko.
Ivar Lundgaards Vej 23, 7500, Holstebro, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Altså hurtige til at sende varer, men også til at returnere beløb, når man har købt noget der ikke passer.

Besvarelse fra Havanna Shoes
altid hurtig levering og sko til en pris hvor man kan være med når man køber på
jeres live og altid gode vare .

Besvarelse fra Havanna Shoes
Jeg har kun godt at sige har været heldig med nogle gode tilbud

Rigtig god oplevelse at handle hos Havanna Shoes 😍
Købte et par fede støvler til en rigtig god tilbuds pris 😀 Leveringen var hurtig, så selvfølgelig 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Besvarelse fra Havanna Shoes
Dejlig oplevelse med indkøb af 3 par sko på deres live show. De lom efter max 3 dage.

Besvarelse fra Havanna Shoes
Nem bestilling. Hurtig levering. Sandalerne var ikke helt som forventet. Nem returnering. Ny bestilling andre sandaler. Lynhurtigt fremme og helt perfekte. Penge retur for første par på få dage.👍😊

Besvarelse fra Havanna Shoes
Hurtig respons og hurtig levering og god info

Besvarelse fra Havanna Shoes
Meget hurtig levering og fine sandaler og hjemmesko

Besvarelse fra Havanna Shoes
Nu er det anden gang at jeg handler ved jer.
Og endnu engang fine sko til prisen og hurtig levering:-)
Jeg købte:
Duffy Florens Quattordici - Sandaler -Sort. Str: 39.
TILBUD: 200 kr.
Nora- Sneakers Dame - Sort. Str: 39. TILBUD: 200 kr.
Vero - Sneakers Dame- Brun. Str: 39. (De sidder og klemmer storetåen lidt, men det kan være at de bare skal gåes til? :-)
TILBUD: 100 kr.
Så det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler ved jer :-)

Besvarelse fra Havanna Shoes
Jeg er godt tilfreds. Skulle have pakken med PostNord,som så valgte at returnere den, da adressen ikke var rigtig ( det var den). Jeg skrev til Havanna Shoes, som straks tog sig af sagen og mine varer kom hurtig derefter.

Besvarelse fra Havanna Shoes
Tror jeg nu har 30 par sko og det er dejlige og lækker sko til em pris alle har råd til . Hurtig levering

Besvarelse fra Havanna Shoes
Har aldrig oplevet så god en kundeservice, super kompetente på trods af alt min ombytning😊efter en opereret fod.
Elsker for øvrigt også deres livesalg, med Tina og resten af teamet ved roret ❤️

Besvarelse fra Havanna Shoes
Bestilte eftermiddag og modtog pakken allerede næste formiddag.

Besvarelse fra Havanna Shoes
Altid gode tilbud på mærke sko og støvler, altid sjovt og godt humør i er fantastiske