Happy Kids Kinderschoenen Anmeldelser

1. Skobutik

Missie van Happy Kids is er voor zorgen dat elk kind een premium kwaliteit schoenen kan dragen voor een betaalbare prijs. Happy Kids ontwerpt en produceert een groot deel van de schoenen zelf zonder tussenkomst van een derde partij zoals een tussenpersoon, groothandel of distribiteur. Dit maakt dat wij scherpe prijzen kunnen bieden. Onze schoenen zijn gemaakt van echt leder en hebben orthopedisch voetbed. Daarnaast zijn de kinderschoenen flexibel en wijder aan de voorkant (barefoot).

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hallo Irma,

Dank voor deze mooie review :-) Wij wensen je kindje veel draagplezier met de fijne schoenen en zien je graag weer terug Happy Kids Kinderschoenen.

Aanrader voor wie op zoek is naar mooie kinderschoenen van hoge kwaliteit

Deze winkel biedt ontzettend mooie en kwalitatief hoogstaande kinderschoenen. Mijn dochter van 22 maanden heeft een paar waarover ze overal complimenten krijgt — deze zijn een ontwerp van de eigenaar zelf. We krijgen altijd goed advies en zijn meerdere malen goed geslaagd voor de minivoetjes van onze kleine stapper! Aanrader dus!

16. maj 2025

Beste Jeske,
Dank je wel voor deze mooie review. Wij zijn blij dat je tevreden bent over onze schoenen en zien je graag terug op onze webshop.

Geweldige kinderenschoenen van hoge…

Geweldige kinderenschoenen van hoge kwaliteit voor een zeer schappelijk prijs. Perfecte pasvormen voor de kindervoetjes!

11. maj 2025

Beste Semiha,

Dank je wel voor je mooie review. Blij om te horen dat je tevreden bent met onze schoentjes. Wij zien je graag terug op onze webshop.

Top kwaliteit schoenen

Top kwaliteit schoenen! Handgemaakte leren schoenen voor deze prijzen ben ik nergens tegen gekomen. Kortom een aanrader

11. maj 2025

Beste Erhan,

Dank je wel voor je review. Blij om te horen dat je tevreden bent met onze schoentjes. Wij zien je graag terug op onze webshop.

9+ ervaring

Meedenkend en metend naar de goede maat en ergonomisch handgemaakte producten met ook mogelijkheid de naam te graveren !

11. september 2024

Hallo Anna,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. :-)

Super mooie schoentjes

Super mooie schoentjes voor m’n zoon en dochter gekocht, waar heel fijn op kan worden gelopen! Ook heel leuk dat je de naam op de schoenen kan laten laseren. Snel verzonden. Heel fijn prijsje!

Hallo Laura,

Dank je wel voor deze mooie review 😊. Wij wensen jullie heel veel plezier met de mooie schoentjes.

Goede schoenen

Goede schoenen. Onze dochter loopt goed op deze schoenen. Op gewone schoenen loopt ze heel erg naar binnen. En met deze schoenen doet ze dat minder.

Hallo Miranda,

Goed om te horen dat je dochter goed kan lopen op onze schoenen. Onze schoenen zijn voorzien van een orthopedisch voetbed. En dat biedt extra ondersteuning voor je dochtertje.

Heel tevreden klant

Voor mijn 3 kinderen slaag ik elke keer weer met schoenen bij happy Kids schoenen. De schoenen gaan lang mee en hele goede kwaliteit.

Hallo Melisande,

Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen.

Fijne schoenen

Onlangs twee paar schoenen (laarsje en sneakers) voor mijn kinderen besteld. De schoenen zijn erg fijn en van degelijke kwaliteit. De prijs was erg gunstig.
Mijn kinderen lopen er graag mee.

10. februar 2025

Geachte mevrouw Rikmane,
Dank u wel voor uw review ☺️