Fantastisk forsendelse. Den var simpelthen så fint indpakket og med en personlig hilsen. Jeg blev så glad for at modtage den.

Bestilte mine varer lørdag eftermiddag. Samme dag fik jeg at vide, at det var pakket. Mandag kunne jeg hente min pakke. Lækkert og pænt pakket, med en personlig hilsen. De varer jeg skulle bruge, v... Se mere

Ikke nok med at de ting, jeg havde bestilt var utrolig flotte, var de pakket i så fin en kasse og indpakket i fin silke papir, derudover var der kommet chokolade i kassen også,

1. Garnforretning
  2. Håndarbejdsbutik
  3. Garnbutik

Handmade by Hjort er en passioneret virksomhed grundlagt af Mette Hjort, som har en dyb kærlighed til håndarbejde og kvalitetshåndværk. Virksomheden fokuserer på salg af førsteklasses garn og tilbehør til strikke- og hækleentusiaster. Mette Hjort har med sin kreative baggrund og dedikation til håndarbejde skabt et sortiment, der er nøje udvalgt for at imødekomme behovene hos både nybegyndere og erfarne håndarbejdere. Garnet, som Handmade by Hjort tilbyder, er af højeste kvalitet og kommer i et bredt udvalg af materialer, farver og teksturer. Uanset om man er på udkig efter blødt bomuldsgarn til sommerprojekter, varmt uldgarn til vinterens strikkeeventyr eller bæredygtige alternativer som bambus, kan man finde det perfekte garn her. Mette Hjort vælger omhyggeligt hver eneste garnkvalitet fra anerkendte leverandører for at sikre, at produkterne lever op til de højeste standarder for holdbarhed og komfort. Udover garn tilbyder Handmade by Hjort et bredt sortiment af tilbehør, der er nødvendigt for at fuldende ethvert håndarbejdsprojekt. Kunderne kan finde alt fra hæklenåle og strikkepinde i forskellige størrelser og materialer til knapper, silikoneperler, trætilbehør og andre dekorative elementer, som giver mulighed for at tilføje personlige detaljer til deres projekter. Dette omfattende udvalg af tilbehør er med til at gøre Handmade by Hjort til en one-stop-shop for håndarbejdere, der ønsker at skabe unikke og smukke kreationer. Handmade by Hjort har formået at skabe en stærk niche i håndarbejdsverdenen ved at fokusere på kvalitet, kundetilfredshed og en kærlighed til håndlavede produkter. Mette Hjort har med sin passion og ekspertise skabt en virksomhed, hvor kreative sjæle kan finde alt, hvad de behøver for at realisere deres håndarbejdsprojekter.

4,8

Det var bare så fint

Det var bare så fint. Hurtigt ekspedition, smuk æske og ovenikøbet et stykke chokolade med i pakken, så man ved at der står et menneske med et kærligt hjerte bag webshoppen

8. februar 2026

Til tiden som lovet

17. december 2025

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Jeg er glad for at høre, at leveringen kom til tiden som lovet.
Du er meget velkommen igen.

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering.
Du er meget velkommen igen.

Mette / Handmade by Hjort

Hurtig levering og hurtig svar da varen…

Hurtig levering og hurtig svar da varen desværre skulle returneres. Pga forkert gavevalg

16. december 2025

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Jeg er glad for at høre, at du oplevede hurtig levering og hurtigt svar. Ærgerligt at gaven desværre ikke var det helt rigtige valg, men jeg håber, at returprocessen var nem og problemfri.
Du er altid meget velkommen igen.

Fin service.

Jeg er meget tilfreds. Selvom det var et lille køb, jeg havde. Så blev jeg behandlet som hvis, jeg havde købt for mange penge.

