Bedste lamper på markedet
Bedste lamper på markedet. Har allerede købt 4 til hele familien, og alle er super tilfredse. Hurtig levering og god kundeservice ifbm. med køb. KAN ANBEFALES TIL ALLE!
Vi er en virksomhed, der specialiserer os i at tilbyde kreative og unikke lamper til kunder, der ønsker at tilføje noget ekstra til deres hjem.
Blangstergårdsvej , 5000, Odense, Danmark
Jeg modtog min pakke hurtig og alt var som det skulle være! Kommer helt klart til at handle hos jer igen
10/10
Kan kun sige jeg er super tilfreds.
Havde ledt over hele nettet efter den lampe der passede perfekt til mig, og så fandt jeg den her. den passer super til mit behov samt min indretning. Tak for den super kundeservice. 5 stjerner herfra.
Jeg er lige flyttet ud og manglede en lampe til mit skrivebord.
Jeg var så heldig at støde på happylamp, som både giver god belysning og nogle sjove forskellige lamper af vælge i mellem.
Produktet blev leveret hurtigt, og det fungere præcist som jeg havde håbet.
Det FEDESTE touch til min nye lejlighed,
Jeg har lige modtaget mine 2 nye lamper fra Happylamp, og de har virkelig medbragt et fedt twist på mine rum
Og så til den pris - Jeg kommer ihvertfald retur
5/5 anbefaling herfra!
Modtog igår min meget flotte lampe! Er super tilfreds med kvalitet. Alt fra hjemmeside til levering og spørgsmål undervejs spillede bare. Kæmpe anbefaling herfra👍🏼
Jeg har købt to lamper herfra; den afslappede og den stillestående og jeg har netop modtaget dem! Super sjove og stilrene lamper, som klart kan anbefales til at spice sit hjem op!:)
Har købt en lampe hos Happylamp, og må sige jeg er fuldt ud tilfreds! 😍
Super hurtig levering, og virkelig god kundeservice. Fik faktisk hjælp til hvilken lampe der passede bedst til mine behov! Super fedt!
Kan klart anbefale dem til andre lampe elskere 🛋️💡