Vi havde vores Golden retriever i pension hos Hadrian. Vi fik indskrevet hunden, hvorefter han blev taget med ud for at tisse af mens vi kørte igen. Kom tilbage dagen efter til en glad hund. Vi er g... Se mere
Og det er næsten en underdrivelse. Min hund blev passet der for to måneder siden. Han havde ingen stemme tilbage da vi hentede ham og han kan stadig ikke sige noget 2 måneder efter. Vi kunne se hans r... Se mere
Vi har netop afhentet vores Cocker spaniel, Bacon efter et 10 døgns langt ophold på pension Hafran. Det har for både hund og ejere været en rigtig god oplevelse. Vi blev mødt af venlig ejer og ansa... Se mere
Hundepension og salg af premium hunde og katte foder.
Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Vi er godt tilfredse med Hadrian.

Besvarelse fra Hafran
Vi har brugt Hafran en hel del gange og vil med glæde gøre det igen. Vi kom til Hafran, efter vores Broholmer havde haft en meget ubehagelig oplevelse på en anden pension i området. Det krævede derfor en del indkøring, hvor personalet tog ansvar og viste stor forståelse for vores hunds og vores behov. Det hele tog lidt tid men gik fint. Efterfølgende har vi mange gange afleveret og hentet en glad hund, og vi kommer igen.

Besvarelse fra Hafran
Hafran er ren hundeopbevaring/fabrik (>60 hunde da vores Golden Retriever var der). Meget hjertekold aflevering. Mens papirarbejdet blev udfyldt med kontaktdata mm fik vores hund en jernkæde om halsen og blev ført til sit bur uden mulighed for os for at tage afsked. Vi måtte ikke komme ind i hallen hvor hundene stod, men Hafran tilbød "vi kan da godt hente den igen" - med en stemme der understregede, at det passede ikke ind i deres rytme.
Da vi hentede vores hund 4 dage efter havde den to store sår på begge sider af snuden samt ved øjet. Hafran sagde blot, at det troede de, at den havde, da den kom (så havde vi nok oplyst det - sårene var behandlingskrævende). Vi havde ikke opfattelsen af, at de havde set på hunden, siden vi afleverede den 4 dage før. Vores dyrelæge konkluderede, at vores hund ikke havde haft det godt på stedet og derfor havde gjort selvskade - hvilket kan ske. Vores primære kritik går på håndteringen fra Hafrans side.
Her 14 dage efter er vores hund langsomt ved at være som vi kender den - og sårene er helet.
Vi kommer ALDRIG igen!
p.s. Hafran valgte at betale vores dyrelægeregning

Besvarelse fra Hafran
Da jeg pludselig skulle indlægges, kom Jens med kort varsel og uden problemer og hentede min lille hund, og da jeg blev udskrevet kom Jens med lige så kort varsel og afleverede Lilli. Jeg vil helt sikkert benytte Hafran igen.

Besvarelse fra Hafran
Det var første og sidste gang min hund bliver afleveret der.
Jeg er fuld ud klar over, at det er min fejl, at jeg kom lidt for tidligt i forhold til hvornår jeg måtte aflevere, men at modtage en hund med så negativ en attitude, hvor han startede med at belære mig om at han mente at min hund var alt for overvægtig er da ucharmerende..
Derefter fik hun kvæler halsbånd på og trukket afsted uden at jeg fik muligheden for at tage afsked med hende.
Næste dag kom jeg heldigvis flere timer før aftalt og hentede hende. For der kunne jeg så se, at det medicin min hund skal have hver morgen bare var lagt i madskålen, det er ikke okay at være så ligeglad med min hunds helbred.
ØV ØV for en oplevelse

Besvarelse fra Hafran
Godt sted og rigtig søde mennesker. de passer godt på min Julle (sibirian husky) vi elsker dem
Tak til jer herfra

Besvarelse fra Hafran
Vi er fuld ud tilfreds med hafran vi brugervenlig kun hafran når suzi og Odin skal passes
Et rigtig godt sted for vores 2 hunde Chuck og Yeager at blive passet. De er glade for at komme der, og glade når de bliver hentet. Stedet får vores varmeste anbefaling.

