Mart, Duran, Julian, zeer fijne mensen die goed uitleggen en meedenken om je bedrijf te optmaliseren, Hoe je advertenties kunt maken, wat je wel en niet moet doen. Advies geven, en rustig luisteren... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na slechts 3 weken begeleiding van Mart had ik mijn eerste eigen Meta campagne volledig staan en live. Het resultaat overtrof direct de verwachtingen: in de eerste week behaalde de campagne een RO... Se mere
Virksomheden har svaret
Ze hebben mij in de 6 maanden erg veel geleerd over meta en over google ads en alles wat er bij komt kijken. ik beheers nu alles zelf om de advertenties te maken en om deze te optimaliseren. Het is oo... Se mere
Is was vrijwel nieuw in de wereld van de online ads, startte in een baan waar ik direct het werk van een gerenommeerd bureau ging overnemen. In het 6-maanden traject met Duran heb ik heel veel geleerd... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Beheers volledig je online marketing zodat je geen marketingbureau meer nodig hebt. Door persoonlijke 1-1 begeleiding zorgen wij ervoor dat je zélf online kunt groeien. We zetten samen de beste Facebook en Instagram, Google en email marketing campagnes op. Zo leer je door samen met ons te doen, Hands On dus! Wil je starten? Check dan het Instagram profiel van Mart Kuijper!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn verwachtingen zijn overtroffen.
Ik ben nu een paar maanden bezig met Mart.
We hebben niet alleen de ads zelf leren doen. Maar hij heeft een sterk strategisch inzicht dus hij helpt ook echt met bijsturen, en hierdoor je funnel te optimaliseren. Ik hoor en leer dingen die ik tot nu toe nergens anders had gehoord dus ik ben echt uiterst tevreden. Daarnaast heb ik ook nog eens een Roi die ongekend hoog is nu. Dus mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Ga zo door! Fijne vent ben je

Toppers zijn het!
Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening van Mart en Maxx, ze sloten aan bij mijn wensen. Ze hebben erg hun best gedaan en zelfs een extra sessie gepland omdat het even nodig was. Ik kan het iedereen aanraden. En het mooie, ik heb direct al wat klanten gekregen door de advertentie waardoor ik vrij snel winst heb gedraaid. Erg blij mee. Ik ga nu lekker zelf aan de slag

Besvarelse fra Hands On Advertising
Na met een aantal agencies te hebben gewerkt, werd het nu tijd om zelf meer (be)grip te krijgen op/over onze betaalde marketing activiteiten. We zijn tot nu toe zeer goed geholpen door Mart & team. De campagnes lopen super en nog belangrijker: we hebben zelf in korte tijd het vertrouwen en de competenties ontwikkeld om dit door te pakken en uit te bouwen.

Besvarelse fra Hands On Advertising
Mart steekt er met kop en schouders bovenuit
Heb wel eerder geadverteerd op social media. Eigenlijk lijkt het op gokken in Las Vegas. Je maakt geld over naar zo'n bureau en naar Meta en dan is het afwachten wat de return on investment is. Zeker voor een minder tastbaar product als familieopstellingen, terwijl klanten ons beoordelen met een dikke 9. Ik zocht een coach die me haarfijn uitlegt hoe ik aan welke knoppen moet draaien en dat geldt voor de landingspagina, de betaalpagina en de advertentie zelf. Ik moet er wel eerlijk bij vermelden dat ik een gevoelsmens ben. Alles moet eerst door mijn gevoel heen, dus ook alle stappen die Mart me leert. Dat vraagt tijd. Heb vaak van 15.00 - 03.00 uur aan een landingspagina gewerkt. En wat is het resultaat? IK zou al een gat in de lucht springen als de advertentie zich bijna terugverdient. Nou ik heb nieuws voor je! Voor elke Euro die ik investeerde, kreeg ik 2 Euro terug. Da's feest, niet eens om the return on investment, maar vooral omdat ik nu nu aan het controlepaneel zit. Dikke 10 punten voor Mart. Hij is super oprecht en eerlijk, laat je meteen zien wat je minder handig doet en zet je net zo makkelijk op het goede spoor. Enorm vakkundig, aardig en concreet. Heb intakes met meerdere business coaches gehad en bepaald niet van gisteren. Mart steekt er echt met kop en schouders bovenuit en hij pusht niet. Ik kan hem van harte aanbevelen. Maak gewoon een afspraak met hem. Dikke 10 punten!

Besvarelse fra Hands On Advertising
De videolessen en call zijn super…
De videolessen en call zijn super waardevol. Veel goede kwaliteit leads kunnen vinden dmv zijn methode! Aanrader!

Besvarelse fra Hands On Advertising
Eindelijk maak ik goed converterende campagnes via Meta!
De videolessen van Mart hebben mij enorm geholpen om mijn Meta campagnes eindelijk goed op te zetten. Na maanden worstelen met de Business Manager in Meta heb ik nu precies helder wat ik moet doen om alles goed in te richten, doelgroepen en advertentiesets te testen en te optimaliseren, en mijn aantal leads gigantisch te laten groeien!
In een persoonlijke call heeft Mart mij nog veel extra tips gegeven, waar ik nu weer verder mee aan de slag kan.
Bedankt Mart!

