Halsnaesdyreklinik Anmeldelser

God

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Den bedste og hyggeligste dyreklinik.

I sidste uge måtte jeg tage afsked med min Bichon Havannais efter 18 år. I 16 af disse år var Poul Hedegård/Halsnæs Dyreklinik vores faste holdepunkt. Poul hjalp os gennem alt fra allergi til en skulder, der var gået af led, til tandrensning og gammelmandsgigt. Poul hjalp os også med den sidste afsked, der blev en rørende og tryg oplevelse for os begge to. I 16 år kørte jeg gerne fra Roskilde til Frederiksværk for at komme op til Danmarks hyggeligste dyreklinik. Tak for god og kompetent behandling.

18. april 2026

God kompetent service

Har netop besøgt klinikken i forbindelse med hundens tandrensning og vaccinationer. Blev mødt af venligt og yderst kompetent personale samt god rådgivning. Både patient og fører var i gode hænder. Kan bestemt anbefale klinikken.

4. december 2024
Halsnaesdyreklinik-logo

Besvarelse fra Halsnaesdyreklinik

Hej Kristian
Mange tak for den fine anmeldelse
Håber at Leo er frisk igen efter narkosen
mvh Poul Hedegaard

Klinikken reklamerer med et gratis 5…

Klinikken reklamerer med et gratis 5 minutters tjek af dyrets mundhule med henblik på bedømmelse af om der skal ordnes tænder.
Alligevel er jeg nu for anden (og sidste) gang blevet bon'net for en 'konsultation': 344kroner inkl moms udover alle øvrige udgifter.
Ikke i orden.
Hej igen
Nej du jeg bad ikke om et tjek af kattens øjne og gjorde tværtom klart at jeg ikke er I stand til at dryppe dyrets øjne selv, eftersom jeg har en delvis lammet venstre hånd.
Det talte vi også om sidste år, hvor jeg også måtte smide de dyre dråber ud.
Du nægtede at godtage min info om ikke at være i stand til at dryppe øjne og det oplevede jeg som nedladende og som om jeg da bare kunne tage mig sammen.
Ved første konsultation af min kat sidste år gjorde jeg opmærksom på at være handicappet med delvis lammelse i venstre arm og hånd til følge; du insisterede alligevel på at udskrive øjendråber og jeg fortalte dig her for et par dage siden at det ikke gik godt da der 'ikke kan lade sig gøre for mig med een rask hånd at både holde dyret, holde dets øje åbent der ellers bliver knebet fast i og hælde øjendråber i!'
Istedetfor at respektere mine ord henter du en flaske, åbner hætten, trækker katten ud af buret og ned på gulvet mellem dine ben for nu skal du undervise mig i hvordan det skal gøres. Dyret undslipper naturligvis med et vrid og du lykkedes IKKE med at få dryppet hans øjne.
Din bemærkning om at jeg har modtaget penicillin og givet katten uden at klage over det er helt i skoven.
En pille kan knuses og gives i maden, ej muligt mht øjendråber.
Din sekretær spurgte om ikke jeg ville have øjendråbeflasken med, jeg svarede nej, jeg kan ikke give dem... og efterlod den på hendes bord.
Alligevel åbner hun døren og stiller sig på trappen og råber efter mig da jeg er på vej til bilen - efter at have betalt for både 'konsultation' og øjendråber - om jeg dog ikke bare kan tage flasken med i lommen.
Der mister jeg tålmodigheden med jer og denne mangel på lydhørhed og skælder ud.
Den vrede var din fortjeneste i højere grad end hendes, synd, men ærgerligt at en såkaldt læge og såkaldt sygeplejerske ikke er bedre til at udvise respekt for kundens ord: ' jeg har haft en blodprop, er delvis lammet, kan ikke administere øjendråber.'
Angående konsultationsgebyr startede konflikten med at din sekretær/sygeplejerske sidste år oplyste at 'det er gratis hvis dyrlægen bare skal undersøge mundhulen og bedømme hvorvidt rensning eller lignende er nødvendig. Det viser sig så ved betaling af faktura sidste år at hun har taget fejl og at første besøg altid regnes som konsultation. Du foreslog så at slå halv skade hvilket jeg gik med til uanset fejlen var jeres. I år lagde jeg derfor vægt på, dels ved telefonisk aftale med sekretæren, dels overfor dig ved ankomst til klinikken at 'du er med på, det ikke er en konsultation, du skal bare tjekke op på sidste års behandling og vurdere om videre tandbehandling er nødvendig.'
Alligevel har du taget konsultationsgebyr og det oveni den unødvendige udgift til øjendråber gør mig ærgerlig.
Naturligvis ses vi ikke igen.
Kattens ejer

10. oktober 2023
Halsnaesdyreklinik-logo

Besvarelse fra Halsnaesdyreklinik

Kære Tina

Vi laver ganske rigtigt gratis tandtjek, på vores faste klienters dyr, inden tandrens, hvis de har været her tidligere.

