Fantastisk forsendelse. Den var simpelthen så fint indpakket og med en personlig hilsen. Jeg blev så glad for at modtage den.
Bestilte mine varer lørdag eftermiddag. Samme dag fik jeg at vide, at det var pakket. Mandag kunne jeg hente min pakke. Lækkert og pænt pakket, med en personlig hilsen. De varer jeg skulle bruge, v... Se mere
Ikke nok med at de ting, jeg havde bestilt var utrolig flotte, var de pakket i så fin en kasse og indpakket i fin silke papir, derudover var der kommet chokolade i kassen også,
Handmade by Hjort er en passioneret virksomhed grundlagt af Mette Hjort, som har en dyb kærlighed til håndarbejde og kvalitetshåndværk. Virksomheden fokuserer på salg af førsteklasses garn og tilbehør til strikke- og hækleentusiaster. Mette Hjort har med sin kreative baggrund og dedikation til håndarbejde skabt et sortiment, der er nøje udvalgt for at imødekomme behovene hos både nybegyndere og erfarne håndarbejdere. Garnet, som Handmade by Hjort tilbyder, er af højeste kvalitet og kommer i et bredt udvalg af materialer, farver og teksturer. Uanset om man er på udkig efter blødt bomuldsgarn til sommerprojekter, varmt uldgarn til vinterens strikkeeventyr eller bæredygtige alternativer som bambus, kan man finde det perfekte garn her. Mette Hjort vælger omhyggeligt hver eneste garnkvalitet fra anerkendte leverandører for at sikre, at produkterne lever op til de højeste standarder for holdbarhed og komfort. Udover garn tilbyder Handmade by Hjort et bredt sortiment af tilbehør, der er nødvendigt for at fuldende ethvert håndarbejdsprojekt. Kunderne kan finde alt fra hæklenåle og strikkepinde i forskellige størrelser og materialer til knapper, silikoneperler, trætilbehør og andre dekorative elementer, som giver mulighed for at tilføje personlige detaljer til deres projekter. Dette omfattende udvalg af tilbehør er med til at gøre Handmade by Hjort til en one-stop-shop for håndarbejdere, der ønsker at skabe unikke og smukke kreationer. Handmade by Hjort har formået at skabe en stærk niche i håndarbejdsverdenen ved at fokusere på kvalitet, kundetilfredshed og en kærlighed til håndlavede produkter. Mette Hjort har med sin passion og ekspertise skabt en virksomhed, hvor kreative sjæle kan finde alt, hvad de behøver for at realisere deres håndarbejdsprojekter.
Klintebakken 23, 6933, Kibæk, Danmark
- Info@handmadebyhjort.dk
- handmadebyhjort.dk
Fantastisk indpakning
En rigtig dejlig oplevelse
Det bestilte svarede til beskrivelsen , og leveringen var så hurtig som muligt med pakkeforsendelse
Det bestilte
Det var bare så fint
Det var bare så fint. Hurtigt ekspedition, smuk æske og ovenikøbet et stykke chokolade med i pakken, så man ved at der står et menneske med et kærligt hjerte bag webshoppen
Hurtig levering og hurtig svar da varen…
Hurtig levering og hurtig svar da varen desværre skulle returneres. Pga forkert gavevalg

Fin service.
Jeg er meget tilfreds. Selvom det var et lille køb, jeg havde. Så blev jeg behandlet som hvis, jeg havde købt for mange penge.

Besvarelse fra Handmadebyhjort
Hurtig levering og sans for detaljen
Hurtig levering, flot pakket ind og så flot håndarbejde jeg modtog 👌🏻

Besvarelse fra Handmadebyhjort
Hurtiglevering og unik/personlig købe oplevelse
Hurtig levering med sød personlig hilsen og virkelig flot indpakning - ville helt sikkert købe derfra igen.

Nemt at bestille
Nemt at bestille, hurtig levering, fornuftigt indpakket, ja jeg er fuldt ud tilfreds med fin service!

Besvarelse fra Handmadebyhjort
Første gang og ikke sidste gang vi…
Første gang og ikke sidste gang vi handler.
Alt i orden, hurtig levering.
Meget tilfreds med den samle pindsvind i træ.
Afsendt med personlig hilsen og lidt lækkert slik.
Tak.

God oplevelse
Virkelig sød og god service, man kan mærke at der bliver gjort et stort arbejde ud af ens ordre. Kun varme anbefalinger herfra.

Fryd for øjet
Det er virkeligt en fornøjelse, at modtage sin ordre og der er kræset for alle detaljer. Det er lige fra det smukke blomster tape på den fine lyserøde æske til silkepapiret med logo klistermærket. Ydermere er der lækkerier med. Alt i alt en total fryd for øjet. Selve min ordre, er det fineste broderi. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig levering, god indpakning
Hurtig levering. Fin og sikker indpakning. Handler gerne her igen.