Kjempebra produkter og enda bedre kundeservice. Jeg har ikke opplevd maken til service når en kunde sender mail og har mottatt en outlet vare og at noen av produktene ikke passer meg såer de fantastis... Se mere
Virksomheden har svaret
The stuff i got was really good, and worth the money, i no longer need massage from people, when i am in pain i can just use the foot machine, saves time and strength
Virksomheden har svaret
Jeg har brukt terapihetten fra happyvibes en god stund pga jeg sliter med kronisk klasehodepine og kronisk migrene. Jeg er veldig fornøyd med prosjektet og bestilte nettopp 2 terapihetter til. Jeg bru... Se mere
Virksomheden har svaret
Har nå prøvd HappyVibes en stund, litt for dette var litt «for godt til å være sant»… Men WOOW!! Har ikke hatt det så bra på lenge at jeg trenger medisiner, og har unngått de store migreneanfallene m... Se mere
Virksomheden har svaret
HappyVibes er din vei til naturlig smertelindring. Vi tilbyr produkter som linder smerter naturlig. Vi er en norsk nettbutikk og sender alle bestillinger med 1-3 dagers levering.
Rosenholmveien 25 , 1414, Trollåsen, Norge
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Utrolig god kuldehette. Jeg var redd den skulle være for stram, men det var den absolutt ikke! For meg blir den litt kald over neseområdet, så jeg lar hetta ligge litt ute før jeg trekker den over nesen☺️

Besvarelse fra Happyvibes.no
Nakke omslaget er perfekt for stressende skuldre og gir meg hjelp til og slappe mere av men også spenningen som fører til migrene.så denne er også blitt en del av mitt stress og migrene liv!

Besvarelse fra Happyvibes.no
Jeg har testet ut produktet til korsryggen. Utrolig enkelt og få på siden det er borrelås. Den kan brukes til alt. Jeg har brukt den etter trening, fjellturer osv og det er veldig enkelt å sette det på. Jeg glemte noen ganger at jeg hadde det på for jeg gjorde andre ting.
Veldig behagelig. Ikke for stor og funker.

Besvarelse fra Happyvibes.no
Jeg har en fysisk krevende jobb, og terapihetta har hjelpt med å slappe av når jeg kommer hjem etter en lang dag.
Jeg må som regel ha varme da ørene mine er sensitive til kulde. Funker ekstremt bra for å stenge lys ute også.

Fantastisk kundeservice.
Flotte produkter.
Kjenner at hetta lindrer hodepine og smerter, funker fint til rygg smerter også
Absolutt et flott produkt

Besvarelse fra Happyvibes.no
Veldig god og myk å ha på når man har vondt i hodet, men den blir alt for kald som gjør enda mer smerter samtidig som man har vondt i hodet. Må ofte ta den av og på da den blir veldig kald og vond å ha på

Besvarelse fra Happyvibes.no
Terapi hetten gir en enorm lindring for meg under mine migreneanfall og klaseanfall. Jeg elsker at man kan bruke den både kaldt og varmt. For min del er det skikkelig befriende å kunne trekke ned en iskald terapi hette under anfall. Liker også at det er full dekk mot lys når jeg trekker hetten ned over øynene. Det lindrer hele hodet under migreneanfall og øyet som hovner opp under klaseanfall. Anbefales!

Besvarelse fra Happyvibes.no
Uetisk markedsføring, betalte for dette produktet, fant det på aliekspress senere når jeg fant ut hvordan disse unge lurer oss eldre.
Holde seg langt unna produktet sliter enda med migrene.
Har prøvd å få tak i han her Isak som det står på proff og han Frode men ingen av den svarer meg.

Besvarelse fra Happyvibes.no
Terapi-hetten fungerer faktisk. Siden jeg mottok den for tre uker siden har den gått på rundgang i omgangskretsen for å teste den. Og alle er skjønt enige om at dette er et produkt som faktisk lindrer hodevondt!

Besvarelse fra Happyvibes.no
Superfornøyd med min terpihette. Hjelper virkelig og er perfekt passform! Anbefaler på det sterkeste om du også sliter med hodepiner eller bare vil kunne slappe helt av:)
Fungerer greit men ingen vinner mot migrene
Jeg sliter mye med hodepine, og den her har virkelig hjulpet meg! Sykt behagelig å ha på seg etter en lang dag på jobben. Anbefaler alle å prøve den ut!
Produktet i seg selv er helt suverent, og hjelper godt når migrenen melder sin ankomst. Men jeg må virkelig skryte av kundeservicen! Det ble noe kluss med leveringen av posten, og jeg kontaktet kundeservice for å rådføre meg - de ordnet opp med en gang, svarte raskt, og var utrolig hyggelige. Tusen takk til Isak fra kundeservice, setter stor pris på hjelpen og på selve produktet. 10/10 vil anbefale til alle som sliter med hodepine!

Besvarelse fra Happyvibes.no
Kjøpte meg en terapihette og har virkelig blitt en life changer etter lange dager me migrene🥰☺️

Besvarelse fra Happyvibes.no
Den er super! Bruker den kald for hodepine/migrene. Synes den bli fort varm så jeg må kjøpe en til så jeg har å bytte ut. Veldig rask levering!

Besvarelse fra Happyvibes.no
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.