Veludført arbejde
Fik klippet vores meget høje hæk, som skulle klippes godt og grundigt ned.
Arbejdet udført fuldt ud som aftalt, og meget pæn klippet hæk.
Og ikke mindst super flot oprydning efter endt arbejde!
Skal du have reduceret din tjekliste? Jeg håndterer enhver form for Handyman-job, herunder boligforbedring, flyttehjælp og udendørs arbejde & græs slåning. Du kan stole på, at dine reparationer og forbedringer er i gode hænder med Hansens combi service. Fra den forreste havelåge til den bagerste hæk og alt derimellem har jeg en løsning, der hjælper dig. Tjek min liste over tjenester, og kontakt mig for at aftale et gratis estimat. Har du et usædvanligt job? Fantastisk, jeg elsker en udfordring. Bare fortæl mig, hvordan jeg kan hjælpe. Jeg kører på hele Sjælland og Ørene
Ørslevvej 100a, 4760, Vordingborg, Danmark
Fik klippet vores meget høje hæk, som skulle klippes godt og grundigt ned.
Arbejdet udført fuldt ud som aftalt, og meget pæn klippet hæk.
Og ikke mindst super flot oprydning efter endt arbejde!
Fantastisk oplevelse. Det har været helt igennem en god oplevelse med Hansens Hus og Have service. De har løst opgaven lige som vi havde forstillet os det. Derudover er personalet fleksible, søde og meget behagelige. De kun kun anbefales til andre.
Super service. Flittige, arbejdsomme fyre som holder hvad de lover og er yderst professionelle.
Kan klart anbefales.
Vi brugte Hansens Combi Service til fældning og topkapning af den del træer. Fra tilbudsgivning til udførelse var vi meget tilfredse. Også ift oprydning.
Super service, til tiden og perfekt arbejde, kan varmt anbefales 👌👌
Jeg har været yderst tilfreds med arbejdet der blev udført, og den venlighed der blev vist.
Alt i alt en god oplevelse, og vil bestemt gøre brug af Hansens Combi Service igen.
Super venlig og imødekommende. Fornuftig pris og flot arbejde.
Marcus er helt fantastisk dygtig og punktlig 💪🏻
Fantastisk håndværker, varmeste anbefalinger herfra 🌟🌟🌟🌟🌟