Jeg er imponeret over dybden af nørderi på hår generelt og er vild med den guidance, som findes på sitet. Som forretningskvinde "kipper jeg på hatten" for forretningskonceptet, som er udtænkt på... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hair care beyond the look; clean, conscious, and seriously effective hair care. With its colorful and playful branding, Copenhagen-based Hairlust offers a wide range of innovative, high-quality, clean and certified organic hair products.
Strandgade 4B, 1., 1401, Copenhagen, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg har nu brugt haircuts split fix (den lyserøde) serie i en måned og det er uden sammenligning det værste produkt jeg nogensinde har prøvet.
Mit hår er fedtet i bunden og super filtret og nærmest uredeligt i spidserne - mit hår har det værre en for en måned siden!
Kan absolut ikke anbefale dette produkt

Besvarelse fra Hairlust
Jeg har købt Duck Bill Hair Clips. “Sikre et godt fast hold på alle hårtyper” stod der, men de er så løse i clipsen, at håret bare skrider ud af spændet.
Et virkelig skuffende køb

Besvarelse fra Hairlust
Jeg har lige modtaget 2 sæt sengetøj i bambus. Jeg bestilte i målene 140x200, men de er kæmpe store. Jeg vaskede først betrækkene og lagde dem derefter på dynerne. Det var først der jeg kunne konstatere at de slet ikke passede i størrelsen. Jeg har været i dialog med kundeservice, som man kun kan sende en mail til. De har blot informeret mig om at det er standardstørrelser indenfor et bestemt måleområde og grundet jeg har vasket sengetøjet kan dette ikke returneres. Så nu kan jeg smide 2 sæt sengetøj og 1250kr ud af vinduet. Jeg kan ikke anbefale at købe deres sengetøj!

Besvarelse fra Hairlust
Jeg havde bestilt Hairlust shampoo, den som hedder Grow, da jeg godt kunne lide deres koncept med at være fri for sulfater, parabener og meget andet.
Efter 5 hårvask med denne shampoo var mit hår simpelthen så fedtet, at jeg desværre ikke kunne fortsætte med at vaske med dette produkt. Øv - det endte med at være en dyr shampoo.
Jeg skrev en mail og fil tilsendt nogle tips til at bruge shampooen(vask 2 gange i træk, skyl godt efter, ikke balsam i hovedbunden.) Desværre måtte jeg konstatere at alt dette gjorde jeg i forvejen.
Jeg har et skandinavisk hår som bare ikke fungerer med denne shampoo.
Kan ikke anbefale Grow serien.

Besvarelse fra Hairlust
Hairlust kundeservice imødekom min udfordring uden forbehold. Løste mit problem omkring afhentningsdatoen af min pakke, lynhurtigt og professionelt.
Endnu engang 1000 tak for hjælpen.

Besvarelse fra Hairlust
Rigtig gode vingummi vitaminer til kvinder. Behagelig smag og lynhurtig levering

Besvarelse fra Hairlust
Efter kemo har jeg haft et hår der lignede fe-hår og som knækkede ved frisering. Det var praktisk talt umuligt at styre eller sætte. I blæsevejr blev det holdt på plads med hårlak. Jeg har prøvet ALT i shampoo og balsam. Det har været et problem i 9 år. For knap 3 måneder siden valgte jeg at prøve GrowPerfect uden at jeg havde nogen forventninger til det. Efter et par måneder har jeg styr på mit hår og kender ikke mere ordet hårlak. Jeg kommer til at være trofast kunde og kan slet ikke undvære det. Endelig fandt jeg vidundermidlet !!!

Besvarelse fra Hairlust
Tilføjelse d. 7.8.25: Jeg har lige modtaget en ny og gratis Heavenly Smooth efter at have indsendt billeder af den ødelagte tube. Jeg ændre min anmeldelse til 5 stjerner på baggrund af den fantastiske kundeservice jeg har oplevet!
Hairlust serien GrowPerfect har hjulpet mit hår til at vokse overraskende meget. Det virker meget sundere og fyldigere.
Dog giver jeg kun 4 stjerner, da min leave-in conditioner Heavenly Smooth gik i stykker da jeg brugte den første gang. Den nærmest “eksploderede” I toppen da jeg forsøgte at trykke cremen ud - Det er ærgerligt, men jeg forsøger at bruge resterne.
Den er ret tung og kan gøre mit hår feddet, hvis jeg bruger for meget. Så den bruges sparsomt.
Ellers vil jeg forsat bruge Hairlust produkter, så længe de ikke går i stykker.

Besvarelse fra Hairlust
Rigtig fine produkter, der er nemme at finde på siden og bliver leveret meget hurtigt (heldigt da det var en fødselsdagsgave)

Besvarelse fra Hairlust
Lækker bambus turban til hår tørring

Besvarelse fra Hairlust
Hairlust.dk fremstår som en pålidelig og professionel webshop, og jeg har haft gode erfaringer med de fleste af deres produkter. Desværre oplevede jeg, at Hair Growth Serum ikke bare var ineffektivt – det føltes faktisk som om det forværrede mit hårtab. Det var en skuffelse, da jeg havde store forventninger til netop det produkt.
Til gengæld fungerer deres abonnementsordning rigtig godt. Det er fleksibelt, nemt at tilpasse, og man får rabat. Leveringen er også hurtig og problemfri, hvilket jeg sætter stor pris på.
Derfor lander min samlede vurdering på 3 stjerner – der er mange gode ting, men serum-oplevelsen trækker desværre ned.

Besvarelse fra Hairlust
Hurtig levering !dejligt når en webshop bare virker kæmpe ros til jer 👍🏼

Besvarelse fra Hairlust
Virkelig gode produkter til natur krøller. Fair priser, hurtig levering og god service. Kan anbefales.

Besvarelse fra Hairlust
Dag til dag levering også i weekenden

Besvarelse fra Hairlust
Hårshampoen er utrolig lækker og drøj.
Tabletterne mod hårtab er endelig begyndt at virke efter mange dåser, så nu tør jeg ikke holde op igen.
Vh Inge

Besvarelse fra Hairlust
Rigtig godt produkt (skum til krøl) og lynhurtig levering.