We hadden eerder al een slaaptunnel besteld en merkten dat onze kinderen daardoor beter slapen, dus onze verwachtingen waren best hoog. Voor de Happyboat hadden we gehoopt dat hij wat meer 'druk' zo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
product was snel geleverd en goed verpakt. alleen is onze matras blijkbaar te dun waardoor het niet op spanning komt te staan en we er dus niet zoveel aan hebben. de kleine wil er ook nog niet onder... Se mere
Slaaptunnel gekocht voor mijn zoontje en dochter. Voor mijn zoontje had ik formaat twijfelaar besteld maar formaat peuterbed gekregen. Melding hiervan gemaakt maar een week later nog steeds geen verva... Se mere
Het afgelopen jaar werd onze zoon om de haverklap wakker 's nachts. Tot 5 keer per nacht. We probeerden echt alles uit: beloningssysteem, kamer ontspullen, ontstressen, zelfs medicatie, maar niets... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij geloven dat zelfontwikkeling van geest, lichaam en geluk bij kinderen de sleutel is om hun volledige potentieel te realiseren. Onze missie is om elk kind op de planeet in staat te stellen meer te bereiken door middel van zelfontwikkeling.
Kontaktoplysninger
Jelle Zijlstraweg 100, 1689 ZX, Zwaag, Holland
- +31 0402291813
- help@happykido.nl
- happykido.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 82 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onze zoon van nu 13 slaapt sinds 2 jaar…
Onze zoon van nu 13 slaapt sinds 2 jaar in een slaaptunnel. Laatst zei hij dat de rek er wat uit was. Nieuwe slaaptunnel besteld en omdat er een 1+1 gratis actie was, werden het er 2! Eentje voor thuis en eentje voor vakantie, luxe!
Zonder tunnel is hij echt een stuk onrustiger.
Raad iedereen af hier iets te kopen…
Raad iedereen af hier iets te kopen/bestellen, zolang je tevreden over je levering gaat alles goed maar retouren of iets stopzetten kun je op geen enkele manier contact met krijgen.
Na maanden proberen abonnement op te zeggen, via mail en contact formulier lukt niet mails worden geweigerd.
Via insta en Facebook contact gezocht, duurt lang voordat ze regeren en vaak wordt er niet een gereageerd.
3x bevestiging gehad dat het gestopt was maar kreeg nog altijd rekeningen binnen. Rekeningnummer laten blokkeren maar mails blijven komen dat er elke maand betaald moet worden en van hun kant geen enkele medewerking of mogelijkheid voor contact.

Besvarelse fra HappyKido
Sneller in slaap en niet meer slaapwandelen
Mijn zoon slaapt nu veel beter. Hij zegt zelf dat hij veel sneller in slaap kan vallen. Hij is ook niet meer gaan slaapwandelen sinds het gebruik van de slaaptunnel.
Mijn dochter slaapt normaal wel goed, maar ik kocht een set aan met de 1+1 actie. Ze wou graag ook eens proberen. Ze lijkt wel meer uitgeslapen ´s ochtends. Ik wil dan nogmaals een 1+1 set aankopen.

Heel fijn product
Heel fijn product. Al eerder de peutervariant gehad. Nu over naar een eenpersoons variant. Voor het eerst een bodysock besteld maar nog niet uitgeprobeerd.

Besvarelse fra HappyKido
Snelle levering en keurig verpakt
Snelle levering en het product werd in een mooie bewaartas geleverd.

Besvarelse fra HappyKido
Leuke artikelen maar prut klantenservice
1 van de drie artikelen werd geleverd met een fabrieksfout erin (naad was niet goed gestikt). Reactie redelijk snel. Mocht ik wel retour sturen op eigen kosten en wanneer ik een bewijs van opsturen had kreeg ik wel een nieuwe...toen ik hierover mijn beklag deed dat ik niet van plan was extra kosten te maken voor een product die kapot was geleverd werd ik genegeerd (op facebook, mail, contactformulier)

Besvarelse fra HappyKido
Top producten en service!
Heel erg blij met de slaaptunnels, onze dochter is er echt mee geholpen!
Problemen gehad met PostNL voor levering, maar heel snel en perfect opgelost door HappyKido!

