Hairlust Anmeldelser

10.752

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 163 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkternes effektivitet, som ofte forbedrer hårets sundhed, blødhed og fylde, og mange oplever, at de lever op til deres løfter. Leveringsservicen roses konsekvent for at være hurtig og problemfri, hvilket sikrer, at varerne ankommer effektivt. Dog var nogle kunder utilfredse med priserne, som de fandt for høje, især når produkter blev billigere kort efter køb. Nogle oplevede også, at specifikke produkter, som Split Fix eller Curly-serien, gjorde håret fedtet, tørt eller ineffektivt, og enkelte rapporterede allergiske reaktioner. Derudover nævnte nogle forsinkelser i leveringen eller beskadigede varer, samt klager over bambussengetøj og hårtilbehør.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produkter, hvor mange udtrykker begejstring for hårprodukter, der har... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv, og mange roser produkterne for at gøre håret sundere, blødere og mere... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver positive interaktioner med leveringsservice, hvor mange fremhæver den hurtige og effektive... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker skuffelse over prisen, da mange føler, at produkterne er for dyre og ikke lever op til... Se mere

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med ordrer, hvor nogle rapporterede meget hurtig levering af deres bestilte... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er imponeret over dybden af nørderi på hår generelt og er vild med den guidance, som findes på sitet. Som forretningskvinde "kipper jeg på hatten" for forretningskonceptet, som er udtænkt på... Se mere

Har brugt Hairloss serien og har været rigtig glad for den. Jeg synes den gør håret blødt og føler mere fylde efter brug af shampoo og conditioner. Jeg har oplevet super god service og hurtig eksped... Se mere

Har nu brugt volume serien i lidt tid og wauw siger jeg bare⭐⭐🩷 Elsker virkelig jeres produkter! Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner er fordi efter 2 dage jeg havde bestilt var det jeg havde bestil... Se mere

Jeg bestilte varer for 5 dage siden. Har intet modtaget. Pengene er trukket og fragtfirmaet har annulleret forsendelsen da de aldrig har modtaget noget!! Kundeservice er helt umulig at få fat i, det... Se mere

1. nr. 30 af de 34 bedste virksomheder i Hårproduktbutik

Hair care beyond the look; clean, conscious, and seriously effective hair care. With its colorful and playful branding, Copenhagen-based Hairlust offers a wide range of innovative, high-quality, clean and certified organic hair products.

God

11 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(10.752)

Jeg har nu brugt haircuts split fix…

Jeg har nu brugt haircuts split fix (den lyserøde) serie i en måned og det er uden sammenligning det værste produkt jeg nogensinde har prøvet.
Mit hår er fedtet i bunden og super filtret og nærmest uredeligt i spidserne - mit hår har det værre en for en måned siden!

Kan absolut ikke anbefale dette produkt

21. august 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din ærlige anmeldelse, Camilla. Det er vi virkelig kede af at høre – sådan en oplevelse skal du selvfølgelig ikke have, og det lyder frustrerende, når dit hår føles værre efter brug af produkterne.

Alle hårtyper reagerer forskelligt, og nogle gange kan et produkt, der virker rigtig godt for mange, desværre give det modsatte resultat hos andre. Vi vil derfor meget gerne hjælpe dig med at finde en serie, der passer bedre til dit hår og dine behov.

Hvis du har lyst, må du meget gerne række ud til vores kundeservice, (info@hairlust.dk) så vi kan guide dig og se på en god løsning sammen 🌸

Jeg har købt Duck Bill Hair Clips

Jeg har købt Duck Bill Hair Clips. “Sikre et godt fast hold på alle hårtyper” stod der, men de er så løse i clipsen, at håret bare skrider ud af spændet.
Et virkelig skuffende køb

16. august 2025

Besvarelse fra Hairlust

Mange tak for din ærlige feedback, Rikke. Det er vi rigtig kede af at høre, at produktet ikke lever op til forventningerne.

Vi tager din oplevelse med videre til vores produktteam, så vi kan se nærmere på din feedback. Tak fordi du deler din oplevelse med os – det hjælper os til at blive bedre!

Jeg har lige modtaget 2 sæt sengetøj i…

Jeg har lige modtaget 2 sæt sengetøj i bambus. Jeg bestilte i målene 140x200, men de er kæmpe store. Jeg vaskede først betrækkene og lagde dem derefter på dynerne. Det var først der jeg kunne konstatere at de slet ikke passede i størrelsen. Jeg har været i dialog med kundeservice, som man kun kan sende en mail til. De har blot informeret mig om at det er standardstørrelser indenfor et bestemt måleområde og grundet jeg har vasket sengetøjet kan dette ikke returneres. Så nu kan jeg smide 2 sæt sengetøj og 1250kr ud af vinduet. Jeg kan ikke anbefale at købe deres sengetøj!

