haslehavnegrill.dk Anmeldelser 11

2,6

2,6

Under middel

Lækker mad og flot lokale

Vi fik tre burgermenuer. De kom rimelig hurtigt og var med veltilberedte burgere og gode pomfritter plus ret store såkaldte mellem sodavand. Selve lokalet var i flot diner-stil og rent og pænt overalt. Vi anbefaler og kommer gerne igen.

8. november 2025

Alt, alt for små iskugler

Min veninde og jeg skulle købe to isvafler. Det tog meget lang tid at lave dem, og den ansatte løb frem og tilbage. Tilsyneladende skulle hun tage sig af flere ting på én gang.
Da jeg endelig fik min vaffel, med to kugler, var der mere flødeskum end is. Det var lige før, jeg måtte lede efter de to kugler is. Smagen var god, men øv for mængden af is.

4. september 2025

Tidligereefarbejder

Prisen er alt for høj, isne er blevet meget små og ja bare nej
Er tidligere medarbejder og alle de gamle fra Linda og Steffen er smuttet de har kun nye medarbejdere nu😇
(Som ikke har oplevet Linda og Steffens måde og gøre det på)

19. juni 2025

Meget ned af bakke med grillen

Ville købe gammeldags isvafler , ekspedienten tog imod bestilling fra os alle 3 og så stod hun bare og gloede ud i luften ... inden hun sagde til en medarbejder , de er betalt og skulle bare laves .
Det kræver så 3 medarbejdere at lave vores is og den eneste med smil på læben var hende som kom flødebollen på værket.
Datteren spørger til slushice og for at vide der måske er sport og Hindbær , bestiller Sport og får en Hindbær ....

9. juli 2025

Dårlig kvalitet i kød i Burger

Kvaliteten i kødet i burgeren var ret skidt. Faktisk med rumlen i maven efterfølgende. Kalder ikke på gentagelse overhovedet. Vi troede nok der ville være alm. oksekød i burgeren og lidt god dressing osv. Den var meget salt og ikke god. Sød ekspedient og fin udsigt ja:-) Godt udvalg i is:-) Men vi køber altså ikke burger på Hasle havnegrill igen...

29. august 2024

Vi var fire personer der vil købe is

Vi var fire personer der vil købe is. Den stakkel unge ekspedient måtte skiftevis ekspederer is i lugen på bagsiden, og ved disken i butikken. Reslutatet var lang ventetid, da han ikke havde en chance for at vide hvilke rækkefølge kunderne kom i. Hvis man ikke vil tjene penge eller behandle sine kunder ordentlig så er det den rigtige måde at jage kunderne væk på. Det kan vel heller ikke ikke komme bagpå ejerne at der vil være travl pinse mandag og med flot vejr.

20. maj 2024

Hasle Havnegrill har fået nye ejere

Hasle Havnegrill har fået nye ejere, og dét kan tydeligt mærkes. Smilende og venligt personale - Deres burgere er intet mindre end fantastiske, ligeså deres pom’fritter og hotdogs. Forlydende er, at andet på menuen er topklasse, jeg er bare så “smalsporet”, at jeg ikke har prøvet andet end ovennævnte. Hasle Havnegrill er virkelig “kommet godt igen” efter Linda og Steffen er kommet bag disken

13. oktober 2023

Var lige forbi ...…

Var lige forbi fordi jeg skulle modbevise min oplevelse for et år siden samt alle de dårlige anmeldelser. Det lykkedes ikke.... Jeg kommer glad ind i butikken, der er en igang med at lave mad og to andre stod og flyttede rundt på ting .... INGEN sagde goddag eller på anden måde kommunikerede.... Jeg var eneste kunde i butikken.... Gav dem en fair chance på 3 minutter.... Gik lidt frem og tilbage....ingen reaktion.....det er definitivt sidste besøg i Hasle havnegrill under nuværende ejer/personale...øv!!!!!

27. oktober 2022

Den ene stjerne vi giver er kun for…

Den ene stjerne vi giver er kun for udsigten ud over dejlige Hasle havn. Vi bestiller en halv grillkylling uden pomfritter( man kunne ikke få lidt salat istedet for pomfritter, men det går nok) kyllingen var halvkold. Slut.
Så bestilte vi en hamburger. Den var også kold.
Så fik vi en kebab tallerken. Den var også kold. Dog med varme pomfritter.
Så bestilte vi 3 x forårsruller. De var frosne. Det tog dem 25 min at genvarme dem. Da tjener kom med dem sagde jeg at de skulle være søde at øve sig i at varme maden. Tjener vendte om,og mens han gik sagde han ja ja jaaa. Hvorefter han smækkede døren.
Dette var sidste besøg hos Hasle Havnegrill. Idag var sidste chance efter vi var 3 ud af 4 der fik dårlig mave sidste sommer og dette var dråben. Ærgeligt for vi er kommer her i mange år.

19. juli 2022

Er dette din virksomhed?