Helped me with finding a parcel that…
Helped me with finding a parcel that sed was delivered, they sent me pics I asked for
Ordered two pairs of boots, which never arrived. They advised they had sent replacements but these too never arrived! When I asked for a refund they wanted to deduct the large shipping free as it has been a huge loss to them. Still trying to get my money back.

Besvarelse fra Harolie
I purchased a pair of boots that are too big to wear as they sent the wrong size, they advised that as I would have to send them back to Austria the postage would be expensive so they sent me a link to pay for a replacement pair to be sent by paying for postage only which I accepted and paid. Now despite sending photo evidence that they sent the wrong size they are saying I have the right size - total SCAM do not buy from this company

Besvarelse fra Harolie
its ok for fingernails but i could not use it on my toenails for what i paid for it and if like me you have got a tremor then i do recommend it
ordered two nail cutters, neither work..harolie said would help....still waiting ....nail cutters till do not work
JUST REPLIED AGAIN still nothing 11th september 1015