Besvarelse fra HappyKido
Spullen retour? Begin ellende!
Nog nooit een reviw geschreven en kan veel hebben, maar dit sloeg echt alles!
Om spullen retour te sturen moet je mailen, (een telefoonnummer is er niet) daarop kwam in 1e instantie geen reactie. Na 3 mails gestuurd te hebben kreeg ik eindelijk een mail terug met een link met daarin een verkeerd retouradres. Teruggestuurde pakket kwam weer retour. Weer paar keer moeten mailen voor juiste retouradres. Uiteindelijk mail terug met daarin de belofte dat ze de 1e retourkosten terugstorten, gegevens doorgegeven, maar zit nog steeds op het geld te wachten. Gelukkig had ik voor achteraf betalen gekozen. Anders was ik het geld allemaal kwijt geweest.
Mijn advies, bestel er niks!
Moeite met retourneren en niet passende slaaptunnel
De geleverde slaaptunnel had niet de juiste afmetingen. Het zat veel te los om het matras. Veel later werd toegegeven waarschijnlijk een productiefout. Het heeft heel veel moeite gekost om in contact te komen en überhaupt reactie te krijgen. Bedrijf heeft geen vestigingsplaats online staan en ook formulier met retour gegevens kwam pas na meerdere verzoeken. Dat gaf mij geen goed vertouwen meer. Vanaf dat moment wel netjes afgehandeld en aankoopbedrag spoedig terug gehad. Helaas blijven retourkosten over ondanks dat de fout bij hen lag.
Ik vind het materiaal synthetischer en dunner dan verwacht.
Mooie kleuren goede actie
Duidelijke beschrijving van de artikelen. Vind het materiaal wel meer synthetisch als ik had verwacht. Maar super oplossing voor mijn zoontje die altijd "de gaatjes dicht wil" nu wordt hij niet meer 's nachts wakker omdat de dekens niet meer ingestopt zitten. Echt een uitkomst.

Besvarelse fra HappyKido
Heel fijn contact met de klantenservice…
Heel fijn contact met de klantenservice en fijne producten. Ik raad het zeker aan

Besvarelse fra HappyKido
Snelle verzending, product werkt.
Aangenaam verrast dat ik de producten een dag later al in huis had. Daarnaast hele leuke actie waardoor het zeer betaalbaar was en uiteraard niet te vergeten: het werkt! Zoonlief valt sneller in slaap met de slaaptunnel, slaapt heerlijk door en 's avonds komt hij zelf vragen om de bodysock omdat hij die zo fijn vind. Blij dat ik de koop gedaan heb!

Ik slaap veel beter nu
Ik slaap veel beter nu. Ik ben minder wakker. De geborgenheid van de slaaptunnel werkt voor mij heel rustgevend. Heel blij met de aankoop. Hij past heel goed op een 1 perzoonsmatras.

Besvarelse fra HappyKido
Nieuw bed met andere afmetingen
Nieuw bed met andere afmetingen. Maar wel een slaaptunnel moest erbij. Zoonlief vind het heerlijk en kan snacht ook niet zijn dekens aftrappen ( waardoor hij van de kou wakker zou worden en op ziek gaan naar z'n warme moeder!)

Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen, op de eerste mail kreeg ik reactie dat ze het druk hadden. Daarna nooit meer reactie gekregen. Hier niet bestellen dus!

Besvarelse fra HappyKido
Geen goede ervaring.. maar opgelost.
Geen goede ervaring.
Na lang nagedacht te hebben om deze slaaptunnels te bestellen, toch overstag gegaan. Mijn dochter slaapt in een eenpersoonsbed. Dan ga je uit van een 90x200 bed. Item ontvangen (na meerdere dagen dan wat beloofd is!) dan nemen we voor lief want het items is binnen. Na het om haar matras te hebben gedaan dacht ik het hoort zo?? Het zit ontzettend los en niet aangesloten zoals verwacht.
Aangezien het zo los zit geeft het niks tot helemaal geen druk op haar.
Een foto gemaild en dan word doodleuk verteld dat hetgeen wat ik heb besteld (voor eenpersoonsbed). Breder valt en ik het peuterbed had moeten bestellen.
Hoe raar is dat? Mijn kind slaapt in een eenpersoonsbed. Dan neem je toch aan dat je dat moet bestellen?!.. maar die zijn dus te groot?? Raar verhaal als je het mij vraagt.
Geen reacties meer op mijn mails. Hier zit ik dan met 2 dure slaaptunnels die te groot zijn voor haar bed.. als je het mij vraagt een hele slechte zaak. Je gaat ervan uit dat je een goede keuze heb gemaakt qua bestelling omdat je hebt gekozen op het formaat van een ‘eenpersoons’ bed.
Ik wacht nog steeds op een oplossing.. maar ben er bang voor..
Dus voor nu. Geen aanrader!!
Uiteindelijk via wat lastiger mailcontact met korting nieuwe kunnen bestellen. Helaas de niet passende niet retour kunnen doen ivm verpakking..

Bestel hier niet!
Na ruim 2 weken en meerdere mails geen producten ontvangen. Het is dat er een ster gegeven moet worden maar dit is het niet waard! Laatste keer dat ik hier wat bestel.

Besvarelse fra HappyKido
Toch nog een passende oplossing
het heeft even geduurd, maar gelukkig hebben we alsnog onze slaaptunnel mogen ontvangen, heel fijn

Besvarelse fra HappyKido
Kindje met slaapproblemen owv syndroom
Kindje met slaapproblemen owv syndroom. Ze is gek van haar nieuwe roze slaaptunnel. Ik heb de indruk dat het haar meer rust geeft. Getest en goedgekeurd dus 👍🏻

Besvarelse fra HappyKido
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.