Besvarelse fra Hafran
Vores border collie Aiko var for første gang i pension hos Hafran. Stedet kan varmt anbefales. Skulle vi igen få brug for pasning af vores hund, vil vi være helt trygge ved at aflevere ham der igen.

Besvarelse fra Hafran
Vi blev mødt af venlig ejer og ansat. Alt var i orden og virkede tjekket.
Vores Bacon er træt, men helt afstresset og rolig efter opholdet.
Hermed gives de varmeste anbefalinger. Vi kommer helt klart igen😊

Besvarelse fra Hafran
Vi har haft vores Golden Retriver Spencer - hos Hafran flere gange. Både ved de gamle ejer og de nye.
De lever fuldt ud op til de forventninger jeg har til en hunde pension👍
Indskrivninger virkede dog lidt underlig , sidste gang vi var der, hvor jeg gik med en lidt dårlig mavefornemmelse .. men da jeg hentede ham igen .. var alt som det skulle være. 😃
Vi kommet helt sikkert igen, og anbefaler glædeligt til andre
Ved ikke hvordan stedet kan anmeldes godt eller dårligt. Måtte ikke se hvor hunden skulle være, den blev ført ud af en ansat.
Afleverer en lille chiwawa , og afleverer så min søns schæfer en uge efter. Da jeg afleverer , fortæller man at den lille har blod i afføringen og har haft det nogle dage ? Men det er normalt? Tager ham med og kører til dyrlægen, som oplyser at det ikke er normalt og han har feber- han har også tabt sig.
Har svært ved at se hvad der er godt, vi har ingen fornemmelse med, hvad der sker. For mig bliver det sidste besøg.
Pia

Besvarelse fra Hafran
Har en meget stædig Shar Pei og har ikke haft ham i pension før. Fandt så Hafran og vi faldt for stedet med det samme. Havde ham først i pension en weekend og nu en uge. Har fået en glad og træt hund hjem, og det er jo gode tegn. Vi kommer helt sikkert igen.

Besvarelse fra Hafran
Vores viltre keeshund, Eco, har haft gode dage hos Hafran: vi bringer en glad, men noget kræsen hund og henter en glad hund. Tak for jeres fleksibilitet i den sidste tid.

Besvarelse fra Hafran
det bedste sted at lade hunden! Vores hund var meget glad! Vores hund Alma blev her 21 dage og var så glad. Folk derfra er meget venlige med hende!

Besvarelse fra Hafran
Fint sted til hundene og med lækkert lufteareal . Har ikke noget dårligt at sige om stedet . At nogle personer har været uheldig med deres hunde skyldes ikke stedet men nok nærmere de hunde de har . Ikke alle hunde egner sig til hundepension. I øvrigt har Hafran et godt udvalg i kvalitet hunde og kattefoder til billige penge 👍👍

Besvarelse fra Hafran
Jeg har ikke brugt kennelen som hundepension, men er blevet anbefalet, at købe foder hos kennelen til min søns Schæfer. God og venlig/kompetent betjening med rådgivning i hvad der var bedst at bruge.
Super god betjening - kan varmt anbefales
Afleverede to glade Jack Russel's
Afleverede to glade Jack Russel's, men hentede dem før tid, da de blev lagt i kvælerhalsbånd, som de bestemt ikke er vant til, og da vi hentede dem igen, var de total nedtrykte og bange.!! Aldrig mere dette afskyelige sted, hold jeres hunde langt væk derfra. ! Det er nu et stykke tid siden, men jeg glemmer det aldrig..!! Kan kun ønske jer tillykke med overtagelsen, men hvis i fortsætter i det spor hvad den tidligere ejer gjorde, er det nok ikke en god ide.. kvælerhalsbånd bruges ikke af andre hundepensioner hvor vi har fået vore hunde passet. ! Og når man får sin sine hunde tilbage, og de er blevet sky og nedtrykte, er det sket noget på stedet som man overhovedet ønsker sig som hundeejer. !