Haugaards Rengøring Anmeldelser 11

2,2

1. Rengøringsservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi udfører kvalitetsrengøring til en fornuftig pris i Horsens og Østjylland. Rengøring i private hjem samt mindre erhvervsvirksomheder.

2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dårlig behandling af en ældre dame.

Min sidste oplevelse var den, at Elwira bare ikke kom, Hun har ellers været her hver anden tirsdag i ca. et år, en meget dygtig pige, men hvorfor kom hun ikke den 5. juli. Jeg har ringet skrevet på messenger på mail mange gange, men ingen har svaret, Jeg kan se Caroline svarer dem, der skriver pænt om hende, men hvad med os, som I bare snyder, uden at fortælle hvorfor ?????

16. august 2022

Overholder ikke aftalerne

Overholder ikke aftalerne.
Vi har rengøring hvor 14. dag med en der fast kommer hos os, men om personen ikke er i firmaet længere eller hvad der er sket vides ikke. Jeg har utallige gange prøvet at få kontakt til Caroline, der har Haugaards rengøring, men hun svarer ikke på hverken opringninger, sms, mails eller over Messenger, for at høre om de kommer eller hvad der sker. Dette er ikke en særlig kundevenlig måde at drive virksomhed på, når man ikke ved om de kommer eller ej.

1. april 2022

Utallige skader på indbo og et firma der ikke svarer

Hvis du vil være sikker på der ikke sker dit hus noget, så skal du ikke vælge Haugaards rengørings firma. De er rigtig søde, men vi har desværre oplevet utallige skader og et firma der ikke vil melde det til forsikringen men blot stopper samarbejdet og ikke svarer tilbage. Af skader kan nævnes ridset stålet på ovnene, ridset armatur i brusekabine og køkken, hakker/mærker i lister og mærker i gulvet. Skaderne sker da personalet er ret voldsomme og anvender grove metal rengørings redskaber og svampe. Vi har adskillige gange prøvet at tage kontakt og få det løst, men oplevet at de ikke vil tage ansvaret for de påførte skader og undgår at svare. Yderlig selvom man har en fast aftale er det sjældent denne overholdes og du kan derved ikke være sikker på du får rengøring på den aftalte dag.

9. juni 2020

Kære Karina.

Jeg er rigtig ked af at det er kommet til denne situation. Du har været fast kunde i mere end et år, og har kun udvist stor tilfredshed med rengøringen. Du har desuden anbefalet os til flere af dine venner og bekendte. Indtil for ganske nyligt udviste du stor interesse i at vi skulle genoptage samarbejdet.

Desværre har vi, ligesom så mange andre mindre firmaer, været nødt til at skære lidt ned i Coronaperioden. Vi lukkede administrationen ned i næsten tre måneder, og derfor har du, ligesom mange af vores andre kunder, oplevet at det godt kunne tage lidt lang tid med kommunikationen og med andre administrative opgaver. Såsom kontakt til forsikringsselskabet. Den situation er dog ændret nu, og administrationen er i gang igen.

I din anmeldelse nævner du nogle ridser og hakker, men det er første gang jeg hører om dette, og derfor har jeg naturligvis heller ikke haft nogen mulighed, for at gøre noget ved dette. Jeg stoppede samarbejdet med dig, på grund af uenighed om en ridse i gulvet, men den skade er meldt til forsikringsselskabet.

Endeligt med hensyn til vores rengøringsredskaber, så benytter vi os af redskaber som er standard hos de fleste rengøringsselskaber. Det er altid højeste prioritet at vi passer på vores kunders hjem og indbo, og samtidig benytter vi os af markedets bedste rengøringsmidler. Derfor oplever vi generelt meget få skader.

Caroline

Alle begår fejl - spørgsmålet er måden det løses på

Netop indgået aftale om fast rengøring. Skulle komme 2. gang idag. En lille teknisk fejl ift. vores låsesystem i huset gjorde, at de låste sig selv ude og derfor ikke kunne gøre rent. Kommer kl. 15.20 en fredag eftermiddag med et stort smil og en kæmpe undskyldning for egen dumhed = lægger sig fladt ned. Spørger hvordan familien kan hygge sig, mens de gør rent.
Jeg spørger: “Vil I gøre rent nu? Har I tid til det og skal I ikke have weekend?” Svar:”Nej, nej - min fejl - og min mand laver mad.” Jeg havde lyst til at give hende en kæmpe krammer for måden at være på.
Vi gik en god lang tur med hunden, mens de gjorde rent. Nu kan jeg efter endnu en hård arbejdsuge uden stress og jag stadig nyde fredag aften og finde julepynten frem imorgen uden først at gøre rent.
Det er aldrig en fejl at begå en fejl når man retter den rigtigt.

30. november 2018

Tænker selv, effektiv og seriøs firma

Caroline er meget seriøs, effektiv, lytter og indfrier mine ønsker.
Tal med Caroline og lav forventningsafstemning.
Hun er god til at tænke selv og flytter alle ting for at gøre ordentligt rent i hele huset.
Tak fordi du kontaktede mig.
Caroline, får mine varmeste anbefalinger.

19. november 2018

Besvarelse fra Haugaards Rengøring

Tusind tak for det Gitte. Jeg er rigtig glad for de fine ord. Det er altid min ambition at opfylde mine kunders forventninger, men det er også meget nemmere når man har gode kunder som dig.

Meget venlige og effektiv…

Meget venlige og effektiv flytterengøring til meget rimelig pris. Alt blev godkendt ved fraflyttersyn.

16. oktober 2018

Besvarelse fra Haugaards Rengøring

Hej Bitten. Tusind tak for det. Vi håber du kan bruge os en anden gang.

Caroline er effektiv og ‘tænker selv’

Caroline er effektiv og ‘tænker selv’. Hun ser selv hvad der trænger, og kommer med input. Jeg har haft firma siden 1995, og Caroline er absolut den bedste rengøring vi har haft.

5. september 2018

Besvarelse fra Haugaards Rengøring

Tusind tak Iben. Det gør arbejdet meget nemmere, når man har din tillid, og selv kan gøre de ting der er behov for.

Udemærket rengøring

Udemærket rengøring, men dog sådan at man skal gå det efter, efter besøg. Det går meget hurtigt når de er her - fungerede bedre dengang der kun kom en.
Vi har desværre oplevet op til flere gange at både fast tidspunkt og dato ændrer sig. Også på dagen, hvilket kan være et frustrationsmoment, da man aldrig helt ved hvad man kan regne med.
Lytter fint til ens behov.

4. september 2018