17. december 2025

Besvarelse fra Handmadebyhjort

Tusind tak for den fine anmeldelse 🌟
Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med servicen. Hos mig er alle kunder lige vigtige – uanset om købet er stort eller småt.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og du er altid velkommen igen 😊

Besvarelse fra Handmadebyhjort

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🌟
Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede hurtig og fantastisk god service. Det betyder meget for mig. Du er altid velkommen igen 😊

Mette / Handmade by Hjort

Hurtig levering og sans for detaljen

Hurtig levering, flot pakket ind og så flot håndarbejde jeg modtog 👌🏻

24. november 2025

Besvarelse fra Handmadebyhjort

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Det glæder mig virkelig, at du både er tilfreds med leveringen, indpakningen og det håndarbejde, du modtog. Jeg lægger stor vægt på detaljerne, så det betyder meget, at du bemærker det.
Jeg håber, du får stor glæde af det, og tak fordi du støtter mit lille værksted 🌟

Mette / Handmade by Hjort

Hurtiglevering og unik/personlig købe oplevelse

Hurtig levering med sød personlig hilsen og virkelig flot indpakning - ville helt sikkert købe derfra igen.

30. november 2025

Besvarelse fra Handmadebyhjort

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for mig, at du har haft en god og personlig købsoplevelse. Jeg gør mig umage med både indpakning og en lille hilsen, så det glæder mig virkelig, at det blev værdsat.
Du er altid velkommen tilbage – og tak fordi du valgte at handle hos mig 🌟

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering, fornuftigt indpakket, ja jeg er fuldt ud tilfreds med fin service!

19. oktober 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸
Jeg er så glad for at høre, at du er fuldt ud tilfreds – både med bestilling, levering og indpakning. Det betyder virkelig meget for mig, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 💕

Flot indpakning

Flot indpakning. Personligt kort. Chokolade. 😍

17. oktober 2025

Besvarelse fra Handmadebyhjort

Tak for din søde anmeldelse 🥰
Hvor er det dejligt at høre, at du kunne lide indpakningen, kortet og chokoladen – jeg gør mig umage for at skabe en lille ekstra oplevelse, når man modtager sin pakke. ✨
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💌🍫

Virkelig hurtig betjening

Virkelig hurtig betjening
Fineste indpakning og hilsen

4. oktober 2025

Besvarelse fra Handmadebyhjort

Tusind tak for din fine anmeldelse 💕
Det betyder meget for mig, at du er tilfreds med både betjeningen og indpakningen. Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🌸

Mette / Handmade by Hjort

Første gang og ikke sidste gang vi…

Første gang og ikke sidste gang vi handler.
Alt i orden, hurtig levering.
Meget tilfreds med den samle pindsvind i træ.
Afsendt med personlig hilsen og lidt lækkert slik.
Tak.

19. september 2025

Besvarelse fra Handmadebyhjort

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med både pindsvinet, den hurtige levering og den lille ekstra hilsen i pakken. Det betyder meget for mig, at din første oplevelse har været god – og jeg glæder mig allerede til at handle med dig igen.

God oplevelse

Virkelig sød og god service, man kan mærke at der bliver gjort et stort arbejde ud af ens ordre. Kun varme anbefalinger herfra.

21. marts 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸
Det gør mig virkelig glad at høre, at du har oplevet en god service, og at du kan mærke den tid og kærlighed, jeg lægger i hver eneste ordre. Din anbefaling betyder meget for mig – tak fordi du tog dig tid til at skrive den.

Fryd for øjet

Det er virkeligt en fornøjelse, at modtage sin ordre og der er kræset for alle detaljer. Det er lige fra det smukke blomster tape på den fine lyserøde æske til silkepapiret med logo klistermærket. Ydermere er der lækkerier med. Alt i alt en total fryd for øjet. Selve min ordre, er det fineste broderi. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. august 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸
Det gør mig virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse helt fra indpakning til selve broderiet. Jeg elsker at kræse for detaljerne, så det er dejligt, at det bliver bemærket ✨
Tak fordi du deler din begejstring – det betyder alverden for mig.

Hurtig levering, god indpakning

Hurtig levering. Fin og sikker indpakning. Handler gerne her igen.

20. august 2025

Besvarelse fra Handmadebyhjort

Tusind tak for din anmeldelse 🌸
Det glæder mig, at du er tilfreds med både levering og indpakning.
Jeg sætter stor pris på din tillid og håber at byde dig velkommen igen hos Handmade by Hjort.