12. august 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tak for din ærlige feedback. Det er ærgerligt, at produktet ikke helt lever op til dine forventninger. Som nævnt i vores dialog er det standardstørrelser, der er designet til at passe de beskrevne mål, men der kan være variationer i forhold til dynefyld og ønsket pasform, som kan gøre, at det ikke lever op til de ønsker, man har til. Derfor kan betrækket naturligvis prøves og returneres, hvis pasformen ikke stemmer overens med det forventede. Det er dog en forudsætning, at det kun er prøvet på og ikke vasket eller taget i egentlig brug. Med andre ord, skal være egnet til videresalg.

Det vil sige, at hvis du har vasket betrækket, kan vi desværre ikke tage produktet retur, da det dermed allerede er taget i brug.

Det kan sammenlignes med, at man vasker et stykke tøj, og herefter ikke synes at pasformen ikke er den, som man ønsker, og derefter ønsker at returnere det. Når et produkt først har været anvendt på den måde, kan vi desværre ikke sælge det videre, og derfor har det ikke længere en salgsmæssig værdi.💛

Hairlust shampoo Grow som gør håret fedtet

Jeg havde bestilt Hairlust shampoo, den som hedder Grow, da jeg godt kunne lide deres koncept med at være fri for sulfater, parabener og meget andet.

Efter 5 hårvask med denne shampoo var mit hår simpelthen så fedtet, at jeg desværre ikke kunne fortsætte med at vaske med dette produkt. Øv - det endte med at være en dyr shampoo.

Jeg skrev en mail og fil tilsendt nogle tips til at bruge shampooen(vask 2 gange i træk, skyl godt efter, ikke balsam i hovedbunden.) Desværre måtte jeg konstatere at alt dette gjorde jeg i forvejen.

Jeg har et skandinavisk hår som bare ikke fungerer med denne shampoo.
Kan ikke anbefale Grow serien.

11. august 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tak for din ærlige feedback, Nanna. Vi er kede af at høre, at Grow Perfect Shampoo ikke har fungeret for dig, selvom du fulgte de tips, vi sendte. Vi ved, at vores hår og hovedbund reagerer forskelligt, og det er ærgerligt, at denne serie ikke passede til dit hår.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde et bedre match blandt vores sortiment, da vi har over 10 shampooer til forskellige behov: https://hairlust.dk/collections/shampoo-conditioner. Skriv gerne til os igen eller forsøg med vores Hårtest på vores hjemmeside for at få en hurtig guide. Jeg vil anbefale dig at kigge på vores shampooer fra serierne Volume Wizard og Scalp Delight. Alle vores produkter er uden sulfater og parabener, så disse værdier vil du også kunne nyde godt af hos vores alternativer.

Hvis du har været vant til at bruge shampoo med sulfater eller stylingprodukter med fx silikone, så kan det kræve en længere tilvænningsperiode for dit hår og hovedbund - en detox periode - hvor kroppens naturlige talgproduktion skal tilbage i balance. Så jeg håber, at du vil give produkterne en chance over en lidt længere periode - for at skåne dig selv for sulfater.

Hvis du fortsat bruger andre produkter med barske kemikalier eller fx meget silikone, så kan det være årsagen til, at du oplever problemer med en fedtet hovedbund. Der kan en naturlig og sulfatfri shampoo være udfordret, da der skal skrappe kemikalier til at fjerne skrappe kemikalier og produktrester. Derfor vil jeg anbefale dig at undersøge og vurdere dine hårstylingprodukter, da problemet måske findes her.

Vi står som altid klar til at hjælpe i kundeservice på info@hairlust.dk hvis der er andet vi kan gøre.

Faktisk kundeservice, fortjener mere end 5 stjerner

Hairlust kundeservice imødekom min udfordring uden forbehold. Løste mit problem omkring afhentningsdatoen af min pakke, lynhurtigt og professionelt.
Endnu engang 1000 tak for hjælpen.

4. august 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt og professionelt. Din ros betyder meget for os 💛

Women hair growth gummies

Rigtig gode vingummi vitaminer til kvinder. Behagelig smag og lynhurtig levering

2. august 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💕 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både smagen af vores Hair Growth Gummies og den hurtige levering. Vi håber, de bliver ved med at gøre en positiv forskel for dit hår! ✨

Fantastisk produkt

Efter kemo har jeg haft et hår der lignede fe-hår og som knækkede ved frisering. Det var praktisk talt umuligt at styre eller sætte. I blæsevejr blev det holdt på plads med hårlak. Jeg har prøvet ALT i shampoo og balsam. Det har været et problem i 9 år. For knap 3 måneder siden valgte jeg at prøve GrowPerfect uden at jeg havde nogen forventninger til det. Efter et par måneder har jeg styr på mit hår og kender ikke mere ordet hårlak. Jeg kommer til at være trofast kunde og kan slet ikke undvære det. Endelig fandt jeg vidundermidlet !!!

4. august 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din rørende og fantastiske anmeldelse, Ulla! Det betyder utrolig meget for os at høre, hvordan Grow Perfect har gjort en reel forskel for dig efter så mange års udfordringer. Vi er dybt taknemmelige for din tillid, og det glæder os helt enormt at høre, at du endelig har fundet noget, der virker for dig – uden hårlak og med styr på håret igen. Vi glæder os til at følge dig videre som trofast kunde! 💖

God virkning af GrowPerfect!

