Happy Camp Anmeldelser 14

2,0

2,0

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Lej aldrig her!!!!!!

Er lige nu på camping i Kroatien på bijela uvala og har lejet mobilehome igennem happy Camp.

Den mangelfulde rengøring, utæt toilet så hele badeværelset flyder med vand.
Brusekabine som er så utæt at vandet løber ind i soveværelset.

Myrer i hele køkkenet så man ikke kan have noget til at stå fremme!

Lej aldrig mobilehome igennem dette sted.

Tror simpelthen ikke at de gennemgår deres Homes inden udlejning!!!

10. juli 2024

ALDRIG HAPPY CAMP

Som alle andre skriver: VÆLG ALDRIG HAPPY CAMP. De er decideret inkompetente og der findes ikke service i deres virksomhed. De overholdte ingen aftaler!

5. august 2023

Vigtigt om Happy (Klam) camp😡😱!!!

Vigtigt om Klam camp😡😱!!!
De sender en anmeldelses blanket som slåes op når i læser på selve 'bestillingssiden'.
Kun det positive fra hver anmeldelse kommer med!
Derfor fløj jeg ind på trustpilot og håber folk læser herinde, i stedet for deres manipulerede udgave af anmeldelser😡!

Ved ankomst bliver man lige sat tilbage i tiden og skal hæve 100 euro som kræves i kontanter til depositum.

Hytten var direkte klam og beskidt.
Dette gjorde jeg opmærksom på til to forskellige medarbejdere!
Den ene sagde at jeg slipper for slut rengøring og betaling heraf.
Dette blev ikke tilfældet, hvilket jeg allerede havde en fornemmelse af, bare udfra deres manglende håndtering af forskellige ting under opholdet.
Så jeg endte altså med at gøre grundigt rent både da jeg kom og til aflevering!!!

Obs!
Tæpper/dyner i hytterne bliver kun skiftet hvis den enkelte kunde påpeger de skal udskiftes. Ellers overtages de såmænd til nye besøgende, indtil nogen finder det klamt😱

Flere ting var mangelfulde og især en troværdig kommunikation med personalet. Tre gange/dage rykkede jeg for et nyt batteri til brandalarm.

Aldrig (Happy) Klam- Camp igen!!!

5. juli 2023

ALDRIG mere Happy Camp.

ALDRIG mere Happy Camp.
Min søster og jeg holdt i år (2018) ferie ved Gardasøen på Camping Bella Italia. Min søster i ugerne 26+27 sammen med sin søn, svigerdatter og deres 15 mdr. gamle baby. Jeg selv og og min mand i uge 27+28 og i uge 28 endvidere vores datter og hendes 3 børn på hhv. 10, 7 og 1½ år.
Min søster og jeg havde hver især lejet Mobilehome - Happy Camp Premium.Ved ankomst blev vi afkrævet 100 Euro i depositum, dernæst fik vi udleveret nøglen.
Jeg havde forinden bedt om at min mand og jeg fik et Mobilehome i nærheden af min søster. Den henvendelse havde man slet ikke taget højde for, så vi blev placeret flere veje fra hinanden. Det blev dog ændret da jeg blev vred og gjorde opmærksom på det.
I velkomstmappen der lå i Mobilhomet fremgik det, at vi inden afrejse
skulle rengøre toilet, badeværelse og køkken, køleskab skulle slukkes dagen før afrejse så det kunne afrime og blive rengjort, terrassemøbler skulle aftørres, gulvet skulle vaskes og glas og porcelæn skulle stå korrekt (det er lidt vanskeligt når Mobilehomet ikke indeholder en tjekliste over det forventede inventar samt placering af dette)
Da min søsters Mobilehome skulle inspiceres, gik den unge mand rundt og talte porcelæn og glas, påstod at der manglede noget og at det ikke stod korrekt. Endvidere var rengøringen ikke tilfredsstillende. Bruseafløbet var ikke renset, køleskab, toilet og komfur ikke OK. Den unge mand ville derfor komme tilbage en times tid senere for at inspicere påny. Næste inspektion blev godkendt dog med påtale om at der var et hår i baderummet og at der stadig var noget galt med porcelæn og glas.

Nå - så var jeg jo forberedt på hvordan rengøringsstandarden skulle være.

3 dage inden udtjekning kom personalet og spurgte hvilket tidspunkt vi ønskede at tjekke ud. vi ville gerne vælge kl. 10.00, da vi ikke havde travlt med at komme afsted. Vores datter og hendes 3 børn skulle med toget hjem fra Verona sent lørdag aften, så vi ville gerne have så meget tid om morgenen som muligt. (Iflg. kontrakten skulle der tjekkes ud mellem kl. 07.00 og 10.00 om formiddagen)
Klokken 10 var imidlertid ikke en mulighed, da den tid var taget af nogle andre. Altså var den familien der lå først på ruten dem der havde fri udtjekningstid og dem der lå sidst på ruten dem der måtte tage hvad der var tilbage. Det seneste tidspunkt vi kunne vælge var kokken 08:50.

Det var godt nok en udfordring at få ordnet og pakket det hele, men det lykkedes, og min rengøring blev godkendt.

Vi har holdt ferie på Bella Italia mange gange, det er en dejlig plads både for voksne og børn. Der er mange faciliteter, restauranter og pools. Søen er skøn og underholdningen er fin.
Tidligere har vi boet på pladsens enheder, bungalow, lejlighed eller Mobilehome, og det har fungeret fint og uproblematisk. Receptionen har åbent hele dagen, så man kan tjekke ud når det passer. I år var alt dog optaget da vi besluttede os for at booke.

Summa - Sumarum - Camping Bella Italia kan anbefales, men brug ALDRIG Happy Camp.

17. juli 2018

Happy Camp aldrig igen

Har lejet mobilhome på campingpladsen villafio turistico Albatros gennem Happy Camp, de har så lige " glemt " at fortælle der er en regulær byggeplads 20 meter derfra og en frygtelig larm hele dagen med tunge køretøjer der leverer beton og jord.
Alt forsøg på kommunikation med deres repræsentant på pladsen er umuligt de afviser blankt de har gjort noget forkert. Det er simpelthen umulige forhold at holde ferie under! Det er en uanstændig forretningsmåde. Aldrig mere Happy Camp.

28. juli 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)