Happy Painting  Anmeldelser

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

2,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Dropshipping

Bij de bestelling werd niet aangegeven dat het 10 tot 20 dagen kan duren eer de bestelling geleverd zal worden. Toen ik merkte dat er geen vooruitgang was in de tracking, ben ik verder gaan kijken en komt men uiteindelijk terecht op het bericht dat het wel een hele tijd kan duren. Was nochtans een standaardbestelling. Overduidelijk dropshipping. In het vervolg altijd Trustpilot raadplegen.

27. juli 2026

Te veel grijs

Ben heel kang bezig met een schildery waar heel veel grijs in zit heb hem ook als tekening en daar zit al lang niet zo veel grijs in

14. juni 2026

Zeer slecht

Zeer slecht
Ik had 2 bestellingen gedaan
Waarvan ze nu zeggen dat het niet zo is. Terwijl ik wel moet betalen. Dat ben ik dus niet van plan. Je kan ook niet eens op hun site kijken naar je bestellingen. Want ook een hele slechte zaak is.

20. april 2026

Bestelling niet geleverd

Bestelling geweigerd dan geleverd aan mij niet dus dan bij
buren ! buren ookniets ontvangen !! mail dat palket is geleverd ! niet mogelijk terug reageren costumer service china ??? dropshipping !
oplichters kopen goedkoop in china en laten jouw groot bedrag betalen . ik ontving niets dus eis mijn volledige aankoopbedrag gerefund altijd betalen met Klarna kopersbescherming!!! mar betaal alleen als ik mijn pakket heb ontvangen ‼️‼️‼️🆘Opgepast dus ‼️‼️🆘

4. marts 2026

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, verkeerde kleuren, te duur voor importprodukt uit China, klantenservice is een lachertje, niet tevreden garantie is onbestaand. Kortom bestel hier niets, weggegooid geld.

16. januar 2026

Rotzooi, niet kopen

Foto ingestuurd van mijn drie hondjes. Op doek van 60x60cm, dus groot genoeg. De kleuren van de diamond painting komen niet overeen met die van de ingezonden foto. Mijn witte hond is beige/ bruin en mijn zwarte hond heeft geen gezicht en is gewoon een zwarte vlek. Na contact blijkt dat de niet tevreden geld terug policy blijkbaar niet geldt voor eigen foto’s. Het blijkt ook made in China te zijn waarvoor je gewoon veel te veel betaald. 89 euro weggegooid en je krijgt geen enkele compensatie. Na een tijdje antwoorden ze zelfs niet meer op je mails. Rotzooi die je dus niet moet kopen.

20. januar 2026

Trap er niet in

Na de aankoop van een product word je verleid om een verrassingsfoto erbij te kopen. Er wordt vermeld dat daar een afprijzing op zit van ruim €100 naar €14. De teleurstelling is groot als je als verrassing vervolgens een kerstman in een arrenslee krijgt; een product dat ze waarschijnlijk aan de straatstenen niet kwijt kunnen. Dan wordt er gesproken over een 100% tevredenheidsgarantie, maar moet je vervolgens €8 verzendkosten betalen om het terug te sturen; en dat is een veelvoud van de waarde van het product dat je ontvangen hebt. Daarnaast is communicatie met dit bedrijf onmogelijk.

26. december 2025

Zeer slechte eigen foto

Zeer slechte eigen foto, de baby op de foto heeft niet eens een gezicht. Dus dit is besteld in China. Meer betalen het is een dropshot site. Niet bestellen. Zonde van geld en moeite.

5. september 2025

Besvarelse fra Happy Painting

Het spijt ons zeer dat u zo teleurgesteld bent in het resultaat van uw bestelling. We begrijpen uw frustratie en bieden onze oprechte excuses aan dat de kwaliteit niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw feedback nemen we serieus en geven we door aan ons team om dit te verbeteren.

Wat een ontdekking

Wat een ontdekking! Ik had nog nooit eerder diamond painting geprobeerd, maar dankzij HappyPainting.nl ben ik helemaal om. De steentjes zijn van goede kwaliteit (niet te vergelijken met een TEMU) en het canvas is stevig en duidelijk bedrukt.

Het is echt verslavend om te doen, je raakt helemaal in een flow. Ideaal om je hoofd leeg te maken na een drukke dag. En het resultaat? Prachtig! Het voelt zó voldoening gevend als je werk af is en begint te schitteren.

Ook fijn: er is keus uit heel veel ontwerpen, dus voor ieder wat wils. Ik ben al aan het kijken welke ik hierna wil doen.

Aanrader voor iedereen die iets creatiefs en rustgevends zoekt!

30. april 2025

Besvarelse fra Happy Painting

Wat een fantastische review – heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen! Het is geweldig om te horen dat de kwaliteit van de steentjes en het canvas je positief is opgevallen, en dat het je helpt om tot rust te komen na een drukke dag.

Dat gevoel van voldoening als het eindresultaat begint te schitteren herkennen we maar al te goed! We wensen je alvast veel plezier met je volgende project – heerlijk dat er nog zoveel moois te ontdekken valt. ✨🎨

Voorheen bekend als diamond painting…

Voorheen bekend als diamond painting wereld. Ooit een persoonlijke foto laten omzetten tot diamond painting. Binnen een mooie tijdperiode bezorgd en ook van mooie kwaliteit!

6. november 2022

Besvarelse fra Happy Painting

Hartelijk dank voor uw recente bestelling en uw waardevolle feedback! We zijn erg blij dat u tevreden bent over onze producten en snelle leveringen.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en uw positieve feedback is een bevestiging dat we op de goede weg zijn. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te laten weten wat u van onze producten en diensten vindt.

We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.