Harald Nyborg Sverige Anmeldelser

26.784

4,6

Før i køber i Temu så se lige her mange ting er billiger her og man kan også føle sig tryg ved varerne man køber hjælp er perfekt

Jag var nöjt med hjemmesiden och levering som gik fort men der af ingen samle instruktion med varen, det blev dog løst via internettet.

Bestilte pressing den 08. april og efter kun halvandet døgn levering, så fint 👍👍

varen var ikke på lager.men et par uger senner var varen at köbe .det gik ok.med frakt. tak fra mig.

1. E-handelsservice
  2. Internetbutik

Harald Nyborg Sverige, www.harald-nyborg.se alltid öppet, dygnet runt! Handla när det passar dig! Sedan några år tillbaka är vi en renodlad E-handel, med stort sortiment och snabba leveranser.

Harald Nyborg Sverige

Harald Nyborg -Alltid låga priser
Att handla hos Harald Nyborg är att välja trygghet från början till slut. Vi vet hur viktigt det är att du som kund kan lita på att produkterna du köper håller hög kvalitet – utan att priset drar iväg. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda prisvärda lösningar som håller för vardagens utmaningar, oavsett om det gäller verktyg, hemprodukter, trädgård eller teknik. Hos oss ska du alltid känna att du får mycket för pengarna, utan att kompromissa på funktion eller hållbarhet. Vi arbetar målmedvetet med att hålla våra priser låga och konkurrenskraftiga året runt, samtidigt som vi handplockar produkter som vi vet lever upp till våra kunders krav på kvalitet. Det är den kombinationen som gjort att så många väljer oss igen och igen – bra grejer till bra priser. Och vi vet att tiden är minst lika viktig som priset. Därför erbjuder vi alltid snabb leverans, så att du slipper vänta i onödan och snabbt kan komma igång med ditt projekt, din renovering eller ditt nya köp. När du beställer från Harald Nyborg ska det kännas enkelt, tryggt och smidigt hela vägen hem till dörren. Hos oss får du trygghet, kvalitet och låga priser – varje gång. Harald Nyborg – alltid rätt produkter, alltid rätt pris, alltid snabb leverans.

Wasco vitvaror - Trygg garanti

Alltid 3 års garanti

Wascos produkter tillverkas hos ledande vitvarufabriker med många års erfarenhet. Men märket är vårt eget och maskinerna kommer direkt från fabriken till vårt lager vilket ger utrymme för extremt konkurrenskraftiga priser. Stor vikt har lagts på att producera kvalitetsprodukter med hög teknisk nivå när det gäller funktion, design och miljökrav. Det är självklart 3 års garanti på alla produkter och rikstäckande service garanteras via Garantgruppen.

27 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(26.784)

God pris

God pris . Godt produkt.

8. juli 2025

MØG SERVICE.

Var interesseret i et køle/fryseskab, der ikke var på lager. Tilmeldte os mailservice.
I går får vi så en mail, at nu kan det bestilles, kortvarigt, da det er på vej ud af sortiment. Vi fik ordrebekræftelse, og vi var glade. I dag , et døgn efter, får vi en ny mail, at ordren er annulleret. Vi tog i vores lokale butik, for at få hjælp, da varen er på lager i flere butikker. Her var der ingen hjælp at hente. De kan ikke hjælpe, da man i Harald Nyborg ikke kan hjælpe på tværs af deres butikker. Vi skulle kontakte en af de andre butikker, men intet nummer. Så kan man jo ikke kontakte butikken. ABSOLUT INGEN hjælp der kunne bruges til noget. Kommer ikke her igen, og aldrig handle på deres webshop.
Brug ikke deres servicemail, da man ikke kan regne med dem. Egentlig ingen stjerne herfra!

4. juli 2025

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett betyg.

Vad tråkigt att ni inte kunde få er køle/fryseskab i Danmark.
Vi vet att man inte längre kan ringa till butikerna i Danmark men du kan ringa kundtjänst och få hjälp att bli kopplad till dom olika butikerna.

Om du har fler frågor så mejla gärna till vår kundtjänst:
kundtjanst@harald-nyborg.se som besvaras helgfri vardag mellan 08.00-17.00

Snapp levering

Snapp levering

19. februar 2025

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett betyg.
Vad roligt att du är nöjd med din leverans!

