Mildest talt ringe
Mildest talt ringe. Jeg har været inde og reklamere over en dårligt indpakket vare hos jer, da jeg 10. September 2021 købte jeres syv salater. Det har jeg gjort mange gange før, og som altid bad jeg om at få pakket det ind i husholdningsfilm, så jeg kunne transportere det på cykel. Jeg fik mine varer i en pose og det var først da jeg kom hjem, at jeg så, at jeres ekspedient IKKE havde pakket det ind som jeg bad om.
RESULTAT: flydende hummus ud over det hele. Ikke særligt lækkert 🤢 Jeg har efterfølgende skrevet en mail til Jer uden at I reagerer 😡 Som skrevet har jeg også været inde hos jer personligt og vist både billede, bon og tidligere fremsendt mail for jeres leder.
Til min store overraskelse får jeg at vide, at den vil i ikke bytte 😳😱😳Jeg får faktisk at vide, at “Det var da ærgerligt, men det kan vi ikke gøre noget ved!”
Jeg har købt en vare, der ikke lever op til forventningerne fordi I ikke har pakket den ordentligt ind. Jeg får til at med at vide, at det plejer i at gøre 🙄 Men når i så IKKE gør det (efter at i bliver bedt om det), så vil I ikke kompensere for jeres fejl? 🥴
Hvis det er Jeres holdning, kan jeg kun udlede det her:
A) I må have kunder nok, siden I kan tåle en reklamation som den her kan udløse. Det må jo være fedt for jer. Så behøver i jo heller ikke at behandle de loyale kunder særligt godt 🙄
B ) I mangler basal evne i kundepleje, siden I stiller jer sådan på højkant og mener I er i Jeres gode ret til at afvise en kunde, der skal have en erstatningsvare, når nu det er Jer der har fejlet 🙄
C) Jeres medarbejdere mangler beføjelser, hvis de ikke må / kan tage beslutning om det er OK at kompensere en kunde. 😳
D) Jeg har handlet hos Hav2Go 2 gange - første og sidste gang 😜
21. november 2021