Tilføjelse d. 7.8.25: Jeg har lige modtaget en ny og gratis Heavenly Smooth efter at have indsendt billeder af den ødelagte tube. Jeg ændre min anmeldelse til 5 stjerner på baggrund af den fantastiske kundeservice jeg har oplevet!

Hairlust serien GrowPerfect har hjulpet mit hår til at vokse overraskende meget. Det virker meget sundere og fyldigere.
Dog giver jeg kun 4 stjerner, da min leave-in conditioner Heavenly Smooth gik i stykker da jeg brugte den første gang. Den nærmest “eksploderede” I toppen da jeg forsøgte at trykke cremen ud - Det er ærgerligt, men jeg forsøger at bruge resterne.
Den er ret tung og kan gøre mit hår feddet, hvis jeg bruger for meget. Så den bruges sparsomt.
Ellers vil jeg forsat bruge Hairlust produkter, så længe de ikke går i stykker.

31. juli 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din ærlige og detaljerede anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at Grow Perfect-serien har haft en god effekt på dit hår – det lyder fantastisk med både vækst og fylde!

Vi er dog kede af at høre om oplevelsen med din Heavenly Smooth Leave-in Cream - det skal selvfølgelig ikke ske. Din feedback er vigtig, og vi tager det videre til vores team. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@hairlust.dk med et billede af det ødelagte produkt, så skal du naturligvis kompenseres.

Tak fordi du stadig vælger Hairlust – vi håber, dine fremtidige oplevelser bliver helt uden knas 💕

God service, hurtig levering og lækre produkter.

30. juli 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både service, levering og vores produkter – det betyder meget for os!

Rigtig fine produkter

Rigtig fine produkter, der er nemme at finde på siden og bliver leveret meget hurtigt (heldigt da det var en fødselsdagsgave)

26. juli 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du fandt det nemt at handle hos os – og at gaven nåede frem i tide 🎁 Vi håber, fødselaren blev glad for produkterne!

Generelt god oplevelse – men serum skuffede

Hairlust.dk fremstår som en pålidelig og professionel webshop, og jeg har haft gode erfaringer med de fleste af deres produkter. Desværre oplevede jeg, at Hair Growth Serum ikke bare var ineffektivt – det føltes faktisk som om det forværrede mit hårtab. Det var en skuffelse, da jeg havde store forventninger til netop det produkt.
Til gengæld fungerer deres abonnementsordning rigtig godt. Det er fleksibelt, nemt at tilpasse, og man får rabat. Leveringen er også hurtig og problemfri, hvilket jeg sætter stor pris på.
Derfor lander min samlede vurdering på 3 stjerner – der er mange gode ting, men serum-oplevelsen trækker desværre ned.

20. juli 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din ærlige og grundige anmeldelse, Kristian. Vi er glade for at høre, at du generelt har haft gode oplevelser med vores webshop, abonnementsordning og levering – det betyder meget for os. Samtidig er vi virkelig kede af at høre, at Hair Growth Serum ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have. Produktet vil dog under ingen omstændigheder forværre hårtab, så det må være andre faktorer.

Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse med produktet, så vores kundeservice står klar, hvis du har lyst til at dele flere detaljer. Vi vil undersøge om vi kan anbefale et alternativ til brug af serum fx vores hovedbundsolie og shampoo fra samme serie, Grow Perfect. Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Virkelig gode produkter til natur…

Virkelig gode produkter til natur krøller. Fair priser, hurtig levering og god service. Kan anbefales.

14. juli 2025

Besvarelse fra Hairlust

Wow, sikke en skøn anmeldelse og søde ord. Vi sætter kæmpe stor pris på, at du har taget dig tiden til at skrive anmeldelsen. Alt det bedste din vej 🫶

Dag til dag levering også i weekenden

Dag til dag levering også i weekenden

6. juli 2025

Besvarelse fra Hairlust

Vores hårdarbejdende lager gør deres bedste (og vores lager arbejder faktisk alle årets dage) 💪🏼 dejligt at det bærer frugt og bliver bemærket. Tusind tak for din anmeldelse, Louise.

Grow Perfect shampoo og Hair Formular tablets for women

Hårshampoen er utrolig lækker og drøj.
Tabletterne mod hårtab er endelig begyndt at virke efter mange dåser, så nu tør jeg ikke holde op igen.
Vh Inge

1. maj 2025

Besvarelse fra Hairlust

Hvor er det skønt at høre, Inge. Tusind tak for de pæne ord og skønne anmeldelse. Det er præcis historier som denne, der gør, at vi tager på arbejde hver dag. TAK!

Rigtig godt produkt (skum til krøl) og…

Rigtig godt produkt (skum til krøl) og lynhurtig levering.

7. juli 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din positive feedback! Hvor dejligt at høre, at du er glad for vores skum til krøllet hår – og at leveringen gik lynhurtigt. Vi håber, dine krøller fortsætter med at stråle!