En trist oplevelse.
Jeg skriver som nabo til byggeplads, det har været en meget trist og løgnagtig oplevelse. Der er på ingen måde blevet overholdt byggetilladelse, der arbejdes på helligdage, weekender udenfor arbejdstider, i det hele taget et sandt mareridt som nabo. Kommunikationen er dybt løgnagtig og de siger jaja og vender ryggen til, man kan simpelthen ikke regne med hvad de siger. Derudover lyver de om byggetilladelser der slet ikke er givet, ingen hensyn eller hensynstagen til naboer. Vi står tilbage med en virkelig følelse af overgreb på vores privatliv og mangel på omtanke for os som naboer og medmennesker.
Svendborg Kommune har solgt dem grundet og givet selv samme byggetilladelse, så der er allerede et lidt problematisk forhold der. Da der endelig kom en fra Byggekontoret i kommunen sagde han at han godt kendte dem og at han nok skulle snakke med dem og bede dem overholde tilladelserne, men det var så også kun den ene gang der overhovedet blev vist ansigt fra kommunen. Efter avisartikler og massiv nabo protest er der stadig ingen støtte. Direktøren i dette Firma kaldte os på pænt vis løgnere, trods vi har de føste 10 timers film af overtrædelser af tilladelser. Der varsles heller ikke om weekend arbejdstider selvom de starter kl.07.00 på helligdage, det er så usmageligt. Til fremtidige naboer til firmaet, vil jeg anbefale at filme og sørge for dokumentation fra første overtrædelse og fremover. Man kan konkludere at direktionen ikke bor i nærheden selv.
Nok om det held og lykke med dette shitshow..... puha de stopper ved os om 4 måneder... så. I napper lige en sommer mere med en ubrugelig have, og en dårlig smag i munden.
Mvh Sally