Da du bestilte tid til undersøgelse d. 18. oktober 2022, valgte vi at lave tandtjekket gratis, til trods for at du ikke havde været på klinikken tidligere.
Med da din kat blev præsenteret med voldsom betændelse i mundhulen, var det nødvendigt at igangsætte en behandling herfor, da der ellers er risiko for at udsætte din kat for at få bakterier i blodet, hvilket kan medføre dårligt hjerte.
Behandling og ordinering af medicin er IKKE omfattet et gratis tandtjek, hvilket du også blev oplyst om.
I stedet for at taksere dig for en normal konsultation, som vi ville have gjort i alle andre tilfælde, valgte vi kun give dig en rabat på 50%. Dette fremgår også tydeligt på din regning.
Dette kommenterede du ikke, da du afregnede d. 28 oktober 2022, efter endt tandoperation, hvor vi bortopererede adskillige rådne tænder.

Du bestiller så tid til et gratis tandtjek d. 5 oktober 2023, hvor din kat igen bliver præsenteret med en betændelse i mundhulen.
Men samtidig beder du om at få undersøgt kattens øjne, hvilket ikke har noget med tandtjekket at gøre, men er en selvstændig diagnose. Øjnene bliver tjekket og der udleveres endnu en gang receptpligtigt medicin til katten.
Så endnu en gang vælger vi i stedet for at takserer en normalt konsultation, at give dig 50% rabat.
Da du så kommer i dag for at hente din kat, vælger du at overfalde min sygeplejerske verbalt, bare fordi hun spørger om du vil have de øjendråber med tilbage, som vi havde udleveret til din kat. Øjendråberne havde du medbragt i dag, da du ikke selv var i stand til at dryppe dens øjne og derfor spurgte om vi ville dryppe dem i dag.
Dit verbale overfald blev overværet at flere chokerede klienter, der havde svært ved at forstå hvordan en så venlig forespørgelse, kunne afsted komme så nedladende bemærkninger fra din side.
Du nævner på intet tidspunkt noget som helst om at du er utilfreds over takseringen. Hvis du havde valgt dette, kunne vi i en rolig tone, havde forklaret dig at "gratis tandtjek" betyder gratis tandtjek og ikke gratis behandling af alle andre sygdomme.

Vi kan alle have en dårlig dag, men vi blev enige om efter at du var gået, at der ikke var nogen gyldig grund til din dårlige opførsel og valgte umiddelbart efter at notere på din journal at du er uønsket på klinikken fremover.
Vi håber at du bliver tilfreds et andet sted

Mvh Dyrlæge Poul Hedegaard

Kære Tina igen

D. 5 oktober 2023 undersøgte jeg din kats øjne grundet øjenflåd, som du selv påpegede. Hvis du ikke ville have katten undersøgt, undre det mig at du accepterede mit behandlingsforslag, som bestod i at give katten øjendråber 3 gange dagligt. Øjendråberne blev udleveret til dig og du tog dem med hjem. Du fortalte ikke på noget tidspunkt at du ikke var i stand til at give øjendråberne og vi aftalte at øjnene skulle kontrolleres når du kom med katten til tandoperation 5 dage senere. Ligeledes kunne jeg ikke gætte at du ikke var i stand til at behandle katten, da jeg ved 3 tidligere lejligheder havde udlev 4 slags piller, som du havde givet katten.

Din påstand om at du havde tidligere havde været nødt til at smide øjendråber ud, der var ordineret af os, er ikke sandt, da vi aldrig tidligere har udleveret øjendråbe til din kat. Dem må du have fået et andet sted. En oplysning vi ikke havde modtaget, ligesom ikke var i stand til at gætte os til.

D. 10 oktober 2023 oplyste du mig om at du ikke havde været i stand til at dryppe øjnene på katten pga din hånd, hvilket var første gang vi modtog denne oplysning. Du spurgte om jeg ville dryppe dem, hvilket vi gjorde.

At min sygeplejerske ikke havde fået denne oplysning berettiger dig på ingen måder til at overfalde hende verbal med en masse nedladende vendinger, kun fordi hun spurgte om du ville have dine øjendråber med hjem.

Tak for hurtig udrykning.....

Tak for hurtig udrykning da vores hund led. Det var vi virkelig glade for. Dejligt, at opleve en dyrlæge med hjertet på rette sted som hjælper dyr i nød.
Tak til Poul!

10. november 2017

Hyggelig nærværende betjening

Meget hyggelig dyreklinik med meget motiverede medarbejdere som er nærværende milende og virker kompetente.

Priserne er rimelige selvom en dyrlæge jo aldrig er billig, men i forhold til mange andre steder, bliver man positivt overrasket.

kan klart anbefales

19. marts 2014