Besvarelse fra Hands On Advertising
Ik ben ontzettend tevreden over de…
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Mart. Mart legt alles heel duidelijk uit en weet complexe onderwerpen op een eenvoudige manier toegankelijk te maken. De leerstof die hij aanbiedt is erg waardevol en direct toepasbaar in de praktijk. Wat ik vooral waardeer is zijn geduld: geen enkele vraag is te veel en hij reageert altijd snel en vriendelijk. Zijn behulpzaamheid en professionele begeleiding zorgen ervoor dat ik nu met veel meer vertrouwen zelf mijn advertenties kan maken en plaatsen. Echt een aanrader voor iedereen die meer grip wil krijgen op online adverteren!

Besvarelse fra Hands On Advertising
Ontzettend blij met de hulp.
Mart & Duran hebben mij enorm geholpen met het opzetten van een nieuwe website en die is nu online, waar ik heel blij mee ben. Ik had nogal wat vragen waar ik tegenaan liep, maar ze stonden altijd snel klaar om mij weer op weg te helpen. Ik ben ontzettend blij met hun hulp, we zijn nu klaar om te gaan adverteren.

Samenwerking verloopt superfijn
Samenwerking met Mart verloopt superfijn, hij is goed bereikbaar en actief betrokken. Zijn team is op elkaar ingespeeld.

Aanrader!!
Ontzettend fijn team! Ze helpen ons goed tot in alle details. Vanaf het begin hadden we al een goed resultaat! En verder leren we ontzettend veel! Super enthousiast erover!

Mart 10/10
Mart 10/10, Super helpvol, vriendelijk en snel!
Hij heeft me écht van A tot Z geholpen met het opzetten van m’n champagne. Ik had er tot nu toe zo’n €500 in gestoken en al €4400 eruit gehaald… dus je snapt, ik ben helemaal blij! ❤️🔥
Echt een aanrader.

Mart en Duran bedankt !
Mart en Duran van Handsonadvertising hebben ons super gecoached en enorm geholpen met onze Meta advertenties!
🚀 Dankzij hun duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding weten we nu precies hoe we onze campagnes slimmer en effectiever kunnen inzetten. Daarbij krijg je toegang tot veel overzichtelijke en leerzame video’s, die stap voor stap alles uitleggen. Echt een aanrader voor iedereen die zijn advertenties naar een hoger niveau wil tillen!

Dank team Hands On
Dank team Hands On! De geleverde waarde en persoonlijke aandacht was vele malen groter dan verwacht. Ik deed precies wat er werd verteld en draaide voor mijn klanten snel super goed lopende advertenties door de strategie van hands on.
Je merkt enorme betrokkenheid en een stap extra wanneer dat nodig is. De samenwerking was heel erg prettig. Dank jullie wel en dikke aanrader

Besvarelse fra Hands On Advertising
Mart en zijn team zijn enorm behulpzaam…
Mart en zijn team zijn enorm behulpzaam en leggen alles supergoed uit voor iemand die nog nooit ads heeft gedraaid. We wilden snel live met de ads en zij hebben geholpen om dit extra snel te realiseren. De resultaten zien er nu al veelbelovend uit: de eerste geteste ads haalden €6 per aankoop. Benieuwd wat de toekomst gaat brengen!

Een echte aanrader zeker met de 1 op 1 coaching
Een echte aanrader Mart en zijn team hebben veel kennis van Ads, funnels en websites. Samen hebben we de complete nieuwe salespage gebouwd.
Nu gaan we de 3e week in met het draaien van Ads en we zijn al winstgevend en dat met een compleet nieuw product. Ondertussen testen we ads om op die manier steeds hogere winsten te draaien

Superveel geleerd
Superveel geleerd, ben echt gegroeid in Meta ads en als bedrijf.

Besvarelse fra Hands On Advertising
Mart neemt je heel goed mee in het…
Mart neemt je heel goed mee in het opzetten van je eigen meta advertenties. Zelfs als leek gaat dit lukken😉
Een fijne sparringspartner om verder te groeien met je bedrijf. Neemt de tijd voor jouw situatie en heeft genoeg in z'n rugzak om je verder te helpen.

Besvarelse fra Hands On Advertising
Een digibeet die nu campagnes maakt.
Ik wist dat het kon maar het kan echt! Als digibeet is het samen met Mart gelukt om super campagnes te maken die werken. Alle respect voor het geduld en goede uitleg van Mart. Als digibeet haal ik goede resultaten die slechts € 0,06 per lead hebben gekost. Top toch! Een zeer tevreden cursist.

Samenwerking met handsonadvertising.nl
Ik heb de samenwerking met Mart van Hands On Advertising als zeer prettig ervaren.
Ik kreeg precies de juiste informatie heel duidelijk uitgelegd in de videos en de 1 op 1 coaching was daarnaast ook heel erg waardevol en
stimulerend . Hierdoor kreeg ik weer de zin om er vol voor te gaan nadat de moed mij in de schoenen was gezakt na vele pogingen om zelf of met een duur marketingbureau te adverteren wat niet tot resultaten leidde . De sales gaan eindelijk omhoog en ben blij dat ik niet op heb gegeven !
Monique van treesgivepeace.nl

hands on & altijd present
Mart is ongelooflijk hands on.
Elke week 45 minuten sparren is ook elke week weer een bak inspiratie.
Hij houdt mij in beweging met zn inspirerende aanpak.
Samen leggen we de puzzel naar een steeds succesvoller bedrijf.
Thnx man!

Besvarelse fra Hands On Advertising
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.