Christian yder en rigtig god rådgivning og service
Personalet generalt gør at man føler sig meget velkommen
Man får vist en masse forskellige muligheder
I torsdags var jeg heldig at gå ud med 2 lækre køb
Halberstadt blev grundlagt i 1846 i det indre København tæt ved Kgs. Nytorv, som gennem tiden er forblevet den indre, traditionelle og pulserende del af København. Den klassiske facade er tilbagetrukket på Strøget, men ved blot et kig ind af Halberstadts vindue åbnes en verden af funklende, tidsløse og fantasifulde designs, som vidner om en forretning hvor tiden aldrig står stille.
Østergade 4, 1100, København K, Danmark
Christian yder en rigtig god rådgivning og service
Personalet generalt gør at man føler sig meget velkommen
Man får vist en masse forskellige muligheder
I torsdags var jeg heldig at gå ud med 2 lækre køb
Fantastisk flot gammel butik, med altid fantastisk service, jeg har købt flere gaver til min kone og vores vielses ringe er også købt derinde, de er altid hjælpsomme, med gode ideer. Jeg kommer altid i håndværkere tøj, hvilket virker lidt forkert i den stilfulde butik, men servicen er stadig i top, selvom man ikke kommer i jakkesæt.
Vi har købt smykker tidligere i Halberstadt, og da min hustru i årtier havde ønsket sig et bestemt smykke, så besluttede vi os for Halberstadt.
Det var en støre investering, og derfor sammenlignede vi priser og service med deres konkurrenter.
Men på alle parametre kom Halberstadt bedre ud.
Vi er blevet mødt med en helt igennem personlig og ægte personlig service af hele familien bag virksomheden. Tålmodighed, indlevelse, teknisk kunnen og hurtig leverance.
At træde ind i butikken er som at træde ind i det gamle København. Tiden står ligesom stille, således at man som kunde kan koncentrere sig fuldt og helt.
After sales service kan de også, dvs. at vi er altid velkomne til at kigge forbi, således at de kan se smykket og samtidig rådgive og servicere os.
Helt igennem en fantastisk oplevelse, som vil være et stærk minde knyttet til min hustrus smykke.
Jeg havde en dybt skuffende oplevelse i jeres butik i Halberstadt, København, hvor jeg blev mødt af en ældre medarbejder, der behandlede mig med stor respektløshed. Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, mødte jeg ingen form for service, imødekommenhed eller hjælp. Jeg fik endda ikke lov til at tage et billede af en forlovelsesring, og oplevelsen blev hurtigt både ubehagelig og nedslående.
Det var min allerførste gang, jeg skulle kigge på forlovelsesringe – noget jeg havde set frem til – men desværre blev det i stedet en af de værste kundeoplevelser, jeg nogensinde har haft. Det bliver uden tvivl også sidste gang, vi sætter vores ben i jeres butik.
Altid en kæmpe fornøjelse at handle hos jer. Stephanie du fortjener så meget ros. Tak for altid fantastisk behandling. Vi kommer snart igen - hilsner fra Aarhus
Bedste bedste service og de smukkeste smykker - kan varmt anbefale dette sted 😊er kun blevet ekspederet af Stefanie og hun er topprofessionel, rar og mega serviceminded!
Forlovelsesring og vielsesringe købt hos Halberstadt - fantastisk service og gode råd og vejledninger.
Stor ros til Stephanie :)
Fantastisk nærværende og serviceorienteret personale/familie, der sætter en ære i at rådgive og guide kunden. Man føler sig godt tilpas i deres flotte rammer, og har hele tiden følelsen af, at de oprigtig vil en det bedste.
Jeg vil varmt anbefale Halberstadt, hvis man ønsker flotte og eksklusive smykker samt en bemærkelsesværdig god service.
Jeg har kun gode ting at sige om Halberstadt. Jeg fik en helt unik oplevelse da jeg købte min kæreste en halskæde som hun blev utrolig glad for. Det var en service-oplevelse som jeg aldrig har oplevet før. Alt fra den eventyrlige entré i butikken, til den helt unikke interesse for kundens behov, var med til at at jeg giver Halberstadt mine bedste anbefalinger.
Har netop købt årets julegave i Halberstadt.. Petite serien er enkel og sofistikeret.
Service og betjening er på højeste niveau - hvilken fornøjelse, tak.
De bedste anbefalinger herfra!
Jeg har aldrig før mødt så højt et serviceniveau og interesse for lige netop mit køb. Jeg kom ind fra gaden uden at have bestilt tid, og de spurgte interesseret til mine ønsker om ringens design og rådgav og vejledte mig ud fra det. Deres spørgsmål, rådgivning og vejledning får dig til at tænke over alt det, som du ellers ikke havde overvejet. Alt i alt 1 times tid hvor jeg følte, at jeg var den eneste i verden, som betød noget for dem.
Som der står i en anden anmeldelse herinde, så er fornemmer man den faglige stolthed og den intime, flotte butik, emmer af atmosfære, historie og netop den faglige stolthed.
Det er imponerende og enestående at handle hos Halberstadt - og ikke mindst en oplevelse, som man skal give sig selv.
Min kommende kone og jeg købte for nylig vielsesringe hos Halberstadt og servicen er helt fænomenal og og det værd at købe ringe hos dem alene af den grund.
Når en guldsmedeforrretning der har eksisteret i over 150år, blankt afviser at lave forskellige ringe fordi "det holder ikke og bliver grimt over tiden og du vil ikke blive glad for det", er det fordi de har faglig stolthed og en mening med det de laver.
Vejledning om købet og engagementet i mig/os som kunde(r) mindes jeg ikke jeg kan huske at have været ude for før og står i skærende kontrast til næsten alle andre steder vi har været på udkig efter ringe (eneste der nærmer sig, og så alligevel ikke på samme niveau, er Stenstrup - også på Strøget).
Jeg vil gå så langt at sige du bør købe ringe her eller i hvert fald gå ind og oplev dette sted og den service man får når man kigger på smykker.