Havanna Shoes Anmeldelser

3.391

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 102 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunder er meget tilfredse med produkternes kvalitet, især sko og støvler, som ofte fås til gode priser og med fantastiske tilbud. Den hurtige og effektive leveringsservice roses konsekvent, da ordrer ankommer hurtigt. Den samlede serviceoplevelse, inklusiv kommunikation, er også højt værdsat af mange forbrugere. Dog bemærkede nogle kunder, at produkter ikke altid levede op til forventningerne, med problemer som sandaler, der ikke var som forventet, eller produktionsfejl, hvor sko var ujævne. Desuden oplevede nogle få problemer med størrelsen, idet de fandt, at sko ikke passede korrekt, eller at størrelsesanbefalinger var uklare.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet, hvor mange fremhæver de lækre sko og støvler, den gode... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv og udtrykker stor tilfredshed med den hurtige levering, hvor... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den hurtige levering og den... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten, idet mange roser skoenes og støvlernes lækre kvalitet og... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om priserne, idet mange fremhæver, at de finder sko og støvler til super gode... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fantastisk god oplevelse, jeg havde købt et par sko, håbede de kom inden jeg tog på ferie, det gjorde de, men Postnord sendt dem til en anden bydel, hvor jeg ikke kunne nå at hente dem. Jeg skrev ti... Se mere

Når jeg skal have nye støvler.. er mit første forsøg Havanna … da jeg er lidt forud mhs til farvevalg … og for et par år siden fandt jeg to par korte støvler i netop de farver jeg havde drømt om ( lid... Se mere

Købte rigtig fede sko. Pakken kom efter 1-2 dage. Måtte desværre returnere 1. Par (pga farven). Penge retur i løbet af et par dage. Rigtig fin købsoplevelse.

Nem bestilling. Hurtig levering. Sandalerne var ikke helt som forventet. Nem returnering. Ny bestilling andre sandaler. Lynhurtigt fremme og helt perfekte. Penge retur for første par på få dage.👍😊

1. nr. 40 af de 83 bedste virksomheder i Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Havanna Shoes har vi et stort udvalg af modesko til alle typer og aldre. Vi sætter en stor ære i at udvikle kvalitetssko til fornuftige priser. Vi har fingeren på pulsen på hvad der rører sig og vi har altid de sidste nye trends i sortiment. Kig også i vores outlet sortiment og gør en rigtig god handel. Havanna Shoes er stedet hvor du finder billige damesko og billige herresko og vi er både til stede på nettet og i vores mange butikker rundt om i landet. Besøg os og oplev en rigtig god service og se vores store udvalg af mode sko.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(3.391)

Yndlings butik at handle fodtøj i 👏

De er SÅ venlige at handle med, om det er i butikken, på deres lager eller på deres lives🙏🤗 Jeg elsker at handle hos dem. Deres lives er fyldt med godt humør, og har man købt noget der, som ikke passer alligevel, tar de smilende imod, og pengene retur sker lyn hurtigt. Mit absolutte yndlingssted at handle 🙏😍🐣

1. april 2025

Besvarelse fra Havanna Shoes

Tak for din anmeldelse 🌸 det betyder virkelig meget at du er tilfreds med vores service 🎉

Nu har jeg købt 3 par støvler hos jeg som jeg er super glade for de er mega lækker at havde på og lækker at gå i og så er det bare en super service og hurtig levering ikke sidste gang jeg handler hos jeg

31. marts 2025

super service

super service, lynhurtig levering og varer helt i top

31. marts 2025

God kvalitet

Jeg har købt støvler ved jer, der er brede og bløde perfekt til min brede fod. Rigtig god kvalitet, god pris og hurtig levering.

3. april 2025

Top service

Top service!
Købte et par støvler, og blev i tvivl om størrelsen. Bestilte et par mere og fik prøvet og sendte det ene par retur.
Et par dage efter stod pengene for de returnerede støvler på min konto igen.

28. marts 2025