OK Ok OK Ok Ok

OK Ok OK Ok Ok

3. marts 2025

Hurtig levering.

9. februar 2025

Med vänlig hälsning Harald Nyborg Sverige

Før i køber i Temu så se lige her mange…

20. november 2024

Tack för att du har tagit dig tid att lämna betyg.
Vad roligt att du är nöjd med din beställning.

Fint pæne vare tak

26. september 2024

Tack för att du har tagit dig tid att lämna betyg.
Vad roligt att du är nöjd med din beställning.

Med vänlig hälsning Harald Nyborg Sverige

Jag var nöjt med hjemmesiden och…

15. september 2024

Tack för att du har tagit dig tid att lämna betyg.
Vad roligt att du är nöjd med din beställning. Det ska följa med en manual så det är tyvärr en ren miss från leverantören, vi beklagar verkligen detta.
Om du hade mejlat vår kundtjänst så hade dom hjälpt dig med detta, men det var fint att du löste det själv.

skuffende KUNDESERVICE..

kontaktede H.N. for at høre omkring tilbudsavisen..! og da det idag er skæringsdag, ville jeg gerne høre om og hvor man kan se tilbudsavisen for i morgen, (næste uge)...!! fik så at vide at den kan man ikke se før samme dag som den træder i kraft. ville så gerne foreslå at man kunne se næste uges tilbud måske mindst 1 eller 2 dage før. og ville foreslå at den medarbejder kunne sende det forslag op ki systemet. MEN det gad han helt klart IKKE..!! det ville ikke være nyttigt og bare spild af tid sagde han..!! MEGET skuffende at få sådan en plade stukket ud, at man åbenbart IKKE bliver hørt som kunde..!! om det så havde endt med at mit forslag ville blive godkendt og taget op, er en ting, MEN bare at få at vide det kan IKKE betale sig så det ville han IKKE gøre, altså sende mit forslag videre op i systemet...!! MEGET skuffen de kundeoplevelse fra det som skulle være KUNDESERVICE....!

14. august 2024

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett betyg.

Vi kan inte se att du har varit i kontakt med vår svenska E-handel eller kundtjänst.
Om det är danska Harald Nyborg som du vill lägga ett betyg på så är du på fel sida dessvärre.

Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst: Chat via hemsidan: helgfri vardag 09.00-15.00 (lunchstängt 12-13) eller på mail till kundtjanst@harald-nyborg.se som besvaras helgfri vardag mellan 08.00-17.00

Med vänlig hälsning Harald Nyborg Sverige

varen var ikke på lager.men et par uger…ok

17. juni 2024

Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning.

Vi önskar dig en härlig sommar och hjärtligt välkommen åter!

Hurtig effektiv levering 🙃

10. april 2024

Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning.
Det var snabb leverans, det gillar vi :)

Enkelt

Enkelt, hurtigt og en fornuftig pris.

28. november 2023

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett betyg.
Vad roligt att höra att du är nöjd med beställning.

Helt ok diskpropp

Helt ok diskpropp. 🤓

30. august 2023

Bra priser toppen

24. august 2023

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett betyg.
Vad roligt att höra att du är nöjd med din leverans.

Hej Bo

Tack för att ni tagit er tid att lämna ett betyg.
Vi beklagar att er produkt inte helt uppfyller era önskemål.
Vid eventuellt reklamationsärende ber vi er att alltid i första
hand kontakta vår kundtjänst så att de får en möjlighet att
hjälpa er i ärendet.
Ni når vår kundtjänst på:
Chat via hemsidan: helgfri vardag 09.00-15.00 (lunchstängt 12-13)
eller på mail till kundtjanst@harald-nyborg.se som besvaras helgfri
vardag mellan 08.00-17.00
Vi önskar dig en trevlig dag
Med vänlig hälsning Harald Nyborg Sverige

Hurtig levering , når man har bestilt .

2. april 2023

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett betyg.
Vad roligt att höra att du är nöjd med din leverans.

hej hej

hej hej hej hejhej

20. januar 2023

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett betyg.
Hoppas att du är nöjd med din beställning, lite oklart efter denna kommentaren.