Fantastisk god oplevelse, jeg havde købt et par sko, håbede de kom inden jeg tog på ferie, det gjorde de, men Postnord sendt dem til en anden bydel, hvor jeg ikke kunne nå at hente dem. Jeg skrev ti... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Havanna Shoes har vi et stort udvalg af modesko til alle typer og aldre. Vi sætter en stor ære i at udvikle kvalitetssko til fornuftige priser. Vi har fingeren på pulsen på hvad der rører sig og vi har altid de sidste nye trends i sortiment. Kig også i vores outlet sortiment og gør en rigtig god handel. Havanna Shoes er stedet hvor du finder billige damesko og billige herresko og vi er både til stede på nettet og i vores mange butikker rundt om i landet. Besøg os og oplev en rigtig god service og se vores store udvalg af mode sko.
Ivar Lundgaards Vej 23, 7500, Holstebro, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg havde købt et par støvler online som ikke passede til min fod. Jeg købte et andet par og kørte til lageret i Holstebro, hvor jeg blev mødt af de sødeste mennesker. Rabab hjalp med at finde de rette støvler til mig.
Kæmpe anbefaling herfra

Besvarelse fra Havanna Shoes
Gode rabatter, hurtig levering og mega god service. Kan på det varmeste anbefale Havanna Shoes.

Besvarelse fra Havanna Shoes
God oplevelse ved at handle online og hurtigt levering

Besvarelse fra Havanna Shoes
Altid gode og lækre varer/ støvler.
God pasform og gode priser.
Nem og overskuelig bestilling og hurtig levering

Besvarelse fra Havanna Shoes
Jeg elsker Havanna Shoes, jeg elsker at følge med på live, jeg elsker mine (mange) køb. Fantastiske tilbud, godt humør, og hurtig levering. Jeg er tovlig med “Den butik”👌🏻

Besvarelse fra Havanna Shoes
Jeg har mødt en fantastisk service, altid returret og hurtig godtgørelse ved retureforsendelser.

Besvarelse fra Havanna Shoes
Jeg købte et par sko på havanna-shoes og får dem og er glad for dem. Efter 2 dage får jeg en annonce med, at de er nedsat ifbm. Black Friday. Jeg skriver til dem, om de ikke bare kan refundere mig forskelen istedet for at jeg skal sende tilbage..nej jeg skal sende tilbage (og betale fragt) for, at bestille igen og få de samme sko...
Virkelig ringe service..selvom skoene ikke fejler noget kommer jeg ikke til, at købe her igen

Besvarelse fra Havanna Shoes
Super flotte støvler, hurtig levering, ingen problemer med ombytning og meget venlig kundeservice. Men der mangler en størrelsesguide på hjemmesiden.

Besvarelse fra Havanna Shoes
Når jeg skal have nye støvler.. er mit første forsøg Havanna … da jeg er lidt forud mhs til farvevalg … og for et par år siden fandt jeg to par korte støvler i netop de farver jeg havde drømt om ( lidt grålige og meget lys rødbrune) og har lige købt 2 par til og igen faldet for en go nyhed fra 70 erne … korte støvler med snøre (godt hit ) lidt sandfarvet og en klassisk kort støvle til indendørs og godt vejr brug….og nu er der støvler i mange farver 👏👏👏👏👏kigger stadig hos jer efter støvle med foer … men bestemmer mig snart ❤️har selv været i skobranchen i 30 år så hurra for jer og absolut en vild god skiindkvalitet … i jeres produkter 🌟🌟🌟

Besvarelse fra Havanna Shoes
Altid hurtig behandling af ordrer. Nem retur

Nemt at bestille
Og Nemt at sende retur og bytte til en anden størrelse

Besvarelse fra Havanna Shoes
rigtige lækre sko og støvler til super fine priser
og meget fin kvalitet med god pasform
de har super gode og sjove LIVE med Tina og Helle og deres Crew☺

Altid god service 👏hurtig levering 👏 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️☺️

Besvarelse fra Havanna Shoes
I knækker skaftet på støvlerne når i sender, de fold er ikke til at fåvæk