halalvleescentrum.nl Anmeldelser

4,3

Eerste x besteld. Aflevering prima, alleen de opmerking lezen v.w.b. huisnummer kon beter. Het vlees wat ik tot nu toe van mijn bestelling gegeten heb was 100%. Ik ben alleen, had de anderhal... Se mere

Vooral blij met de flexibiliteit; nadat ik bij de bestelling had gekozen om zelf op te halen, kwam ik erachter dat het me toch niet zou lukken. Nog last minute gevraagd om bezorging, het kon. Beloof... Se mere

Goed vlees en niet duur, bestellen gaat superhandig en bij afhalen ook nog eens 10% korting op gehele bestelling. enige minpuntje is dat er geen bevestiging komt dat je order klaarligt, deze blijft... Se mere

Uitstekend vlees, keurig verpakt en afgeleverd. Veel keuze in het assortiment met goede halal alternatieven. Hou je graag van bacon? De kalkoenham is superlekker met gebakken ei! Veel gezonder ook. Bi... Se mere

1. Slagterforretning

Halal vleescentrum voor al uw vleesproducten.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Prima vlees

Makkelijk besteld en snel geleverd! Het vlees wordt goed verpakt en is over het algemeen allemaal erg lekker.
Wij vinden alleen de runderrollade niet zoals wij het gewend zijn, te veel vet en niet mooi (gerold) vastgebonden.
Ondanks dit zullen we hier blijven bestellen, de runderrollade halen we dan wel ergens anders.

14. februar 2022

Gewoon ideaal

Gewoon ideaal! Ik werd gebeld vlak voor de bezorging, bezorging tot aan de deur. Maar het belangrijkste; echt heerlijk vers en schoon vlees. Goed vaccuum verpakt, kon zo in de vriezer!

9. februar 2022

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Faissel, Bedankt voor uw review. Wij verkopen alleen de beste mogelijk beschikbare producten. Dit zorgt ervoor dat de prijzen iets duurder zijn, maar de kwaliteit is ook beter. Met vriendelijke groet, Halal Vleescentrum

Prima service

22. januar 2022

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Robbie, Bedankt voor uw positieve review! Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij halal vleescentrum.

Was goed feestje vers in het…

Was goed feestje vers in het geheugen , tevreden gasten en lekker eten

21. januar 2022

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Joop ,Bedankt voor uw positieve review! Graag horen wij van u wat wij kunnen verbeteren om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent. Met vriendelijke groet, Halal Vleescentrum.

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Tony, Graag verneem ik van u om welke bestelling het gaat. U kunt contact opnemen via 071 522 2868 om het op te lossen. Met vriendeljke groet, Halal Vleescentrum.

Super lekker vlees!

9. januar 2022

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Sabina, Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij halal vleescentrum.

Super service en heerlijk (gekruid)…

Super service en heerlijk (gekruid) vlees!

2. januar 2022

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Kaddouri, Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review. Wij hopen u graag weer te mogen verwelkomen bij Halal vleescentrum.

Zeer tevreden. Goede service

Weer heel mooi stuk vlees geleverd gekregen. Keurig verpakt en volgens afspraak klaar gezet. Hartelijk dank

30. december 2021

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Wij hopen u graag weer te mogen verwelkomen bij Halal vleescentrum.

Gourmetschotel

Gourmetschotel besteld en super tevreden. Goede kwaliteit en ruim voldoende

Persoonlijk zou ik het fijn vinden als je ook zelf een gourmetschotel zou kunnen samenstellen. Wij houden bijvoorbeeld niet van kippendij en ook niet van kalf. Maar daar kan de slager niets aan doen natuurlijk. vandaar dat zelf samenstellen fijn zou zijn.

25. december 2021

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Mevrouw Hofstede, Bedankt voor het achterlaten van uw positieve feedback. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Halal Vleescentrum.

Ik koop al jaren vlees hier en ben nog…

Ik koop al jaren vlees hier en ben nog nooit teleurgesteld. Fijne lui en goede kwaliteit vlees voor mooie prijs. Aanrader dus

21. december 2021

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Jelle, Bedankt voor uw positieve review! Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ons.

Goede en betrouwbare service

Goede en betrouwbare service. Vlees is goede kwaliteit en hygiënisch verpakt.

21. december 2021

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Ali, Bedankt voor uw positieve reactie en wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ons!

Heerlijk vlees en fijn dat het bezorgd…

Heerlijk vlees en fijn dat het bezorgd kon worden

14. december 2021

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Bibi, bedankt voor uw positieve review. Wat kunnen wij verbeteren om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent?

Bestelling #4002

Ik heb 7 zak Hotwings gebraden besteld, maar ik heb alleen 5 zak Hotwings gebraden ontvangen en 2 zak Hotwings ca..Jammer...

10. december 2021

Besvarelse fra halalvleescentrum.nl

Beste Yasmine, Wat vervelend om te lezen dat er iets fout is gegaan. Zou u contact op kunnen nemen met mij via 071 - 522 28 68. Dan lossen wij het gelijk met u op.