Rod og manglende vedligeholdelse levede ikke op til billederne på AIRBNB
Jeg og min familie tog til Saint-Blaise, Frankrig og boede i Villa Benni.
Jeg skulle fejre min 60 års fødselsdag og vi havde brugt meget tid på at finde et skønt hus med pool. Detda det fremstod så ordentligt på billederne.
Da vi tjekkede ind, blev vi alle meget overrasket over den standard vi så i huset. Både inde og ude, var slet ikke at sammenligne med de billeder der ligger på Airbnb. Hus og have trænger gevaldigt til en ordentlig omgang rengøring (det er meget støv og spindelvæv indenfor) vedligeholdelse og kæmpe oprydning udenfor.
Elektriciteten gik ud fire gange - den ene gang om natten og vi måtte smide kødpålæg og mælk ud.
Det ene håndtag manglede i brusekabinen og det andet håndtag knækkede af (grundet rust). Skab i bad kunne ikke lukkes, hvorfor de havde at en skammel foran.
Jeg kontaktede det lokale team, der skulle hjælpe os med strøm, lamper der ikke virkede, seng der kollapsede. Jeg skrev adskillige beskeder frem og tilbage med Léo, som blev ved med at skrive banaliteter tilbage, som for eksempel, at han var ude at køre (i et døgn????). Der var ingen handling på tingene. Til sidst skrev jeg direkte, at jeg ikke synes han tog vores problemer seriøst og spurgte om han havde tænkt sig at gøre noget ved det. Derefter kom han med forslag om 175,- € i kompensation….. det sagde jeg ja til, da jeg oplevede at jeg ikke fik noget ud af at fortsætte kommunikationen.
Efter vi kom hjem, blev jeg så træt af, at der gik så meget tid og energi på ferien, med at være et sted hvor vi havde betalt 18.900 kr for at bo et sted, der SLET IKKE LEVEDE OP TIL DET DE LOVEDE.
Jeg vil derfor anmode om yderligere refusion.
Med venlig hilsen Lene Brun

Besvarelse fra Happy.Rentals